icon

Britax B-Agile

frlka
20. nov 2011

ahojte 🙂
o tomto kociku som temu na Fore nenasla, tak zakladam novu 🙂
Britax B-Agile je novinka r.2012, podobny typ ako Baby Jogger City Mini, ale rozdiely sa najdu.
Ved porovnajte sami... Budem rada, ked pridate svoj nazor 😉
http://www.monstersfunhouse.com/2011/09/britax-...

zuzik22222
1. apr 2014

a da sa opierka chrbatika dat do 90 stup.uhla? a ma zadne kolieska gumene,ci vsetky?

mariannas74
2. apr 2014

@lumoska ahoj,nehrkaju,na dlazbe trošku,ale mne mala spinka aj po dlazbe,nie su to take hrkalky 😉

lelec
2. apr 2014

tak dnes dorazil je krasny farba krajsia ako na foto je super ulpne som spokojna 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 este uvidime ako sa bude v nom pacit malej a aky bude na cestach heh

tinushka13
7. apr 2014

baby dostť niekde kúpiť madlo na britax B abile??? alebo dá sa tam pripevniť nejaké univerzálne? 😒

ivi_kiwi
10. apr 2014

@gaalka kde to maju

nedockava4
10. apr 2014

Baby, ak by niektora z vas mala zaujem.... predavam svoj B agile 4kolesovy v ciernej farbe (PC 169 eur, predam za 150) Este neodskusany 🙂 Vyuzili sme len hlboku vanicku.

ivi_kiwi
10. apr 2014

Baby ajo sa dava pinkie nanoznik na agile aby bol pekny?

babymarket_sk
10. apr 2014

@tinushka13
dá sa zakúpiť pultík 16,91

gabusiki
12. apr 2014

@mimustek555 ahoj pisala si že sa nedá dať kočík do uplne sedu , ale da sa to spraviť, môžem sa opytať ako?...
A ešte či ked s nim chodiš a dieťa spí...tak je dosť miesta na pohodovu chodzu, myslím ked je dieta v ľahu či to nevadí..

gabusiki
12. apr 2014

Budem rada ked napíšete skúsenosti baby: či Vám neprekáža pri chôdzi kočík ked je dieťa v uplnom ľahu...
2. Na ktorom modeli sa da miesto na nohy tak dohora vyklopiť, že dieťa môže mať nôžky rovno.
3. Je ,,budička" dlhšia, pozerám, že na modeli 2014 že je nejaka kratšia a nedá sa odzipsovať?...a predlžiť?..

dakujem

lucinka0503
15. apr 2014

Tak žienky tu je náš kočiarik 😉

petramisko
15. apr 2014

@lucinka0503 dobry vecer, ako tam mate prosim cas pripevnenu tu clonu? Da sa to s tym aj zazipsovat aebo to musire dat dolu? Ja mam tiez modry a rozmyslam akoho vylepsit

lucinka0503
16. apr 2014

@petramisko Dobrý deň,je to tam pripevnené patentkami,jedné sú našité na clone (to našila tá pani,čo som si dala ju u nej šiť) a druhé som si našila ja na tú časť pod zipsom.Dá sa to potom pekne zazipsovať . 🙂

lucinka0503
16. apr 2014

@petramisko A na madielko sa to pripevňuje pomocou suchého zipsu. 😉

mimustek555
16. apr 2014

@gabusiki baby si s tym poradili aby dali deticky do uplneho sedu tu na tejto stranke ale musela by si pohladat 🙂 nam to nejak neprekaza,maly sa opre a vacsinou si vyklada nozicky o madlo,nevyzera ze by mu prekazalo ze nesedi uplne rovno ako na stolicke,vie si poradit 😀 a ked spinka mas uplne pohodovu chodzu,nic ti nebude prekazat ani vadit a viem ze tu na B-agile sa daju nozicky vyklopit a aj na B-motion.

gabusiki
16. apr 2014

@mimustek555 dakujem pekne že si mi odpovedala. Už len doriešiť, kedže predávaju už model 2014 či tam je ta predlžujuca strieška, lebo sa mi zdá ze ju skrátili... Ja mam Pegperego staršie a tam sa da dať ta strieška skoro uplne dole ked dieťa sedí a je to super ked mu svieti do očí... tu by mi to chýbalo... 🙂

petramisko
16. apr 2014

@lucinka0503 super a kde ste si to dali sit? Ja sa neviem rozhodnúť ani farby si vybrat

lucinka0503
16. apr 2014

@petramisko Dala som si šiť tu jednej pani na MK @ajjas. Má na výber aj farby látky 🙂

mimustek555
17. apr 2014

@gabusiki ako tak pozeram,myslim že je ozaj skratena ta strieska na tom modeli 2014, ja som sa nevedela rozhodnut zase medzi týmto B-agilom a B-motionom 🙂 no a už teraz po troch mesiacoch použivania viem,že som sa rozhodla správne 😉

tilka5222
18. apr 2014

zienky, ktora mate britax B-agile 3 ?? potrebujem sa nieco opytat ohladom kolies....dakujem

kitty88
18. apr 2014

@tilka5222 ja mam, co potrebujes?

tilka5222
18. apr 2014

@kitty88 mám problém s predným kolesom keď som niekde v nákupnom centre / drogérii atď. Keď ho mám odaretovane tak sa neotaca čiže má ako keby blokuje... Chcem sa opýtať či je to na každom alebo to mám reklamovať? ☹

kitty88
18. apr 2014

@tilka5222 uz sa ma tiez minule jedna pytala, je to tak na kazdom, moze za to ta smyklava dlazba, aj mne sa to stava... asi by ti to nevyreklamovali

tilka5222
18. apr 2014

@kitty88 lebo známa ma 4 a v pohode ide kdez to ja s 3 nie a nie pohnúť s tým predným kolesom .. ☹.. Ach..keby som to vedela skôr...:-/.. Každopádne ďakujem za radu 🙂

zuzio
18. apr 2014

My máme tiez tento kocik, som spokojna.
Len do košíka sa ide trosku zle.
A chcem sa spýtať, tie snurky na sed-lah.aj vam idu tak tazko tahat??

miskacabalova
23. apr 2014

@martinella1 ahoj nedala by si fotku ako skutocne vyzera farba???

martinella1
23. apr 2014

@miskacabalova ahoj, mile rada, no momentalne som na tablete a tu nemam sfotene, ale pridavala som do sukromky britax, ak mozes, mrkni tam, alebo ti poslem vecer, az budem nba notebooku...🙂

jenny6
30. apr 2014

Baby, podarilo sa niekomu z vás prepichnúť pneumatiky extra odolné voči prepuchnutiu na kočíku 😖 😀 Ja neviem kedy, no mne asi áno.. Teda ak je v kočíku iba mala (má 11kg) , tak nič nie je počuť, no keď ho zaťažím viac (nákup..), tak to koleso vydáva divný zvuk 😒 Nemáte skúsenosť, či treba kupovať nové alebo to stačí nejak zalepiť? 😕

vincp
3. máj 2014

@zuzio AJ mne to ide tazko :/ ked maly uz pevne sedel, tak ho posadim a snurky zatahujem az potom