icon

Britax B-Agile

frlka
20. nov 2011

ahojte 🙂
o tomto kociku som temu na Fore nenasla, tak zakladam novu 🙂
Britax B-Agile je novinka r.2012, podobny typ ako Baby Jogger City Mini, ale rozdiely sa najdu.
Ved porovnajte sami... Budem rada, ked pridate svoj nazor 😉
http://www.monstersfunhouse.com/2011/09/britax-...

vincp
3. máj 2014

Zienky, xcem Vas poprosit, ako (kde) ste vyparali to zositie vzadu, aby mohol drobec pekne rovno sediet? Dakujem

vincp
3. máj 2014

Ja som nasla len toto zosite :(

katkak89
3. máj 2014

Ahojt, rozmýšlam o kúpe športoveho kočíka. mate skusenosti s graco treco? alebo britax b-motion 3-kolku?

mita9
6. máj 2014

ahojte. prosim da sa dat do uplneho lahu? aj chrbatik aj nozicky ?

mimustek555
13. máj 2014

@katkak89 ahoj ja mam B-motion 3kolku a som max spokojna,je to supis sportak 🙂

ewca99
13. máj 2014

Kocky, tie co mate urobený tuning na britaxoch, mohli by ste mi napisat rozmery vlozky, krytu na madla a tie striesky aby sa zakryla ta cast sietkova...chcela by som si usit na moj kocarik ale neviem rozmery tka ak vas to nebude obtazovat poprosim..dakujem vam...

coolka
15. máj 2014

@ivanazv ahoj možem sa spitať počom šije tu plaštenku proti dáždu na ten britax? kontakt na nu dakujem.

monikao.
15. máj 2014

Kočky, už nejaký ten týždeň chodím okolo tejto témy a vôbec okolo tohto kočíka a stále sa neviem rozhodnúť, či ho kúpiť alebo nie. Som na vážkach, lebo cena je super, len má trošku odrádza pár nedostatkov ako opierka nôh, poloha v sede, trošku kolieska. Chcem sa spýtať, ak ste tu niektorá, ktorá rovnako váha, nech mi hodí ešte nejaké tie kočíky tomuto podobné, ale s polohovateľnými nohami,lebo kolieska majú asi všetky podobné. Ak som aj našla podobné, tak ma zasa odradila strieška, že bola veľmi krátka. Poraďte. ďakujem.

ivanazv
15. máj 2014

@coolka ahoj, fu tažká otázka......od vtedy som kočík vymenila za Motion, a tam mám originál pláštenku.....skusim ešte dakde pozret kontakt, ale niekde som ho už tu pisala, tuším stála 5-6 euro taká klasická uni s otvorom.....podla mna vždy lepšia jak originál, ktorá otvor nemá, ak napr. treba podat dudu bábu.....apod. ak náhodou nájdem napíšem ti

ivanazv
15. máj 2014

@coolka našla som, snád jej mail ešte funguje......páči sa
snad sa nenahnevá lienka0078@gmail.com
a su aj na FB aj s fotkami jej práca na Nove vecičky na predaj a v albume ma Lenka šitie všetko na kočíky.

coolka
15. máj 2014

@ivanazv dakujem ako ju najdem na FB,pod akym menom.dakujem vopred.

ivanazv
15. máj 2014

@coolka dakedy bola v tomto albume Nove vecičky na predaj
a tam treba posnorit nájst jej album.......................ak nie tak prepáč už v tom nevidím 😒

mariannas74
16. máj 2014

@zupap ja mam tiez jednu clonu na cvoky a jednu na gumicku 😉

coolka
16. máj 2014

@ivanazv dakujem,moc.

nicolle21
16. máj 2014

@tilka5222 aj nam predne blokovali v nakupnom centre, vybrala som kolesa (mame agile 4), premazala a uz sa tocia hladko 🙂

tilka5222
17. máj 2014

@nicolle21 no už sme aj mi tak urobili..A predávame ho aj tak niak spokojnosť nieje až taká ako si niektoré mamičky pochvaľujú... Aspoň nie S týmto trojkolesovym...🙂 🙂

nicolle21
17. máj 2014

@tilka5222 trojkolku som skusala iba v obchode.. ale ja som vzdy bola za 4kolky a spokojnost je velka 🙂

bibko2
18. máj 2014

@lelec ahoj smiem sa spýtať tá farba je vhodna aj pre chlapca? a kde si kupovala vdaka

metisa
18. máj 2014

@lelec dobre, ze si dala fotku, lebo som hladala obrazky z realu, kde su nafotene deti... tento kock sa mi paci

lelec
19. máj 2014

@bibko2 je vhodna aj ja ja som kupovala aladdin hlohovec

fliacik
20. máj 2014

Ahojte, baby! Nechce sa mi čítať celú diskusiu, snáď mi poradíte rýchlejšie, ak sa priamo opýtam - kúpila som si originál nánožník Britax, no neviem, ako ho mám upevniť - suché zipsy na spodku sú jasné, ale ako/o čo uchytiť vrchnú stranu? Vopred ďakujem za radu.

mariannas74
20. máj 2014

@fliacik ahoj,skus pridat foto,lebo nechapem,teda neviem si to predstavit,ja mam suche zipsy aj hore 😉

mariannas74
20. máj 2014

@vincp ja som to cez ten plastovy utahovak pretiahla a je to ok,ale treba na to silu,aj naspat sa to da dat 🙂

fliacik
20. máj 2014

@mariannas74 Ja mám hore gumičky s takým gombíkom, vyzerá to, akoby sa tá gumička mala okolo niečoho prevliecť a tým gombíkom zaistiť...len netuším, okolo čoho... Skúsim to teda odfotiť.

fliacik
20. máj 2014

@mariannas74 Toto je na hornej strane nánožníka po oboch stranách:

andrejta
20. máj 2014

@fliacik okolo konštrukcie kočíka, tých tyčí na ktorých je upevnená látková časť kočíka. obtočíš gumičky a prevlečieš gombík

mariannas74
20. máj 2014

@fliacik no toto ja nemam ,ale asi sa to obtoci,ako pise @andrejta a prevlecie gombik ...ale ja by som povytiahla tu šnurku s gombika,prevliekla ju a zahackla o ten gombik 🙂

mariannas74
22. máj 2014

Kolesaaa vymenene b-agile ma tie penove haraburdy,ktore sa znivili za pol roka,tak som sa rozhodla s tym nieco urobit a vymenili sme ich za nafukovacie z b-motion ,pridavam foto,no ci vam poviem 😉 NOVY KOČÍK a som stastna ako blcha ,juchuuu 😀

mariannas74
22. máj 2014

@vincp takto som to a sedi pekne rovno 😉