Britax B-Agile
ahojte 🙂
o tomto kociku som temu na Fore nenasla, tak zakladam novu 🙂
Britax B-Agile je novinka r.2012, podobny typ ako Baby Jogger City Mini, ale rozdiely sa najdu.
Ved porovnajte sami... Budem rada, ked pridate svoj nazor 😉
http://www.monstersfunhouse.com/2011/09/britax-...
Ahojte,ja prosim o radu mám tiež záujem o koćík Britax len sa neviem rozhodnuť pre agile alebo motion ,Ide o to že dcera mi spáva cez deň len vonku tak neviem či zvažujem dobru značku
Agile ma vyjde na na 180 a motion 250 eur a štvorkolesový.Neviem či sa oplatí kupovať ten drakší s tymi nafukovacimi kolesami.Eśte sa chcem spytať kde vás vyšiel kočik najlacnejšie aj s nanožnikom a pláštenkou za každu radu ďakujem.
@mariannas74 a kolko ta vyslli?a kde si ich kupovala?uz by si si kupila rovno motion verziu?
@anett20 objednala som si ich u jedneho pana (jakubino18) tu,on ma v Trencine servis,tie plastove som povodne chcela ,ale stoja viac 69eur,a su to haraburby,tieto 55 aj s postou a vymeni sa iba oska,to som nakoniec urobila sama 😉 b-motion je presne ten isty kocik ako b-agile,okrem tych kolies. a kocik som nekupovala novy a som maximalne spokojna,takze ho uz nejdem menit,inak by som neinvestovala.Je priestranny a skladny,mala ho miluje,spala mi v nou na boku 🙂 Ak by som kupovala novy,teda ak chces kupovat novy,tak rovno b-motion 😉
@anett20 este jedna vec,b-motion ma nastavitelnu rukovat,mne to nevadilo ze agile nema,je mi na vysku akurat 😉
@mariannas74 no veď rave to že sa neviem rozhodnut byvam na dedine a bojim sa tych plastovych koliesok co urobia a radsej by som teda zaplatila viac za motion a mala pokoj a mas dake informacie o trojkolesovom britaxe ?Tak ty by si si kupovala uz rovno bmotion ako novy kocik?ďakujem
@mariannas74 mozem sa spytat odkial ste objednavali kolesa? 🙂
@saska145 dobry den,ano tu z konika jakubino18 on mi ich aj poslal a je to neporovnatelne oproti tomu predtym 😉
@anett20 no urcite radsej rovno motion,lebo do terenu a na nie ruvnu cestu je to super 😉
@frlka prosim vas kto ma skusenosti Britax agile stvorkolesovym kocikom pocula som ze tam je dieta velmi vzadu ked sedi ??co je natom pravdy?dakujem 🙂
@mariannas74 veľmi pekne dakujem 🙂
@lenka95301 nemyslim si,je tam velka sedacka aj opierka,je priestranny,tak malicke deticky su take ako na gauci 🙂 ale zase je to do 4 rokov.Moja ma dva a v inom nechce byt.Lebo si tam lahne aj sadne aj bokom a aj s macom a keksikmi 🙂 opierku treba stiahnut uplne na tesno a vtedy je dieta vzpriamenejsie.V zime aj s fusakom bomba.Treba v obchode poskusat.Ja uz nejdem veru menit.😉
dakujem a ta sietkovana strecha vam nevadi nesvieti jej tam slniecko aj ked spinka 🙂 🙂
len skoda ze sa nedaju nozicky polohovat ☹
@lenka95301 ložicky sa daju mierne dvihnut, tym že ten spodok ,,vypukne" maly ma 14 mesiacov a nevyzera , že by mu to vadilo 🙂 no a my sme na tu sietku kupili clonu , takže je to super, teraz v lete 🙂 my mame sice cierny kočik ale ho mam akurat v pivnici, tak som nasla foto na nete 🙂 http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=52367413 takto to vyzera
dobre to vyzera super len neviem ako myslite ten spodok na nozicky ako vypukne.....tam je nieco co to trosku zdvihne ☹
@lenka95301 dvihne sa to len tak rukou, bez nejakej opory ale látka je tam akoby futrovana a pevnejšie a dobre to drží. Ja som s takýmto polohovanim maximálne spokojna , ani som nevedela najprv aké bude a teraz si to neviem vynachváliť. Dieťatko ma stále pekne podoprete nozicky, nic ju netlačí pod kolienkami, fakt super 🙂
🙂
@lenka95301 ten sed sa da velmi lahucko vyriesit a ked si nasijes jednu pracku a kusok popruhoviny, vies dosiahnut aj v britaxe kolmy sed 🙂 fakt je to otazka asi eura dokopy a do kocika sa nezasahuje, takze aj keby si reklamovala, je to ok..ja to uz mam urobene na kociku a ked sa mi maly zobudi, dam ho kolmo a vydrzi mi v kociku dlho
na polohovanie noziciek do uplnej roviny sa da dokupit taka vecicka, je to trochu drahsie, ja to asi idem v blizkej buducnosti objednat, lebo maly je dost vysoky a ta latka sa casom zacne trochu prepadavat, bohuzial ☹
a na sietkovanu cast je asi najlepsia clona na cvocky, ta sa da zazipsovat dnu
ahojte, vie mi niekto poradit, ci si mam kupit Britax B-agile 4ku alebo 3ku?
neviem sa rozhodnut, ktory bude lepsi
@lucinka0503 a kde si ich kupovala? a sedia v pohode? lebo aj ja mám b-agile asi dva mesiace a kolieska sú slušne povedané v ... slušne sa to ani povedať nedá 😀
Daju sa vymenit aj na 3kolke? Diks
Ahojte,nebudete náhodou niektorá predávat kočik britax?dakujem pekne
@andrejta Tu na MK od Aladdina,stali ma 32€ zo všetkým.Predné kolieska sa dajú vymeniť hneď,na zadných treba len vymeniť osky.Na osky z kolies b-agile nasadíš kolieska z b-motion.Ak sa na to pozrie manžel hneď bude vedieť čo s tým.🙂
@kacenka255 Už to riešili žienky v skupine Britax,pravdepodobne len tie zadné. ☹

@mariannas74 aaaaah ja to nexapem ; ( musim to kuknúť , nie som teraz pti kočíku. Ďakujem, si zlatá, ze si mi to cvakla