icon

Britax B-Agile

frlka
20. nov 2011

ahojte 🙂
o tomto kociku som temu na Fore nenasla, tak zakladam novu 🙂
Britax B-Agile je novinka r.2012, podobny typ ako Baby Jogger City Mini, ale rozdiely sa najdu.
Ved porovnajte sami... Budem rada, ked pridate svoj nazor 😉
http://www.monstersfunhouse.com/2011/09/britax-...

kacenka255
2. jún 2014

@lucinka0503 tak snad by aj to pomohlo vsak jazdim s tym jak tankodrom 😀

andrejta
2. jún 2014

@lucinka0503 ďakujem, už som objednala 😀

lucinka0503
2. jún 2014

@andrejta Budete spokojná 🙂

lucinka0503
2. jún 2014

@kacenka255 Skúste napísať tu na MK predajcovi Aladdin,či sa dajú vymeniť len zadné,lebo tie nafukovacie sú väčšie.

kacenka255
2. jún 2014

Dakujem

witchees
3. jún 2014

@mamina06
ahoj. Mam na predaj b-agile. 😀

witchees
3. jún 2014

Ahojte. Mam na predaj uplne novy b-agile , 3kolka cerveny. Poslem ho aj kurierom ak by bolo treba. Postovne v cene 😀

mamina06
3. jún 2014

@witchees prosím ta aká je cena?

witchees
4. jún 2014

@mamina06
150€ je uplne novy nepouzity. 2roky zaruka

mamina06
4. jún 2014

@witchees nie dakujem,ja som chcela štvorkolesový...

mamina06
4. jún 2014

Prosím Vás žienky,dnes som bola vyskušat bridax b-agile v obchode a mne sa nepozdávala ta opierka a sedadlo,nezdá sa vám ,že je to slabo vystužene?Mne ked sa mala oprela,tak sa ta opierka až ohla a nedalo sa to dat do úplneho sedu.Moja malá bude mat dva roky a potrebujeme niečo na dovolenku a ešte teraz na leto a zimu na niečom pojazdit a všetky kočíky su jej už male-čo sa týka opierky,jedine tento vyhovoval,aj ked jej síce už hlavička trošku trči ked si lahne-sadne,ale zase strieška je dost vysoko...Chcem teda vediet ako sa Vám pozdávajú tie opierky,vydrží to niečo aj pri vačších detičkách?dakujem

mamina06
5. jún 2014

@lucinka0503
@tretiastvrta
@nicolle21
@mariannas74 prosím vás žienky viete mi poradit?písala som prispevok vyššie...dakujem pekne

nicolle21
5. jún 2014

@mamina06 ja mam 10 mesacne, neporadim velmi, mne sa to zda dost vystuzene, ale pokial by ti vedel manzel vyrobit nieco pevnejsie, ta sa tam aj zasunut dodatocne nieco.. pod ritku a nozicky detto..
inak kolmy sed sa da urobit velmi lahucko, ja som si nasila jednu pracku a trochu popruhoviny (do kocika som nezasahovala, v pripade nutnosti reklamacie len odrezem a je v originalnom stave).. ono sa to prevlecie poza tie popruhy na boku a vzadu sa to spoji, vznikne uplne kolmy sed, je to otazka 20minut a eura za pracku a popruhovinu
neviem, ci to z fotiek pochopis, ale takto to vyzera

bleee
5. jún 2014

@mamina06 ahoj, môj syn ho používa od 6 mesiacov, teraz má 2,5 roka a ešte stále sa v ňom zvezie a to je kus chlapa. Veľkosťou je výborný. To vystuženie úplne stačí. Pod zadkom ho syn v cca 12 mes. prelomil, lebo po ňom namiesto sedenia skákal. Našťastie sa to nijako neposunulo, sedí sa mu v ňom aj napriek prelomeniu dobre, tá látka je dostatočne pevná. Pod chrbtom je to ok. Pevnejšie opierky by boli zrejme na úkor jeho hmotnosti, už by sa nemohol chváliť, že je najľahší vo svojej kategórii 😉

tretiastvrta
5. jún 2014

@mamina06 ahoj, my budeme mat v sobotu 20 mesiacov a naša je v kociku este ako "utopena", je priestranný, veľký na dovolenku velmi vhodný na spanie. No ten kolmý sed sa da vylepšiť presne ako píše nicolle21 už som to u mamičiek videla. Ja to neriešim, lebo čím je dieťa väčšie, tym viac sa tam hýbe a mrví a naša sa vie pekne oprieť a zboku sa chytí kočíka. Alebo sa posunie dopredu a chytí sa madla. Ta výstuž sa mne osobne zdá úplne dostatočná, keby ste o tom nenapísali, mna by to ani nenapadlo. 🙂

mamina06
5. jún 2014

@bleee presne to,že aj mne mala vyskakuje v kočíku a teraz sme mali casualplay-ale ten jej je už uplne malý a golfky peg-perego a tam sa nam sedacia čas pretrhla s toho jej vyvádzania,ale neviem si predstavit,že by som už z dvoj ročným dietatom nechodila s kočíkom a na nákupy,kedže nemám vodicky,tak som odkázana na kočik...a prečo ste nedali kočik reklamovat,ked sa vám to prelomilo?

mamina06
5. jún 2014

@tretiastvrta dakujem pekne za odpoved,asi to risknem a kúpim ho,aj tak vačší som už nenašla,všetky jej boli malé a na niečom jazdit musíme...dakujem

mamina06
5. jún 2014

@nicolle21 dakujem pekne za radu,asi to risknem a kupim ho,bez kočika nemožem byt a ostatne su malé-bud nezmesti nožičky alebo zase opierka krátka,alebo strieška nízko,takže katastrofa...dakujem

mamina06
5. jún 2014

@bleee prosím Vás a kolko vám váži synček?Ked píšu,že do 15kg a niektoré do 17kg,tak že či vydrží aj tahšie detičky...dakujem

nicolle21
5. jún 2014

@mamina06 tym vahovym limitom sa vobec nezatazuj, na oficialnej stranke britaxu pisu, ze je do 25kg, na slovensku smie byt taky kocik maximalne do 15, ci 17kg, tak preto tak..
a aka stara je dcerka?

bleee
5. jún 2014

@mamina06 nereklamovali sme ho preto, lebo sa to prelomilo synovým vyvádzaním, nie bežným užívaním. Blbo by som sa preto cítila. Vtedy bol s manželom, ja by som mu tam skákať nedovolila.... Našťastie sa ani nepotrhal, ani sa to vnútro neposunulo, je plne funkčný naďalej. Malý má teraz cca 16kg, kočík už ale nepoužívame denne, len cca 2x do týždňa. Zatiaľ je všetko ok. Za tie 2 roky toho kočiar dosť zažil, ešte je celý pokope, až na to prelomenie, nehrká ani nič podobné. Trošku mu na jednom mieste vybledla strieška. Nechávam si ho pre aj druhé dieťa, možnože vymením kolieska ako písali mamičky vyššie, ešte uvidím....

mamina06
5. jún 2014

@nicolle21 dcérka bude mat o týžden 2 roky a váži 14kg,je ešte vyššia od susedky syna a to on bude mat 3 roky,ale je taky drobnejšií a ta naša kus baby(gulka nádherná 😀 )

mamina06
5. jún 2014

@bleee juuj to ja možem mojej vysvetlovat a zakazovat nech neskače 🙂 neposluchne ma a ešte naschvál začne viac skákat,už neviem ako jej to vysvetlit-preto nám aj tie golfky peg-perego praskli pod zadočkom-(ináč to sú pevne kočíky) ,no veru neviem čo urobím ked mala má už teraz 14kg...ozaj a vy ste ešte za tie 2 roky,čo ho používate,nevymienali kolesa a máte tie obyčajne nie nafukovacie?Ked niektoré mamičky píšu,že už po troch mesiacoch su kolesa zničene..

bleee
5. jún 2014

@mamina06 kolesá sme nemenili. Najhoršie vyzerajú práve po 2-3 týždňoch, keď sa z úplne novučičkých stanú ojazdené. Za taký krátky čas už vyzerajú, že majú aspoň pol roka. Potom sa to už ale nemení, nevyjazdia do derava alebo niečo také. Stále vyzerajú rovnako ojazdeno.
Inak malú môžeš aj pripútať - buď čiastočne (okolo nožičiek) alebo úplne (aj cez ramená). Nám stačilo okolo nožičiek, chrbát mal voľný, mohol ním pohybovať a otáčať sa, ale zliezať a vyliezať už nemohol.

mamina06
5. jún 2014

@bleee dakujem za odpovede,si zlatá...prajem krásny den

26lenka6
9. jún 2014

Baby, menila ste už niektorá celú strechu na B-agile? Mám celý čierny a chcela by som meniť aspoň strechu s nejakou farebnou, na nete som nič nenašla, neviem či také niečo je alebo zle hladám tak preto sa pýtam, díky. (možno ste sa tu už o tom bavili ale nemám čas študovať X-strán dozadu)

kety75
12. jún 2014

Baby, je tu skupina BRITAX ako sa k nej dostanem 🙂 teda do nej 😀 ???

hexina
14. jún 2014

@lucinka0503 prosim ta kto ti usil tu ciernu latku s kruhmi? alebo kde si to kupila? a kolko to stalo? dakujem🙂

lucinka0503
14. jún 2014

@hexina Šila mi ju jedna maminka tu na MK @ajjas.skúste jej napísať,šila mi clonu aj poťah na madlo a stalo ma to cca 13€,ale šije aj samostatne. 🙂 Pekný zvyšok večera

hexina
14. jún 2014

@lucinka0503 dakujem vlemi pekne