Britax B-Agile
ahojte 🙂
o tomto kociku som temu na Fore nenasla, tak zakladam novu 🙂
Britax B-Agile je novinka r.2012, podobny typ ako Baby Jogger City Mini, ale rozdiely sa najdu.
Ved porovnajte sami... Budem rada, ked pridate svoj nazor 😉
http://www.monstersfunhouse.com/2011/09/britax-...
@bleee Ahoj,určite áno.Ja som ich objednávala tu cez MK od Aladdina.Stali cca 30€. 🙂
@lucinka0503 ty máš B agile 2012 alebo 2013, 2014? Neviem presne, aký je medzi nimi rozdiel, snáď len nepatrný a kolieska sadnú...
@bleee Ja mám b-agile 2013,ale nie je tam žiaden rozdiel,v skupinke Britax si menili žienky kolesá aj na ročníku 2012,nie je problém ich vymeniť za nafukovacie z b-motion 🙂
@mishell23 ahoj, rozmyšlame nad britax affinity, len mne sa zdá presne ta vanička úzka a navyše ten kryt na vyničku sa nezapína o striešku tak či nebude na babatko fúkať v zime...vy ste ho využívali v zime? ako ste boli spokojní??dakujem
Ano nasa mala sa narodila v decembri. Nemam pocit ze by jej tam fukalo, ona je urcite usia ako boli kociare v ktorych sme lezali my 😀 ale ja som ta mala malu vo fusaku Lodger a ked bolo treba tak este aj prekrytu dekou. Nikdy nemala studene nozicky a krasne buvala. Spokojna som bola velmi. Vanicku predavam, tak ak mas zaujem kuk do albumu. Stiahnem aj zo sumy ;)
Ahojte mamičky, chcela by som sa Vás spýtať či ste niektorá mala taký alebo podobný problém ako ja so športovým kočíkom britax agile... Kočík som kúpila asi mesiac dozadu, do dnešného dňa max. spokojnosť ale na dnešnej prechádzke ako malý sedel mu z jednej strany nedržala opierka chrbta, stále si na tú stranu akoby lahol. Keď sme to doma s mm pozerali tak tá jedna strana je akoby stále volná aj keď ju stiahnem... chcem to ísť reklamovať... Nestalo sa to niektorej?
skúsim to ešte pozrieť... nám sa to práve nezasekáva ale chodí na voľnobeh... ale ďakujem 🙂 ...
žienky potrebujem pomôcť...môžete mi tie čo máte britax b agile odmerať dlžku a obvod madla prosím...čo najskôr....ďakujem
Ahojte aj ja mám ten červený,podľa mňa patrí medzi špičku na trhu. Ja som dlho hľadala niečo čo by mi vyhovovalo a tento britax som si zamilovala.Ale chcem ho predať,ale to len kvôli tomu, že ho konečne dodávajú aj vo fialovej farbe a ja keď som ho minulý rok kupovala tak bola len čierna,červená a hnedá 😉
Ahojte aj ja mám ten červený,podľa mňa patrí medzi špičku na trhu. Ja som dlho hľadala niečo čo by mi vyhovovalo a tento britax som si zamilovala.Ale chcem ho predať,ale to len kvôli tomu, že ho konečne dodávajú aj vo fialovej farbe a ja keď som ho minulý rok kupovala tak bola len čierna,červená a hnedá 😉
@lucinka0503 napisete mi kto vam sil tu clonu a podlozku bo neviem to najst.dakujem
@hela_tn my sme brali kočík minulý rok na dovolenku lietadlom, ale tu tasku som nakoniec nekupovala, aj ked som o nej uvazovala... Brala som len také väčšie platené vreco a kúsok z kocika aj trčalo z neho, aspoň hned vedeli ze je to kočík 😉
inak ja ho beriem aj tento rok, a to už kočík používame minimálne, mala ma cez dva roky... Ale je to lepšie aj na letisku, aj pri nastupovani , vystupovani, ked tam dieťa das, máš voľné ruky na ostatne veci.... Plus ja mam este staršieho a naháňať dve deti sa mi vôbec nechce 😉 dokonca konkrétne do tohto britaxu sa na nevyhnutný čas vpracu obidvaja spolu 😃
@hela_tn pridam aj ja skusenost s lietanim... tasku sme nemali ani nic ine, s kocikom ides az k schodikom lietadla, tam poskladas a pekne nalozia rovno do lietadla, to iste pri vystupovani, uz ta caka pod schodikmi, nedavas ho s batozinou, takze ho nehadzu s kuframi. kociku sa nic nestalo, vsimla som si sice jeden skrabancek, ale neviem, ci sa to stalo v lietadle alebo to uz bolo predtym.
ahojte, chcela by som sa spýtať, dá sa kočík otočiť aj proti smeru jazdy? ďakujem.
@kristinkinazuzka ano, da sa aj na agile. Agile a motion maju rovnako rozzipsovatelnu spodnu nozickovu cast a pod to sa to upevni 🙂
Ahojte baby.Rozmyslam nad predajom nasho kociara (celu trojkombinaciu),nakolko prerabame byvanie a nemam to kam ulozit.Ak ale uz kupin dalsi sportiak,tak ho potrebujem vyuzivat aj v zime.Je Britax vhodny aj do snehu?
Ahojte vaby, chcem sa vas spytat. Mam britax b agile a potrebujem na to vajicko Romet. Potrebujem na to zvkas adaptery aldbi mi stacia tie kt su ku kociku alebo vobec nepotrebujem adapt. A pasuje to aj tak?
Lebo z kazdej strany pocujdm nieco ine a ndmam si to kde vyskusat.
Dakujem🙂
@bejka82 aj tu sa opytaj, mozno ti skor poradia 😉 https://www.modrykonik.sk/group/4260/

@lucinka0503 ahoj, ja mám štvorkolesový B agile 2012, myslíš, že by tam tiež šli vymeniť kolieska z B motion? Diky