icon

Britax B-Agile

frlka
20. nov 2011

ahojte 🙂
o tomto kociku som temu na Fore nenasla, tak zakladam novu 🙂
Britax B-Agile je novinka r.2012, podobny typ ako Baby Jogger City Mini, ale rozdiely sa najdu.
Ved porovnajte sami... Budem rada, ked pridate svoj nazor 😉
http://www.monstersfunhouse.com/2011/09/britax-...

tivka
17. jan 2015

@p_etrisha Ahoj, pozerám, že máš Britax B motion 4...v júni čakám bábätko a tiež nad ním uvažujem, tak som sa Ťa chcela spýtať, či si myslíš, že je to vhodná voľba pre dieťatko od narodenia (pravdaže aj s kúpou hlbokej vaničky). Viem, že niektoré mamičky najprv totiž používali inú značku a až potom keď bolo dieťatko väčšie volili tento športiak...tak som len zvedavá, či je v ňom aj menšie dieťatko dostatočne chránené pred vetrom a zimou, keďže športovú časť budeme používať asi práve v zime. Ďakujem.

p_etrisha
17. jan 2015

@tivka ahoj, ja som hlboky nemala britax, ale v meste jeden mame 🙂 Mne sa celkovo paci, vanicka je sice mensia, ale pre letne babo v pohode, ak nebude moc valibuk, tak isto aj v polroku 🙂
No a k sportaku, ja mam origo nanoznik, ten je nizsi, ale s pinkie je uplne super. A strecha sa da odzipsovat, takze sa predlzi, len do tej sietky treba potom clonu dosit (stoji to 8e, tu na MK mi maminka sila). Neda sa dat uplne do sedu a nema polohovanie noziciek, to by som zvazila pri malom babatku 🙂 Ak, kludne sa pytaj

p_etrisha
17. jan 2015

@saxana ahoj, prosim ta, ta ochrana madla je uplne super, mozem sa spytat odkial je? Dakujeem

zarica
17. jan 2015

@mariannas74 môžem sa ta prosím spýtať... chceme kúpiť agile z jediného dôvodu a to je váha.... motion je o viac ako 2kg ťažší... moja otázka teda je, či sa váha tvojho kočík výrazne zvýšila keď si vymenila koliecka, lebo v obchode nám tvrdili, že je ťažsi práve kvôli tým kolieckam... 😨 .... Ďakujem za odpoveď 🙂

mariannas74
18. jan 2015

@zarica ahoj,no podla mna to nebolo moc poznat ,myslim ze 1,5kg ked tak premyslam,ale jazdi sa s nim urcite lepsie ako s tymi plastakmi 😉

zarica
18. jan 2015

@mariannas74 ešte tak zistiť koľko vážia tie gumene 😉 a mohla by si mi prosím dať kontakt od koho to môžem kúpiť? Videla som nejaké teréne na agile ale tie mi pripadajú rovnaké ako origoš 😕 ďakujem 🙂

myska_lili
18. jan 2015

ahojte. predava niekto agile 4kolesovy? naj ruzovy a z Ba ;)

zarica
18. jan 2015

@mariannas74 a ešte prosím ta, mohla by si mi poslať do ip ceny za striesku a podlozku prosím ak ešte sijes 🙂 ďakujem

mariannas74
18. jan 2015

@zarica no neviem ci sa este predavaju,ale musis pytat kolesa na b-motion 4 ,skus napisat tu na aladdin postu ze zhanas ci sa daju objednat a podobne..viem ze neboli uz k dostaniu..ak sa ti da napis mi spravu radsej 😉

tivka
18. jan 2015

@p_etrisha Ďakujem...bude to naše prvé bábo, tak sa v kočíkoch nevyznám a neviem čo je lepšie, podľa Teba je lepšie kvúli dieťaťu mať športovú časť s kolmým sedením...Ty si spokojná so tou športovou časťou, alebo by si radšej volila niečo iné? Nečakala som, že výber toho správneho kočíka/kombinácie bude taká veda...na trhu ich je veľmi veľa, každý má svoje výhody a nevýhody, no som naivka a najradšej by som našla taký, ktorý cenovo nebude zase až niekde na tisícke a ktorý by som využila naplno a aj 2ročné dieťa sa mi v pohode zmestilo do športiaku a nemusela ho potom neskôr hľadať niečo skladnejšie a určené pre väčšie dieťa...a keďže bývame v bytovke bez výťahu, musím pravdaže pozerať aj na váhu a tá sa mi na Britaxe pozdáva a akosi ma to stále ťahá k tejto značke, ani neviem presne prečo. Ešte máme síce čas, ale sama som zvedavá, akú značku nakoniec s manželom kúpime... 🙂))

p_etrisha
18. jan 2015

@tivka no moja 14mesacna je v nom taka "padnuta" musim jej to podopierat uplne do sedu. A ty budes isto to polohovanie potrebovat, ak drobceka v zime nezmestis do vanicky, lebo to bude male babatko na nepodoprete nohy. Ja ti verim, tiez som sa nabehala, nacitala, nazistovala, kym som vybrala kocik a nakoniec aj tak pouzivanim zistis, co ti vyhovuje. Na Nico Bebetto si nekukala? Ten kamosky chvalia a nie je drahy. Alebo passo, camarelo, takko...

alexis13
18. jan 2015

@tivka bola som spokojna jedine co mi trosku vadilo ked si chcela dat celu striecku dole sklopit musela si oboma rukami stlacit na kazdej strane pupceky, dizanj najkrajsia podla mna z moznosti i ked trosku uzsia, dlha dost, ale vpohod fusak mi tam vosiel pouzivali sme ju skoro 7mesiacov

moncsi1987
20. jan 2015

Ahojte.Hladam maminu ktora mi usije na Britax b agile 3 clonu na tu sietkovu cast.Dakujem.

moncsi1987
20. jan 2015

No tak maminky,nikto tu nie je.Ja nemam taku zrucnost ze by som to spravila.Potrebujem taku co sa da pekne zazipsovat,

moncsi1987
21. jan 2015

Tak uz som nasla. 🙂 🙂

jenny6
22. jan 2015

Baby, máte niekto tento skate na kočík? http://www.rodinkashop.sk/sk/ine/2716-skate-na-... Dá sa v pohode pripevniť aj na britax? 😕

tivka
26. jan 2015

@p_etrisha Ďakujem za radu🙂 Na Bebetto som už tiež čítala kladné ohlasy, zaujalo ma aj to. A potom ešte britax go next, ale ten už je v inej cenovej skupine. Tak uvidíme. Zatial máme našťastie na kúpu ešte more času, uvidíme čo nám padne do oka keď pôjdeme pozrieť aj naživo do ochodíkov, možno nakoniec niečo úplne iné 😀.
@alexis13 Ďakujem 🙂 Zatiaľ som pozerala len na nete, takže naživo som nevidela. Ale som zistila, že tuším mnohé značky, u ktorých sa mi pozdávala tá športová časť mali vaničky užšie. Ale kamarátkam ani jednej nechceli deti už v pol roku byť vo vaničke, tak to asi nebudem riešiť...uvidíme, ktorá značka a ktorý kočík sa nám bude pozdávať aj naživo, keď začneme chodiť po obchodíkoch a skúšať. Možno nakoniec skončíme pri úplne inom kočíku 😀

alexis13
26. jan 2015

@tivka neni zac..ja som ho vobec nazivo nevidela isla som podla podvozku kedze som mala sportovu cast pri dcere a co sa dalo vybrat tato vanicka sa mi najvaic pacila a ano tiez myslim ze veeela kocikov ma uzku vanicku dlhu ale uzku .tak potom napis co ste vybrali =D

tivka
26. jan 2015

@alexis13 Napíšem potom čo zvíťazilo 🙂

lienkasop
29. jan 2015

Prosim o radu: Ku Agile cool berry je lepsie kupit original nanoznik alebo nejaky iny napriklad violet monkey Pinkie, ma to niektora? Sedi to? Treba aj vlozku do kocika? Plastenku aku, original ci? Som v stadiu ze idem kupit kocik a neviem co vsetko k tomu. Potesi aj foto ;)

lienkasop
29. jan 2015

Je lepsi nanoznik alebo fusak, mam 18mes. dieta. Pasuje tato farba ku cool berry? http://www.pinkie.cz/nanoznik-violet-monkey-s-f...

lienkasop
29. jan 2015

@kitty88 vsimla som si ze mate cool berry a chcem sa vas spytat aky mate nanoznik a pouzivate aj vlozku?

kitty88
29. jan 2015

@lienkasop nanoznik mam pinkie a podlozku zo sashe obojstrannu, mam foto v albume aj s nanoznikom 😉

lienkasop
29. jan 2015

@kitty88 dakujem ti, snazim sa tu citat vsetkych 70 stran a aj mne sa viac pozdava pinkie ako original britax a plastenku mas aku?

kitty88
29. jan 2015

@lienkasop univezalnu, tiez v albume aj s linkom, odkial som objednavala 😉

marmir
9. feb 2015

maminy, chcem sa spýtať, tie čo máte Motion čierny, veľmi vybledne od slniečka, lebo jedny tvrdia že vybledne a druhí zase že nevybledne vôbec a ja sa neviem rozhodnúť, ale najviac sa mi páči práve čierny, ďakujem za rady

kvietko
16. feb 2015

Ahojte. Chcela by som si kúpiť športový b-agile 3. Chcem sa spýtať tie čo ho máte, kde ste kúpili gumené kolieska A ako ste vyriešili polohovanie nožičiek. Dakujem

stipec26
19. feb 2015

Ahoj mamicky

tak u nas uz nie je dlhsie vyuzity a kedze sme mali dva, tak len na striedacku, nuz nadisiel cas..
ak by bol zaujem, rada by som predala Britax B-agile 4 kolesovy cierny. Kupovany tusim v rok 2013 /ale je to 2012-tka asi, musela by som kuk navod 🙂 a teda cca 1 rok jazdeny sporadicky)
Popis k nemu si myslim, ze je v tejto skupinke zbytocny 🙂 🙂

Ale dokupila som easywalker na nozicky (co bola super vec, este z ciech, kedze na slovensku to nebolo v roku 2013 dostat), tiez pultik (madlo sme nepouzivali). Plus teda clonu na sietku mi jedna pani usila.

Rada by som to predala aj s autosedackou Romer do 13kg baby-safe felix aj s belted bázou. Hodí sa do všetkých typov aut. Má päťbodový pás, záhlavník je nastaviteľný podľa veľkosti dieťatka a má novorodeneckú vložku. Je používaná a vo výbornom stave, z nefajčiarskeho prostredia.
80eur alebo mozna dohoda.
Videjko:

https://www.youtube.com/watch?v=aHgjlg2fkic

Kocik za 100eur
Vajicko za 80eur.
Kupa spolu A+K = cena 160E.

Dakujem za precitanie, ak nahodou niekto - som tu 🙂

bobika492009
25. feb 2015

ahojte, prosím vas kde sa da kupit najlacnejsie strieska na bagile a potah na konstrukciu .. z dovodu vyblednutia?

kaproman
12. mar 2015

Ahojte baby chcem sa spytat dnes som kupila kocik britax b-motion a neviem ako pripevnit fusak o kocik aby sa maly nesmykal?mozte dat nejaku radu prosim?