Britax B-Agile
ahojte 🙂
o tomto kociku som temu na Fore nenasla, tak zakladam novu 🙂
Britax B-Agile je novinka r.2012, podobny typ ako Baby Jogger City Mini, ale rozdiely sa najdu.
Ved porovnajte sami... Budem rada, ked pridate svoj nazor 😉
http://www.monstersfunhouse.com/2011/09/britax-...
@kikuska1985 My sme ho pouzivali hlavne v lete aj na dovolenke a nevybledol, pri dlhodobom pouzivani neviem. A je pravda, ze 4-kolesovy je ovela stabilnejsi, hlavne v zime. Tiez sme to pred kupou riesili a testovali 😉
Ja bahamy medzi britax b agile či concord fushion cena to isté dieťa má 17 m
@greschnerka
Baby pouzivate terenne kolieska? Ake su? Dakujem
Ahoj mamičky z Bratislavy, chcem sa spýtať, ak by niektorá mala záujem niečo objednať z českej stránky pinkie.cz, napíšte a poštovné si rozdelíme 🙂
@katkaa02 mozem poprosit info o cene polohovania tych noziciek?dakujem
Baby nemáte na predaj niekto clonu na bagile?ďakujem
@lucinka0503 chcem sa opytať pasuju tie kolieskA , TO SI SI NORMALNE OBJEDNALA ALEBO AKO ? DAKUJEM
Žienky kde zoženiem kolieska na britax bagile nafukovacky????
@chromcakova Áno pasujú,predné majú ten istý systém ako na plastových kolesách a na zadných vymeníš len osku z plastových kolies.Objednávala som ich tu na MK v shope od Aladdina.🙂 Viac info sa dozviete v skupine Britax 🙂
@lucinka0503 ked ja ho tu vobec nemožemnajsť , nemaš link?
@adka_pajerska Zdravim, ja uvažujem,že by sme kupili B-agile, je v pohodke ten kočik? dakujem za info...a tie nafukovacie kolieska kupite na : http://www.market24.sk/ostatne-doplnky-kociky/b...
@veve44 ja som s nim spokojna nadmieru 🙂
@veve44 to nie su nafukovacie kolieska
Ahojte žienky, hľadám šikovnú ženušku ktorá šije striešky, podložky, ochrany na madlá.Dajte kontakt prosím Súrne !!!!!ĎAKUJEM Iva
@adka_pajerska aha, no ani som si nevšimla, čakala som,že ked su do terenu, tak su nafukovacie... 😒
na predaj b-motion,viac bazarik
Baby, viete poradiť aký skate za kočík Britax B agile? 🙂
baby prosím vás dá sa dokupit na agile aj vanicka? aky typ tam pasuje? Dakujem
@tinushka13 jasne da viac typou ja som mala affinity
Ahojte... máte niektorá agile trojkolku? Ako ste s ňou spokojné? Či je 4kolka lepšia? Ďakujem 🙂
@zarica s motion velmi 🙂 Rozdiel je v kolesach, polohovani rucky, perovani a vahe kocika.
Chodi ticho, aj znama,co ma dlhsie ma stale tichý, ale agile sa strasne hrkaju. Ja uz by som pridala tych par € a kupila motiona. Tiez som z hladiska financii chcela radsej agile, ale toto ma odradilo

@lelec predavam v bazare aj s prislusenstvom - Pinkie podlozka, prsiplast a ochrana madla so stuzkami na pobavenie dietata. S kocikom som bola maximalne spokojna, kedze je lahko ovladatelny jednou rukou. S dietatom na rukach sa da aj zlozit jednou rukou do auta. Inak je velmi stabilny a ked sa zaaretuju predne kolieska prejde aj po terene bez problemov.