icon

Britax B-Agile

frlka
20. nov 2011

ahojte 🙂
o tomto kociku som temu na Fore nenasla, tak zakladam novu 🙂
Britax B-Agile je novinka r.2012, podobny typ ako Baby Jogger City Mini, ale rozdiely sa najdu.
Ved porovnajte sami... Budem rada, ked pridate svoj nazor 😉
http://www.monstersfunhouse.com/2011/09/britax-...

marcy30
1. júl 2015

Ahojte, nepredava niekto b agile? Len super stav. Dakujem.

erika2222
10. júl 2015

Ahojte, nevie mi niekto poradiť, kde lacno zoženiem penové kolesá na Britax b-agile 4? Ďakujem

lindarty
22. júl 2015

baby neviete mi poradit? da sa na sportovu cast nakliknut vajce? maly mi vo vanicke nechce byt, tak rozmyslam ze nahodim na konstrukciu sportovu cast..

moncsi1987
30. júl 2015

@lindarty Ahoj,ale da sa aj my sme to mali riesene lebo my sme to zacali pouzivat ked mal maly 4 mesiace a v pohode sa to zmestilo dokopy

kathrin6
30. júl 2015

@marcy30 Ahoj ja predavam, mam aj inzerat ak by si mala este zaujem. na cene sa vieme dohodnut 🙂

marcy30
3. aug 2015

@kathrin6 ahoj, dakujem, uz mam 🙂

artepep
16. aug 2015

Ahojte baby, prosim Vas, ako cistite britax b agile? Mala ho tento tyzden dost slusne prepotila a na chrbtovej casti pod hlavickou zostali flaky.

poisonblu
16. aug 2015

ahojte,mate niekto foto b-agile 4.s.hlbokou vanickou? rada by som videla, ako to vyzera, naj pri.postave, ze.ci je moc.nizko ta.vanicka

bobika492009
17. aug 2015

@erika2222 ahoj prosim ta zohnala si niekde tie penove kolesa? Tiež zhanam...

yvi83
19. aug 2015

Ahojte baby, máme športový kočík B agile plus, objednala som si tašku a podložku od pinkie a chcem sa opýtať, či neviete ako na ňom sedí nánožník? Ak niektorá máte od pinkie. Ďakujem 🙂

drobec8888
22. aug 2015

@yvi83 ja mam b motion a tam sedi super, ale na tom p!us neviem ...

drobec8888
22. aug 2015

Prosim, neviete ci pasuje na b-motion podvozok vanicka britax afinity? Alebo tam musi byt uz iny podvozok? Dakujem

cicuska166
27. aug 2015

@drobec8888 ahoj,prosim Ta,aj ja mam britax b motion,teraz neviem ci chapem spravne.aj ty ho mas?ak ano,ako si ho vyzliekla?dal sa hodit do pracky?dakujem

drobec8888
27. aug 2015

@cicuska166 mam ho, ale este som neprala ☺

laluchova
11. sep 2015

ahojky britax b agile som prala komplet celý...
aj striešku dá sa to pekne cele rozobrať a zvliecť...

artepep
11. sep 2015

@laluchova prosim ta a napchala si to do pracky?

laluchova
11. sep 2015

Ano vwd konstrukcia tam nebolaaa

katty8
17. sep 2015

Ahojte zvazujem nad kupou noveho britaxu agile 4 plus mate ho niektora? Je nieco co vam na nom vadi? Alebo by som potom chcela agile 3 tu trojkolku poradte lebo uz fakt netusim 😢.. Alebo je lepsi motion? Len na nom sa vraj nedaju nozicky polohovat dakujeem

vladkaluckalukas
22. okt 2015

Kocky ahojte. Zvazujem kupu britaxu. Je tu 72 stran, to nepreciyam. Prisla som po 20tu a to bolo v roku 2012. Tieto nove su prosim vas take dobre jak boli tie pred tym? Dakujem velmi pekne.

majca1581
22. okt 2015

@vladkaluckalukas ja nie som spokojná aspoň S b-agile nie 😐

vladkaluckalukas
22. okt 2015

@majca1581 a co ti vadi na nom? Ja som mala 7 kocikov uz a teda naj bol concord wanderer. Ale ten uz nebudem kupovat, uz nam neni treba na spanie a ani reverzny. Teraz som mala monzu street. Tiez neni dobra a hladam nieco na ten sposob, ale lahsie ovladatelny.

dejna20
22. okt 2015

@vladkaluckalukas ja by som ti poradila valco baby snap 4.
Je to podobne ako agile ale podla mna lepsie. Na b-agille si vacsǔinou baby davaju tunningovat striesku, lebo v tom strede je sietka a bud tam babu fuci alebo svieti slnko, valco ma striesku v kuse ( ma tam smirovacie okienko. Vaha valco 6,6kg, britax 8,5cca kg. Kolesa obe maju penove ale britaxove su horsie o troska. Sed- v britaxe je dieta ako keby furt schovane vzadu, ked sa opre nevidi do boku, neviem to dobre vysvetlit ale mojmu to vadilo, ked v nom sedel.

majca1581
22. okt 2015

@vladkaluckalukas konkrétne najviac mi vadia kolieska na ňom ťažko sa manipuluje .V obchodných centrách predné kolieska idú tým smerom ktorým sa im zachce inak nič len tie kolieska sú bieda. Ale je aj taký S nafukovacimi kolieskami ten je asi ohybnejsi ako tento. Kupovala som ho nový pred pol rokom ale nie som spokojná. Aj ja teraz rozmýšľam nad concord wanderer 😉

vladkaluckalukas
22. okt 2015

Moj ma uz dva roky skoro, a valco sa mi strasne nepaci. Ale strasne.....potrebujem nieco na sem tam posedenie..sem tam povozenie. Na spanie vobec netreba.....a wanderer je delo. To bola moja laska......ĺ

dejna20
22. okt 2015

@vladkaluckalukas aha no mne pridu dizajnovo s britaxom skoro totozne. 😀

artepep
23. okt 2015

Ja mam b-agile4 a som s nim spokojna. S tymi kolieskami sme mali aj my problem, hlavne v dazdivom pocasi, ale staci ich nastriekat VDckom a idu same. Inak ja som s nim spokojna pre jeho skladanie. Sme na 3-tom poschodi bez vytahu a viem ho zlozit jednou rukou.

anett160
26. okt 2015

@kari55 ahoj tak o dva roky neskor hovorim spytam sa ze ako si bola spokojna s kocikom? Chcem si kupit plusko teraz nove..;)

kari55
27. okt 2015

@anett160 Ahoj, bola som veľmi spokojná, síce to už bolo dávno ale nepamatám ši žiadne zlé skúsenosti s kočíkom 🙂

anett160
27. okt 2015

Ďakujem ti..🙂 más ho ešte? Budem.potrebovať madlo asi sa sa kupuje zvlašť..

saasulik
31. okt 2015

Ahojte, chcem sa opýtať.Kto má Britax B-Agile 3kolku..dá sa to predné koleso zdvojené vymeniť za nejaké iné väčšie? Ďakujem