Britax B-Agile
ahojte 🙂
o tomto kociku som temu na Fore nenasla, tak zakladam novu 🙂
Britax B-Agile je novinka r.2012, podobny typ ako Baby Jogger City Mini, ale rozdiely sa najdu.
Ved porovnajte sami... Budem rada, ked pridate svoj nazor 😉
http://www.monstersfunhouse.com/2011/09/britax-...
@vladkaluckalukas ahoj, nie som spokojna.Pokial mas dietatko male, resp.lahke je super..tam som nemala pripoienky...ale moja mala ma 2 a pol roka a uz sa mi vozi tazko. Zatial nehrka. My sme ho pouzivali malo, nakolko mi mala v kociku sediet nechcela velmi. Mam v cervenej farbe.Ak chces predam, ide ho davat na bazar.Plus zadarmo k nemu nosis tiez cervenej farby vhodny od 3,5 do 9kg. Na cene sa vieme dohodnut.Mozem poslat aj foto
Chcem cierny. Mam chalana dvojrocneho, ma 10 kilo aj s botami. 😀 Myslim, ze je lahky. Ide mi hlavne o to, aby nehrkal....a aby sa s nim dobre manevrovalo.
@vladkaluckalukas tak 10 kil zvlada.Ja mam aj 9 mesacneho chlapceka ten ma 12kil a odveziem ho lahko.On ide tazko vtedy ked sa mala vysunie dopredu, oprie o madlo a ta vaha je na tom predno m kolese.Pokial dieta sedi oprete tak sa s nim jazdit da..tak uz musis zvazit ty, ake dietatko as🙂 pekny den
Dakujem velmi pekne.
@malinovka333 ahoj mozem sa ta opytta ked te pouzivali britax v zime nebol problem s kolieskami v snehu?mala si tie gumenne?dakujem
@maruska261 gumene, drevene .. s jednym n 🙂
@katripozeram ze mi to volako prebehlo 🙂 dakujem
@maruska261 😉
@vladkaluckalukas pre 2rocne dieta by som si uz kupila len golfove palice s dobrym sedenim a strieškou... sportak uz je zbytocny, dieta viac beha ako sedi 🙂 a tym padom mas lahsiu manipulaciu, ako s velkym, tažsim kocikom 🙂 tak som to mala aj ja...
@katrin21 kupila som greentom upp buggy. A som mega spokojna. Ide sam a maximalne ticho. Golfky neznasam.Tie hrkaju priserne. Mala som PP Switch SI a to bolo nieco priserne.
Ahojte maminky - používateľky B-agilne.
Chcem poprosiť o info, aký fusak sa Vám najviac osvedčil do tohto kočíka. Máme takmer 7mesačného drobca. Ďakujem ☺️
Do b agile urcite len fusak "cosytoes". Ma aj dierku na to usko, ktorym sa kocik sklada.
Mam na predaj modry b agile aj s vanickou spolu za 120€ kupovany minulu jar
@kasssiopea my máme fusak zn. Kaiser a sedí jak riťka na šerblík. Aj s otvorom na skladanie kočíka 😉
baby nechce sa mi to tu citat cele, ale viete niekto kde sa da zohnat clona na sietku na striesku sportoveho britaxu?
@artepep
@patricia_xxx
Dievčatá ďakujem za odpoveď.
Kaiser ma zaujal pre množstvo farebných variácii, len by ma @patricia_xxx zaujímalo, či máš fusak Iglu alebo Jooy.
@kasssiopea to bohužiaľ neviem, tiež som ho len kupovala na bazári a nebolo to tam uvedené ☹
caute baby, urcite sa to tu uz niekde pisalo, ale som leniva vsetko citat :-P z akeho materialu su kolieska na B Agile 4 plus? dakujeeem a ak mate, tak aj skusenosti poprosiiiim. a aj aku vanicku by ste odporucali?
@miselinka26 mam b agile 4 plus a koliecka su plastovo penove...ja som s nim veelmi spomojna je go moj 5-ty kocik a s tMto som najspokojnejsia.. Teraz som si kupila aj najnovsiu 2016 striesku bezovu tak vyzera takto
@katty8 hmmm krasny...este rozmyslame nad B Motion.to pre sesternicu totiz vyberame 😉tak diky zatial za pomoc.pekny dnik
@miselinka26 b agile je fakt super no b motion je este viac...ja som sa don zamilovala hned je odpruzeny velke nafukovacie kolesa ma no nie je mu co vytknut....a este sa da polohovat rucka...toto vsetko b agile nema 😉
Motion mam aj ja a som spokojna 😊
a este jedna otazka babenky s vajickom Babysafe Plus mate skusenosti?je v poho?
@mycuskaa super, uz sa zameriavame iba na ten teda 🙂
@luthiel super, dakujeme za pomoc 🙂

@saasulik ahoj. Mas trojkolku? Ja som do nej zblazneena...ako si spokojna, nehrka? Lahko sa ovlada? Dakujem