icon

Britax B-Agile

frlka
20. nov 2011

ahojte 🙂
o tomto kociku som temu na Fore nenasla, tak zakladam novu 🙂
Britax B-Agile je novinka r.2012, podobny typ ako Baby Jogger City Mini, ale rozdiely sa najdu.
Ved porovnajte sami... Budem rada, ked pridate svoj nazor 😉
http://www.monstersfunhouse.com/2011/09/britax-...

vladkaluckalukas
31. okt 2015

@saasulik ahoj. Mas trojkolku? Ja som do nej zblazneena...ako si spokojna, nehrka? Lahko sa ovlada? Dakujem

saasulik
31. okt 2015

@vladkaluckalukas ahoj, nie som spokojna.Pokial mas dietatko male, resp.lahke je super..tam som nemala pripoienky...ale moja mala ma 2 a pol roka a uz sa mi vozi tazko. Zatial nehrka. My sme ho pouzivali malo, nakolko mi mala v kociku sediet nechcela velmi. Mam v cervenej farbe.Ak chces predam, ide ho davat na bazar.Plus zadarmo k nemu nosis tiez cervenej farby vhodny od 3,5 do 9kg. Na cene sa vieme dohodnut.Mozem poslat aj foto

vladkaluckalukas
31. okt 2015

Chcem cierny. Mam chalana dvojrocneho, ma 10 kilo aj s botami. 😀 Myslim, ze je lahky. Ide mi hlavne o to, aby nehrkal....a aby sa s nim dobre manevrovalo.

saasulik
31. okt 2015

@vladkaluckalukas tak 10 kil zvlada.Ja mam aj 9 mesacneho chlapceka ten ma 12kil a odveziem ho lahko.On ide tazko vtedy ked sa mala vysunie dopredu, oprie o madlo a ta vaha je na tom predno m kolese.Pokial dieta sedi oprete tak sa s nim jazdit da..tak uz musis zvazit ty, ake dietatko as🙂 pekny den

vladkaluckalukas
31. okt 2015

Dakujem velmi pekne.

maruska261
9. nov 2015

@malinovka333 ahoj mozem sa ta opytta ked te pouzivali britax v zime nebol problem s kolieskami v snehu?mala si tie gumenne?dakujem

katrin21
9. nov 2015

@maruska261 gumene, drevene .. s jednym n 🙂

maruska261
9. nov 2015

@katripozeram ze mi to volako prebehlo 🙂 dakujem

katrin21
9. nov 2015
katrin21
9. nov 2015

@vladkaluckalukas pre 2rocne dieta by som si uz kupila len golfove palice s dobrym sedenim a strieškou... sportak uz je zbytocny, dieta viac beha ako sedi 🙂 a tym padom mas lahsiu manipulaciu, ako s velkym, tažsim kocikom 🙂 tak som to mala aj ja...

vladkaluckalukas
9. nov 2015

@katrin21 kupila som greentom upp buggy. A som mega spokojna. Ide sam a maximalne ticho. Golfky neznasam.Tie hrkaju priserne. Mala som PP Switch SI a to bolo nieco priserne.

kasssiopea
22. nov 2015

Ahojte maminky - používateľky B-agilne.
Chcem poprosiť o info, aký fusak sa Vám najviac osvedčil do tohto kočíka. Máme takmer 7mesačného drobca. Ďakujem ☺️

shia
23. nov 2015

@mici111 Britax B-agile plus ma nozicky aj polohovatelne ;) to je ten isty, len tym oznacenim PLUS je to polohovanie noziciek, rozdiel je len nejak o 10 eur ;)

artepep
23. nov 2015

Do b agile urcite len fusak "cosytoes". Ma aj dierku na to usko, ktorym sa kocik sklada.

luthiel
27. nov 2015

Mam na predaj modry b agile aj s vanickou spolu za 120€ kupovany minulu jar

shia
27. nov 2015

@luthiel mate to prosim B-agile,alebo B-agile plus? ten plus ma to naviac, ze sa mu daju polohovat nozicky...

patricia_xxx
27. nov 2015

@kasssiopea my máme fusak zn. Kaiser a sedí jak riťka na šerblík. Aj s otvorom na skladanie kočíka 😉

luthiel
28. nov 2015

@shia mam len b agile v 2014 este plusky neboli

luthiel
28. nov 2015

@shia nam ale polohovanie nechybalo lebo kym nas maly len lezal teda este sam nesedel, nozickami by ani nedociahol na tu opierku noh a pre uplne babi je k tomu vanicka

martina19843
30. nov 2015

baby nechce sa mi to tu citat cele, ale viete niekto kde sa da zohnat clona na sietku na striesku sportoveho britaxu?

kasssiopea
2. dec 2015

@artepep
@patricia_xxx
Dievčatá ďakujem za odpoveď.
Kaiser ma zaujal pre množstvo farebných variácii, len by ma @patricia_xxx zaujímalo, či máš fusak Iglu alebo Jooy.

patricia_xxx
2. dec 2015

@kasssiopea to bohužiaľ neviem, tiež som ho len kupovala na bazári a nebolo to tam uvedené ☹

miselinka26
11. jan 2016

caute baby, urcite sa to tu uz niekde pisalo, ale som leniva vsetko citat :-P z akeho materialu su kolieska na B Agile 4 plus? dakujeeem a ak mate, tak aj skusenosti poprosiiiim. a aj aku vanicku by ste odporucali?

katty8
11. jan 2016

@miselinka26 mam b agile 4 plus a koliecka su plastovo penove...ja som s nim veelmi spomojna je go moj 5-ty kocik a s tMto som najspokojnejsia.. Teraz som si kupila aj najnovsiu 2016 striesku bezovu tak vyzera takto

miselinka26
12. jan 2016

@katty8 hmmm krasny...este rozmyslame nad B Motion.to pre sesternicu totiz vyberame 😉tak diky zatial za pomoc.pekny dnik

luthiel
12. jan 2016

@miselinka26 b agile je fakt super no b motion je este viac...ja som sa don zamilovala hned je odpruzeny velke nafukovacie kolesa ma no nie je mu co vytknut....a este sa da polohovat rucka...toto vsetko b agile nema 😉

mycuskaa
12. jan 2016

Motion mam aj ja a som spokojna 😊

miselinka26
12. jan 2016

a este jedna otazka babenky s vajickom Babysafe Plus mate skusenosti?je v poho?

miselinka26
12. jan 2016

@mycuskaa super, uz sa zameriavame iba na ten teda 🙂

miselinka26
12. jan 2016

@luthiel super, dakujeme za pomoc 🙂