Britax B-motion 4 2013 - recenzie
ahojte, poprosila by som nejaké recenzie na kočík britax b-motion 4 2013, zatial som tu podobnú tému nenašla tak prosím o rady 🙂 dakujem

Prosim vas, aj ja pokukujem po Britaxe motion. Potrebovala by som ho od narodenia, teda aj s vanickou. Nazivo som videla len Agile. Ale- akoze sa na nom polohuju nozicky? Aka latka sa vysunie hore, mne sa nezda, ze je tam polohovanie noziciek. V Motion je to tak isto? A este jedna otazocka, prosim Vas, nie je ta vanicka prilis nizko? Ide opierka chrbta do kolmej polohy (na sedenie)? dakujem moc
mate niektora b motion vo farbe neon chili? je to ta ista farba ako na b-smarte - pepper chilli? lebo tu som videla a je krasna cervena. dakujem
http://www.dtest.sk/ke-stazeni-1993/test-kocark... najnovsie testy...Britax b-motion vysiel najlepsie🙂
Ahojte baby, mate nejake nove skusenosti s Britax B-motion 4? Ako ho hodnotite po case?
Ahojte 🙂 zvažujeme kúpu kočíka B-Motion, je to náš úplne prvý kočiarik, a pri výbere mám pocit, že tých kočiarov je snáď miliarda..čo zohľadňujete najviac pri výbere kočiara? Je Britax dobrá voľba pri dennom používaní v meste? Vopred ďakujem za rady 🙂
@verka1978 Ahoj, ked si skusala v obchode bagile a bmotion, nepytala si sa, ci bagilacke kolesa pasuju na bmotion? Rozmyslam, ze kupim bmotion a ked nebude sneh, vymenim kolieska za bagilacke a budem mat kocik lahsi o 2 kg.
@evamarket24 Neviete mi poradit s tym, co som pisala verke?
Dakujem
@fuska nemáme s tým skúsenosť, dala som preveriť u dodávateľa
Inak u nás stále B-Agile 4 kolesový teraz s pláštenkou zdarma:
http://www.market24.sk/najdene-produkty/b-agile 4/
@evamarket24 Dakujem, budem cakat na info, ale nevidim to moc ruzovo...
@fuska dobrý deň, takže je možné použiť kolieska B-Motion aj na B-Agile, momentálne nie sú k dispozícii, predpokladajú naskladnenie u dodávateľa cca za 3 týždne. Každopádne, je ich možné použiť. pekný deň, Eva
@evamarket24 Dakujem pekne za info. Takze ked kolieska z bmotion pasuju na bagile, malo by to ist aj naopak... Este si rozmyslim, ci budem tie lahsie vlastne dokupovat, najprv si musim ist ten bmotion "omakat" do predajne a potom sa rozhodnem, ci ten kocik vobec kupim alebo niem ale snad ma nesklame. 😉 Tak pekny den.
@verka1978 @marcelina11 da sa na b-motion polohovat rukovat? Lebo na agile myslim nie.Potrebujem kocik od1,5-do 3rokov.je dost velky? Ja som zatial pozerala po baby jogger city mini a b-agile.b motion sa mi zdal maly.asi to robi ten podvozok.dakujem
@maminabobo Rukovat sa da polohovat, Podla mna ten kocik je dost velky, teraz mame aj fusak, mala ma 20 mesiacov a zmesti sa v pohode.
Moja mala bude mat v septembri dva roky a este na zimu by som ju tam chcela dat, ak teda bude chciet...
@maminabobo aj ja si myslim ze je dost velky...maly ma 17 mesiacov 14kg a v pohode..a to tam mame tiez fusak 🙂
@maminabobo je dost velký, moja má 22mesiacov a teda nepatrí k tým utlym detičkám 🙂 a má miesta v kočíku dost aj s fusakom
neviete náhodou, či sa dá na B-motion otočiť športová časť aj proti smeru jazdy?
a ako sa s ním chodí v zime a snehu (aj keď táto zima bola o ničom, ak ho kúpime, chcela by som, aby vydržal 3 zimy ...)
Ahojte. Kocik pouzivam tyzden. Ak by som ine neskusila, tak som mozno super spokojna, ale som sklamana z toho, ako sa s kocikom manevruje. Lepsie sa mi ovladaju golfky. A zle sa mi dviha, ked idem na obrubnik, ma asi nejako blbo tazisko ulozene a ta paka nie je bohvieco. Ked ho porovnam s Jane Slalom Pro a s Lira 4 od Euro-cartu, tak musim priznat, ze je to pre mna trosku sklamanie...

@verka1978 dakujem 🙂 no casto chodim autom do mesta, s detmi hore dole, takze asi tiez to skladanie a lahkost a spratnost vyhrava a tiez sa mi na britaxe viac paci, ze je do uplneho lahu a do uplneho sedu, co Condord nema, akurat sa mi zda Britax kus labilny, ked som sa snazila ho zdvihnut s babetkom v nom, nie je to problem?