Britax B-motion 4 2013 - recenzie
ahojte, poprosila by som nejaké recenzie na kočík britax b-motion 4 2013, zatial som tu podobnú tému nenašla tak prosím o rady 🙂 dakujem

Mne sa tiež páči 3 kolesová verzia 🙂 😉 potrebujem kočík do terénu a veľmi nad ním uvažujem. Ak sa nájdu nejaké mamičky ktoré ho majú rada si prečítam nejaké referencie naň.
ivanazv chcem sa opytat netrcia dietatku nozicky z kocika a vyspinka sa tam v pohode?dakujem 🙂
ahojte mamicky,už dva týždne sme spokojnými majitelmi B-motion trojkolky červenočiernej farby,som uplne spokojná,splnila moje požiadavky vo všetkých smeroch,zodpoviem vaše prípadne otázky 😉 je dostatočne široká,kedže náš 11mesačný synček nepatrí zrovna k utlym detičkám 🙂 nožičky sa daju vydut ako na B-agile a tie gumové kolesá...uplne super na nerovný terén,už aj kopce sme zdolali 😀 odpruženie na jednotku 😉
@mimustek555 ja po nom veľmi poškulujem. My bývame na dedine, kde tie cesty sú dosť rozbité, takže hádam to bude správna voľba?🙂 Tiež sa mi páči červenočierna trojkolka.
tento kočík sa umiestnil v d-test na 4 mieste s 81%, len pre porovnanie víťaz testu bugaboo cameleon 3 mal 83%.
ja ho mam tiez vyhliadnuty, ale chcem ho odskusat nazivo 🙂 pacia sa mi kolesa, ze po tych vykladanych chodnikoch nebudu buchat a ze je vpredu aj vzadu odpruzeny.
trosku sa toho bojim, pretoze som mala b-smart a to bola katastrofa, no ale ten aj mal iba 44%.
este som chcela dodat, ze test je z roku 5 a 9/2013
Ahojte babenky, my pouzivame B-motion od decembra 2013 a som s nim uplne spokojna. Aj ked - ako kazdemu kociku - je mu co vytknut, nemenila by som ho za nic. Zalezi od Vas, co preferujete. Ako pisala fuska, jej sa tazko ide na obrubnik. Zo zaciatku sa aj mne s nim strasne zle vychadzalo na obrubnik, musela som sa o madlo riadne opriet, aby som vysla. Po tych 3 mesiacoch pouzivania to ide uz o dost lahsie. Neviem, ci sa to "vychodilo" alebo som si len ja zvykla s nim manipulovat. Nakolko strasne vela cestujeme autom, neskutocne ocenujeme jeho rychle zlozenie. Kym jeden z nas da malicku do auta, ten druhy bez problemov kocik zlozi a zbali. Myslim, ze je aj dost priestranny - nemam velmi s cim porovnavat. Co sa manipulacie tyka, tazsie sa mi ovlada jednou rukou. Ak nedrzim madlo "v spravnom bode", tak trosku ideme do stran, ale tak vacsinou sa aj tak kocikuje oboma rukami, takze toto mi nevadi. No a co sa tvrdosti na chodnikoch tyka, zda sa mi tvrdsi ako kocik, ktory sme mali predtym, ale nie je to nic strasne 🙂 . A okrem toho, mame cerveno-cierny a strasne super ukaze 🙂
@bendy určite ano,my máme v meste tiež dost rozbité cesty a ani necítim že som práve nadskočila 😀 vynikajuco odpružený ,lahko ovládatelný a tichučký s tými gumennými kolesami.
Baby, co máte trojkolku, co na ňu hovoríte? Je lepšia? Nie je nestabilná, ako niektoré trojkolky?
@mimustek555 Pozerám, že máš trojkolku, vieš mi odpovedať na predošlé otázky? Ďakujem.
Ahojte, neviete nahodou ci existuje do b- motion nieco ako letna podlozka? Ake doplnky sa daju zohnat? V babymarkete maju len organizer a sotva nanoznik. Aku sietku ste kupili a aky plast do dazdu? Ja by som chcela hlavne tu podlozku a slnecnu clonu. Vopred dakujem za rady.
@anncovicka tak je to trosku ine ako ked mas 4kolku (pred nou som mala B-smart) ale rýchlo si zvyknes ...stabilitu má dobrú aj ked sa mi z nej malý vyklána,ja som s nou velmi spokojná a tiež som uvažovala nad 4kolkou,no viac sa mi páčila 3kolka a nelutujem 😉
@kozicka pozri tu,tato kočka je velmi šikovná http://www.sashe.sk/konvalinka/moje/ukazka-podl...
Ahojte, používala ste B Motion 4 kolku pre bábo od narodenia? Píšu že sa dá používať keďže sa dá sklopiť do úplneho lahu, malý bude mať v lete 5 mesiacov, tak či máte niektorá s týmto skúsenosť. Dík
@verka1978 ahoj mozes mi prosim poslat nick na mamicku z MK kit sije diel na striesku Na britax b motion...budem mocvdacna...dakujem pekne
@julovalevica mne ho sila @mojong
@fuska ja som to zistila hned po prvej jazde. Viac som ho do ruky nevzala.
@bendy radsej sa poobhliadni po inom, ma velmi zle tazisko.
NAVOD NA USITIE STRIESKY ( vmieste kde je sietka) MAM V PC, KTO CHCE POSLEM JU.
@luciaoenaova neodporucam z toho dovodu ze v zime nan bude riadne ficat kedze zadna stena nieje prisita ked sa da do lahu ale je len prichytena zo suchymi zipsami.
Ahojte baby, tak po vyse mesiaci pouzivania menim nazor. Urcite su aj lepsie kociky s lepsim taziskom a jazdnymi vlastnostami, ale ja som sa uz do svojho b-motionu zalubila. 😉 Na tazisko som si zvyklaz uprimne mozem napisat, ze sa mi kazdym dnom kocikuje lepsie a lepsie. Ocenujem velky kosik, ktory pri predchadzajucich kocikoch absentoval, tasku za opierkou, do ktorej sa mi zmesti vela veci, no a neoddelitelnou sucastou, ktoru maximalne odporucam, je organizer na madlo. To je skvela vec. 😉
Zo zaciatku som vahala, ci som neurobila chybu, ze som si nekupila lahsi b-agile, ale ked chodim po roznych nerovnostiach, prasknutych chodnikoch a podobne, maximalne ocenujem nafukovacie kolieska, vdaka ktorym tie nerovnosti dieta ani neregistruje.
Skladanie do auta mi stale pride neprakticke, ale s tym som pri kupe kocika musela ratat a uz som si aj na to nejako zvykla. Rozkladam tak, ze si packu odistim este v kufri auta a na zem polozim uz rozlozeny kocik, takze sa mi nezaspini.
Este musime "vyjazdit" polohovanie chrbatika, lebo to je pre mna utrpenie, ale dufam, ze casom to pojde lahsie (zatial som polohovala mozno 2x, lebo nebolo treba).
@pslahorova 😉
fwčwss
Baby jupila som si pinkie nanoznik a ani za nic nesedi nemate niektora vyfoteny kocik?

@fuska no to umela hmota tiez asi nic moc nebude, tak snad volaco vydrzi, mne sa velmi paci, ale este chvilu pockam na dalsie recenzie.