Britax B-motion 4 2013 - recenzie
ahojte, poprosila by som nejaké recenzie na kočík britax b-motion 4 2013, zatial som tu podobnú tému nenašla tak prosím o rady 🙂 dakujem

Ahojte, Britax B motion mám 2 mesiace a som sklamaná ☹ opierka sa nedá dať do pravého uhla a polohovanie sedačky mi príde nepraktické...má samozrejme aj pozitíva:nafukovacie kolesá, je ľahký a rozopínateľná strieška proti slniečku je tiež výhoda. Priateľ ho ale hodnotí na 1* 🙂 koľko ľudí toľko chutí 🙂)
A ešte ...keď bábätko leží, nožičky má padnuté dole ☹ lebo to polohovanie nožičiek je po čase nefunkčné
Ja som niekde citala, ze sa kolieska z b motion daju dat aj na b agile, ale neviem co je na tom pravdy, ak rozmyslate nad lahsim b agile.... urcite pred kupou by som si to dala overit u predajcu....
Kupila som Britax B motion 4 v Marci 2014. Vsetky 3 farebne verzie su pekne. Kociar som skusala v obchode, porovnavala s ostanymi Britax verziami.( B motion 3, Affinity..) Avsak stale vyhraval Motion. Vlastnim hnedu verziu. Zatial pouzivame autosedacku a vanicku, kedze babatko je malinke. S kocikom som spokojna, nelutujem. Lahko sa ovlada. Je vhodny do roznych terenov - na hrbolate chodniky, polne cesty, urcite aj na mini tury a pod. Pruzenie je postacujuce, velkost kolies tiez. Ako bolo spomenute, sietka na sportovej verzii je tenka,ale da sa usit clona, takisto aj na madlo a rukovet sa daju usit kryty, ak niekomu vadi dany material (taky penovy je). Je lahko skladatelny, ulozny do auta, lahky kociar. Kosik je priestranny. Rukovet nastavitelna. Daju sa dokupit vselijake doplnky - nemusia byt len Britax znacka. e.g. sietku na hmyz mam vseobecnu a pod. Na sportovej verzii sa nedaju polohovat nozicky dietatka, ale exituje podlozka, ktora sa da pekne pripevnit ku kociku a mate moznost polohovat aj nozicky dietatka. Da sa dat do uplneho lahu opierka, je to priestranny kocik.
@suzan1611 clonu mi sila @mojong a potah na madlo som kupila cez mmb http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=13480816&tab=1
@evamarket24 Dobrý deň, chcela by som kúpiť kolieska čo sú na B-motion tie nafukovacie, ja mám Britax B-agile a počula som, že sa dajú v pohode vymeniť, nechcem tie terenné, ale priamo čo sú na b-motion. Koľko by stáli, Ďakujem.
@kety75dobry den, v obchode babymarket som to videla...vid link dole
my sme tiez asi pred tyzdnom kupili B-Motion a zatial spokojnost, my mame cerveny, i ked dcerka mala najprv problem s tym ze v tomto musi byt priprutana co v Maxi Cosi Mure byt nemusela....
@evamarket24 dobry den, ja zhanam Britax B-motion 4 v ciernej farbe, ale s ciernou konstrukciou. Su vobec take? Pocula som, ze ano, no zatial som nevidela ☹
Baby nemá niekto na predaj B-motion 4 ? Mala by som záujem.
@evamarket24 dobry den, prosim vas o radu, nakolko sa vtom narychlo neviem zorientovat.ak by som mala zaujem o 3-kombinaciu britax b motion, je mozne to vyskladat? lebo na vasej stranke som nasla iba sportiak...
Ahojte, prosim vas, ako vam jazdi britax b motion po nerovnom terene? Pouzivali sme ho asi 5krat a podla mna hrka :( zajtra ide na reklamaciu lebo aj jedno koleso viac utiahli cize zachadza a tazko sa manevruje. Och :(
Ahoj baby mam na predaj b-agile 4 s nafukovacimi kolesami a polohovanim, kuk moj bazarik 🙂
Ahojte, baby. My ideme so sportiakom 1.x do zimy. Este mi treba fusak, ale potrebujem aj nanoznik? Ako ste to mali vy?
@mokuska123 ja som reklamovala z toho isteho dovodu. Mne po 30 dnoch vrátili cudzi kocik a po dalsich 2 tyzdnoch mi dodali novy kocik. Ako si ty dopadla?
@mon84 vies co po 3 tyzdnoch nam kocik vyreklamovali so statusom vybavene. Reklamovali sme 2 veci: nerovnomerne pritiahnute kolesa ktore isli tazko a hrkanie. Hrkanie nevyriesili vobec hoci napisali na reklamaciu vybavene. Takze teraz nam idu z obchodu poslat predne nove kolesa nech to vyskusame ci to pomoze lebo nekupovali sme ho v nasom meste takze odmietam tam hned letiet. Vsak ho prejazdime :( tento novy je uz ok?? Prosim ta a ked dvihnes kolesa a naspat ich akoby buchnes o chodnik tak je to tiche alebo pocujes take buchnutie? Lebo oni akoby vseetky su take tie kolesa, ze sa s nimi da trosku hybat.
@mokuska123 ja som reklamovala presne to iste ako ty. A viem presne, o akom hrkotani to hovoris. Myslela som si, ze novy je ok, ale robi to iste. Ono je problem v tej voli na prednych kolesach, v mieste kde sa nastrkavaju do konstrukcie. Hrka to podla toho, ci mala v kociku sedi alebo lezi. Ak sedi, je vacsia vaha na prednych kolieskach a nehrkaju tak. Hrkanie sa da jednoducho poriesit tak, ze na tu tycku kolesa, co sa strka dokonstrukcie navlecies tenulinke gumene tesnenie, alebo z hociakej tenkej ale pevnej gumy vystrihnut taky kruzok. Pozor na tu zapadku, ci otvor, ktory sluzi na zaaretovanie kolies.
A robia to podla mna vsetky kociky, mala som doma 3 a vsetky hrkali

@verka1978 @fuska prosim mohli by ste dat foto kocika v kufri auta - idealne prazdny kufor 😀 Dakujem,