Britax B-motion 4 2013 - recenzie
ahojte, poprosila by som nejaké recenzie na kočík britax b-motion 4 2013, zatial som tu podobnú tému nenašla tak prosím o rady 🙂 dakujem

Veľmi pekná je i táto farebná kolekcia od Britaxu http://mammi.sk/britax-b-motion-4/. Povodne sme nepoznali pohlavie babatka, tak sme hladali nieco neutralne (nie ciernu ani hnedu). Tento sasovsky motiv v skutočnosti vyzerá ešte lepšie 😎 S kocikom sme velmi spokojni (skladny, odpruzeny, nafukovacie kolesa, vhodny do mesta i terenu) - takze odporucam.
@ananasko ahoj posielam ti link https://www.modrykonik.sk/shops/kociky/mu7r/clo...
ahojte mamičky kočiar britax b agile 4 aký je dakujem
My mame zatial sportovu cast, stvorkolesovu verziu a som velmi spokojna. Maly pekne sam doneho nastupi a ideme. Skladny aj do maleho auta. Hlavne preto sme kupovali 🙂
Teraz chcem dokupit hlboku vanicku, ale uvazujem ze ci sa neda na to nakliknut aj od ineho vyrobcu, lebo som sa docitala ze sa vanicka vraj "kyve". Nevedeli by ste poradit??? Dakujem 🙂
@mnopq ahoj, ja mám britax b agile 4 a som veľmi spokojná. Naozaj veľmi šikovný kočík, ak máš nejaké otázky, kľudne sa pýtaj.
@martinella1 ahoj ide mi hlavne o spanie babetka mam kočiar nurse ktorý sa dať len do polosedu a to mi vadí a aká je skladatelnosť dakujem
@mnopq dá sa rozložiť do úplného ľahu....v tom problém nie je....skladateľnosť je super...ozaj....myslím, že budeš spokojná
@martinella1 pači sa mi veľmi ale ked farba ktorú chcem je tu stále vypredaná 😀 dakujem za odpoved si zlatá a ešte polohovanie nožičiek ma ale bo nie?
@mnopq nie, nemá, ale to nemá ani motion, tie nové typy už asi majú.....my sme si dali dorobiť....
@martinella1 : ahoj, mozem sa opytat, co ste si dali dorobit? polohovanie na nozicky? to by ma zaujmalo... dnes som ho videla a velmi sa mi paci, ale odradilo ma, ze to nema polohovatelnu prave tuto cast... ;(
@nevestabb my sme si dali dorobit clonu na tu zipsovaciu cast, podlozky, organizer, ale polohovanie noziciek nie, keďže tu niekto raz písal, že i kúpil takú ohybnú dosku na krájanie z ikei, tak sme tiež kúpili, čiernej farby, je dosť pevná a pritom ohybná, rozmerom presne sedí pod tú časť na nohy....a stačí to tam vložiť, keďže sú tam také pásy, výborne to drží....malá už bude mať dva roky, tak to využívame minimálne, keďže už nechce v kočíku spať, ale doteraz nám to stačilo. Inak, minule si takú podložku kúpila kámoška v Pepcu.
@martinella1 dakujem za tip... tuto info som nezachytila... nahodou nejake foto k tomu nemas?
@martinella1 ahoj,aj ja by som sa potesila foto alebo opisu,ako ta doska funguje.Dik!
@nevestabb
@ondrinka
nemám foto, jedine, že cvaknem....je to presne táto http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/products/5015...
@martinella1 Dakujem! 🙂
@luccyg trojkolka, alebo stvorkolka
@martinella1 prosim ta, mas.tiez.britax,na ktorom sa.neda odzipsovat ta cast na nozicky? A ty dosku vlozis donho len zospodu?
@katka253111 ahoj, mne sa spodná časť dá dzipsovať, ja to vložím odspodu, ale odzipsované to mám
Dobrý deň! Žienky, aký používate fusak na zimu do b-motion? Mám problém nájsť fusak / fusakodeku, ktorý by sa nešmýkal a nezošuchoval za chrbátikom. V obchode mi poradili originál britax, ale zdal sa mi veľmi hrubý. Malá už chodí a určite bude nosiť do kočíka aj otepľovačky a čižmy, aby mohla aj chodiť po vonku. Ďakujem za každý tip. 😊
Ahoj emitax
Tiez emitex combi 3v1, mame starsi z bazarika 🙂 drzi super a nesmyka sa
Ďakujem.
Ahojte maminky mate niektora fusak britax Cosytoes co je presne do kocikov B-motion? Potrebovala by som vediet ako velke deticky sa Vam tam zmestili. Dakujem za pomoc.
@katkaa02 ja mam zau o polohovanie noziciek mam taki kocik ako vi cena je aka dakujem
Ahojte,potrebujem poradit mame vyhliadnute dva kociky Tako moonlight vela a Britax b-motion 4a teraz sa neviem rozhodnut oba sa mi pacia len neviem ktory by bol lepsi co sa tyka veniciek,ked termin mam zaciatkom jula a vanicku by som chcela pouzivat co najdlhsie a v zime aj s fusakom.Viete mi povedat vas nazor na tie vanicky ?
Ahojte sem asi nevhodne no už asi tyzden zhaname kocik pre nasu babulku a nic sa mi nepacilo alebo som nenasla moc lichotive recenzie ale tento Britay B motion v cevenej vyzera velmy dobre a citam ze mnohe z vas su aj spokojne neviete ci niekto takyto cerveny predava ? 🙂

@luccyg je to v počte kolies, motion 3 ma 3 kolesa a motion 4-4kolesa