Britax B-motion 4 2013 - recenzie
ahojte, poprosila by som nejaké recenzie na kočík britax b-motion 4 2013, zatial som tu podobnú tému nenašla tak prosím o rady 🙂 dakujem

Viete mi povedat aky je rozdiel medzi britax bmotion 2013 a 2015 obycajnym bez pluska? Dakujem
Ahojte.... je možné používať ku kočíku b-motion vaničku affinity? Niekoľkokrát som to už videla spolu ale na predajni nám povedali, že vanička affinity sa nedá dať na kočík bmotion....máte s tým niektorá skúsenosť? Rozhodli sme sa pre kočík b-motion, avšak vanička, ktorú k nemu ponúkajú sa nám nepáči....
@katkaa02 prosím ťa odkiaľ máš tú bodkovanú podložku do kočíka? Ďakujem.
@katkaa02 a ešte ten kočík je čiernej alebo hnedej farby? 🙂
@gabika0108 Ahoj, usila som si podlozku 🙂, kociarik je hnedy -tusim fossil brown
prosim vas aky ma vnutorny rozmer hlboka vanicka ku britaxu? pocula somz e je dost mala ☹
Tento produkt je veľmi kvalitný , odporúčam tento kočík a môžem poradiť aj obchod Market24 a tu je naň aj zľava http://www.kuponyzdarma.sk/market24-sk/ , maju vyše 1000 kočíkov v ponuke.
Mozem poprosit kontakt co sije tie clony vdaka☺
@lus2909 no to by aj mna zaujímalo 😉
@majkatomik ano sedia z motion na agile
@lus2909 a prosím vás dajuú sa niekde kúpiť nafukovacie na agliu?
vdaka 🙂
Ale neodporucaju sa koli vahe
Nemate niekto na predaj Affinity fialovej farby?
@pslahorova ahoj,mohla by si mi poslat ten návod na usutie striesky ?
@hanusinuliatko Ahoj, je v albume mojom blogu.
@pslahorova ďakujem
Ahojte nepredava niekto Clonu na b motion máme hnedy kocik a chlapca..potrebujem surne..diky
@katkaa02 dobry den...smiem sa spytat ci este vyrabate polohovanie noziciek...a aka je cena?? Dakujem
Caute baby je tu niekto kto by vedel usit clonu na sietku na B-MOTION v cervenej farbe?dakujeeem.
prosim vas aka nejak alacna plastenka pasuje na BM4 ???
@majka1002 emitex
Babenky ak mate zaujem predam uplne novy nanoznik, nepouzity na britax
@evicaveverica pošli mi foto a cenu do správy . Ďakujem
Nepredava niekto Bmotion?

@katkaa02 ahoj stale vyrabate ti polohovania noziciek? A kolko to stoji? Dakujeem