Britax-Romer B- smart 4. Vaše skúsenosti
Ahojte, dnes som sa zalubila do kocika B smart 4 od Britaxu. Viem, ze je to novinka roku 2010, ale budem rada, ak sem hodite postupne Vase skusenosti, ak ho mate. Druhe dieta planujem tak o rok a pol, tak snad o nom dostanem za tento cas nejake referencie.
@ameliejulliette myslis nanoznika a taska? tu je 😵 😵
@majka_k Krásný 😵 😵 😵
Ahojte zvazujem kupu tohto kocika, neviem sa rozhodnut medzi 3 a 4 kolieckami, ktore by ste mi odporucili na dedinu, teda nie vzdy ideme po chodniku, da sa ist snim aj po trave a pod ? ma ta 3 kolka dobru stabilitu? v obchode mi povedali ze je minimalne odpruzeny, co to znamena? hrka vam? mozete snim "mikat" do bokov ked uspavate deti? v obchode sa snim islo super ale to nieje realny teren ako je vonku.. jamy v chodnikoch obrubniky, dlazby... moc mi pomozete ;)
@cikudia my mame 4 kolku, zdala sa mi lepsia ako 3 kolka, hlavne stabilnejsia ale to je vec nazoru.... kocik je fayn, za tu cenu... kolieska zvyknu vrzgat,ale to sa natrie a je v pohode, pouzivame ho len 2 mesiace a zatial sme spokojni.... nie je odpruzeny, to znamena ze s nim nevies triast ani mykat a tvrdo ides po jamach a puklinach na chodnikoch.... ale nasmu malemu to voebc nevadi, praveze rychlejsie zaspinka a vadi mu chodenie po rovnom terene 🙂.... prejdem s nim aj po nie vysokych schodoch...... zatial ho hodnotime len pozitivne a znova by sme sa pren rozhodli, najviac sa nam pacil modry ale nakoniec sme kupili cierny s modrym fusakom...
@cikudia
v obchode mi chlapik povedal ze britax robi super kocare az na to ze nevedia poriadne spravit 3 kolesovy...na zivo som 3 kolesovy nevidela, lebo ho v obchode nemali (ze ho nechcu moc ponukat).
My si ideme kupit ten 4 kolesovy b-smart, je fakt super nazivo. Ale stale je to mestsky kocik, cize ak s tym chces chodit po trave, polnej ceste a pod brala by som skor nejaky terenny odpruzeny.
@cikudia tak ako pisu baby, ja byvam tiez v meste a tu mi nevadi ze je neodpruzeny...ale ak mate rozbite chodniky alebo potrebujes zvladnut horsi teren tak asi nie, ked aj ine baby pisali ze nieje vhodny do takeho horsieho terenu 😉
@lubiduch ja mam trojkolku a je perfektna, zatial som na nej chabu nenasla... 😉
Ahojte,mys me tiez kupili stvorkolku,ale ten najnovsi model a je odpruzeny celkom fajne,Pred tym sme mali ''zevraj celoodpruzeny'' ale tento mam pocit ze peruje viacej.Sme zatial velmi spokojni,az na to ze sa mi nechce stale vyberat tie kamienky z koliesok 🙂 Skoda ze k tomu nevymysleli aj nafukovacie koliecka ...
@cikudia tento kočárek ve 4 kolce jsem měla. vydržel mi 2 hodiny a valil z domu...
je to děsný tvrďák - špatná manipulace s ním, strašně líný a těžkopádný. podle konstrukce se brzy rozvyklá do stran. podnožka u sportovní části je děsně krátká, nánožník je nepoužitelný. je tak úzký, že se tam nevlezou snad ani botky... na obrázku vypadá kočárek nádherně, v reálu 🤐 . jediné plus jsem viděla v tom, že je sedačka posazená vysoko, takže ideál pro vyšší rodiče, že se nemusí tak nahýbat. ale za ty peníze je spousta lepších kočárků....
a chcete od narození? nebo jen sporťák? a preferujete otočnou sedačku nebo nemusí být?
@cikudia my máme B-Smart 3 2010 a naprosto v pohodě... kupovali jsme teda nejdřív jen sporťák pro malého, a byli jsme s ním dost spokojeni, tak jsme si teď jen objednali korbičku a budeme ho mít i pro druhé mimčo 🙂. Oproti polské kombinaci, co jsme měli předtím, mi přijde fakt super, je lehký, dobře se mi s ním jezdí (to jsem od trojkolky nečekala, byla jsem vůči tomu skeptická), mínusem je ten nánožník, měl být širší, ale jak jsem psala výše, používám ho hodně do golfek, tam je akorát, a nebo i do B-Smartu, ale nenavlíkám ho na tu podnožku, ale jen na botky a nohy dítěte. To, že je sedačka vysoko, je fakt super, i z toho důvodu, že dítě pak netahá nánožník nebo fusak po předních kolech, taky mi to přijde fajn, když je zima, že je prostě výš od země. Vyhovuje mi taky vysoká zádová opěrka, máme velkého kluka, tak jsme kočár fakt do těch 2 let využili, akorát teď už má 15 kg, tak už ho nevyužíváme, zabalili jsme ho pro druhého prcka. No a že jde do úplného lehu, je taky super. Jen bych ho nedoporučila pro život na vesnici. Ale ve městě a občas na výletech do lesa, do vsi, je to ok kočár 🙂 taky mi přijde fajn ta otočná sedačka, i to, že jde nacvaknout naše autosedačka Romer Baby Safe, i ta bouda, s možnou síťkou uprostřed je taky moc fajn, jsme nemuseli vůbec používat slunečník nebo sluneční clonu.
@cikudia ahoj,to je len moj nazor..... Doteraz som pouziva britax b 4 (stvorkolesovy) a horsi kocik asi ani neexistuje. V pondelok mi uz konecne dosiel novy Icandy a neda sa to ani porovnat s Britaxom.. Britax je totalna hrkalka, cely vydava zvuky a veeeeelmi je tvrda jazda v nom,az niekedy sa mi malinka zobudila. Velmi tazko sa ovlada. Pocula som,ze britax smart 3 je vraj ovela lepsi....
pridávam sa, kúpili sme si štovrkolku britax b smart, predavač nám ho odporúčal ako kočík do terénu.. prd, strašne sa natriasa, malému to síce nevadí, nakoľko ho to uspí, ale ja sa bojím, že ho vytrasiem.. zatiaľ používame len vaničku, šporťák máme ešte v skrini odložený, ale ako tak čítam, no nič moc teda :-/ škoda, že som si to neprečítala pred kúpou, volila by som kočík odpružený. Inak sme spokojní, ako je ľahko skladateľný, aj s vaničkou aká je veľká, všetko ok až na to natriasanie :-/
@cikudia např. i´coo, hartan, brio go, gesslein future nebo vision..... tyto všechny mají větší sedačky a jsou otočné. dají se koupit jak v trojkolce, tak 4 kolce. rozhodně je spousta kočárků opravdu kvalitnějších než britax b smart. ten je děs běs (možná s korbičkou ještě ujde, ale jako sporťák je katastrofa).

@majka_k Tak my máme čtyřkolku ... tak nevím jak trojkolka.