Britax-Romer B- smart 4. Vaše skúsenosti
Ahojte, dnes som sa zalubila do kocika B smart 4 od Britaxu. Viem, ze je to novinka roku 2010, ale budem rada, ak sem hodite postupne Vase skusenosti, ak ho mate. Druhe dieta planujem tak o rok a pol, tak snad o nom dostanem za tento cas nejake referencie.
@janijacek Ahojky, naše malá bude mít rok, má cca 80 cm a 10 kg a abych řekla pravdu v zimním fusaku od Emitexu je v kočárku napěchovaná 🙂, ale ona tam stejně chrní, tak to nevadí. Pochybuji, že příští zimu (dva bude mít až v březnu) se do kořárku v zimním fusaku nacpe ... tomu už fakt nevěřím. Ale v podzimním to ještě bude o.k., tak uvidíme, jak to budeme řešit za rok 🙂
Takze smartik je doma 😀 prvni dojmy jsou skvele....snadno jsme kocarek zkompletovali, rozlozili,slozili, a dokonce sem prisla na to k cemu jsou dve jakesy trubicky ktere vypadly z krabice🙂)))...dotrotka v nem za chvili usla jak ji kluci vozili po obejvaku🙂...pri zatlaceni na ritditka neni tak tvrdy jak sem se bala..nejaka vule tam je,ale v terenu zkusim az pozdeji..mame tu ted strasne blato. Jeste ceka zkouzka naseho pidi kufru auta..tak verime ze se vejde.....Rameni pasy se zdaji dobre, a nanoznik prozatim taky..uvidime jak pristi zimu.... Takze zatim dobry ale vic reknu az vyjedem🙂))) @cikudia kdy ti ma prijit kocarek?
btw 3letej oliver se tam vejde krasne..sam si tam vleze sam sleze😀
Mam dotaz na maminky ktere kocarek maji a dokupovali letni vlozku....libi se mi treba od pinkie ale nevim jestli mi bude sedet...umite mi nekdo poradit??
@cikudia http://www.pinkie.cz/podlozka-do-kocarku-polstr... tahle barva je a konstrukce je proste nej🙂)) chtela bych k tomu prave nejakou tu barevnou vlozku a mozna i ochranu na madlo..asi v ruzove 😎 a ty dve trubicky jsou na zvyseni boudicky 😀 .
takze holky b smart ma ty rameni pasy 33cm a na vložce je26 a 30, mezi nozkama ma smart 15 a vložka 14 a 19.5cm ...tak nevim jak by to vypadalo,zatim nic neobednavam a asi pockam az se kocarkem dostanu nekam do obchodu a radej vyzkousim. @pablinka nenapadlo ze by to mohlo byt kratke....teda nezda se me ze by to vypadalo blbe...takze dalsi duvod pockat a nekde vyzkouset...diky🙂
@cikudia To jsou prodlužovací díly k boudičce na sporťáku 😉
Holky, řešily jste některá prodloužení těch pásů? Jak by se to dalo nejlíp udělat samo-domo?
@ameliejulliette ja ked som ich skusala v obchode tak boli dobre, tak neviem budem riesit ked to bude aktualne, ale urcite sa na to da nasit ten isty material a pod tymi "zmekcovadlami" na ramienka ci ako to nazvat to ani vidiet nebude.
@cikudia Jo, díky, asi tak... ale jak to dostanu ke stroji? 😀 Jej, to bude akce... No nic... zatím stačí zapínání přes boky, ale nevím, jak to bude u dalšího prcka..
holky jak vam jde zaaretovani prednich kolecek..me teda doooost ztuha......zaaretovavam kuli skladani do auta a je to pakarna..jde vam to taky tak tezko??
@cikudia ne,pláštěnka není, koupim nejakou univerzalni
@ronikova taky sem si rikala ze je to neco noveho kdyz sem tu o tom nikde nic necetla, proste jak pridelavas boudicku tak ted je asi jinak udelana a je kratsi, jakoby niž(na mensi dite)a temi nastavci se prodlouzi a je vysoko tak jak mas ty, Dorotka je sice mala ale me se to libi vys,tak sem je tam dala,aspo je neztratim😀 Prosimte jak ti jde to aretovani?taky tezko??
@humlajda takze kocik mam doma, dnes som ho testovala a je uplne v pohode, nieje to ziadna hrkalka, ked porovnam z uplne odpruzenym kocikom, ktory mam, tak je rozdiel fakt minimalny, akurat je to trochu viac pocut ako ten moj, ale ten je fakt cely odpruzeny s nafukovacimi kolesami. Takze s hrozostrasnymi opismy tohto kocika sa vobec neztotoznujem.
Dnes som isla po rozbitom chodniku, zamkova dlazba, makadan, skusala som travu, polnu cestu, presiel vsade, oproti odpruzenemu kociku je to pocitovo o trosinku tvrdsie, ale mam pocit ze maly sa natriasa rovnako ako predtym 🙂 kolesa su velke, jedine scim suhlasim je ze kamienky sa zapichavaju, co mne nevadi ja si kocik do bytu nedavam.
Znena otroti 2011 je tie predlzovacie tycky na striesku, ja ich tam mam je to akurat, potom v brzde, predchadzajuci model mal naslapnu taku celkom zaujimavu, ale vraj bolo potrebne sa o nu starat a davat pozor aby sa nezaniesla, preto asi vymenili za taku preklopku.
Maly bol dnes v zimnom hrubom fusaku zimnej bunde akurat (viac uz ba sa tam nedalo) a skeril sa ocivine sa mu pacilo v novom voze.
a to aretovanie ide aj mne tazko, vraj to treba len rozjazdit a neskusala si to sklapat bez zaaretovania?
a nanoznik je tiez v pohode, mam pod nim ten hruby zimny fusak a nieje to "narvane" take normlane, tak isto som mala nanoznik aj na kociku predtym..
tak super @cikudia ze uz jezdite...mame tu strasne blato,tak se mi ho nechce zmazat 🙂. Nemam jeste poradne ozkouseno s tim sklapenim..spis sem mela strach abych tomu neublizila kdyz budu skladat nezaaretovane. Tu brzdu sem taky cekala jinou ale tato mi nevadi, funguje podle me dobre. No sem ted ve fazi rozhodavani ci si necham i inglesinu magnum a nebo ne..... zkuzial sem dnes i skejtik, jeste nemam utazeny ale sel mi na smarta pridelat 😀 tazke pro @pablinka :mame skejt Lascale a asi to pujde, este vyzkousim s malym a nafotim ti 😉
@cikudia ajaj....tak mi byly venku jen 2x a zatim dobry..kaminky mame teda zapichany ale pod tim blatem to neni videt. dnes sem prodala druhy houpaci kocar..tak to musi smart zvladnout vse..... Jinak v terenu to drnca fest..skoda ze kolecka nejsou nafukovaci...miminko male bych tam nedala..nicmene se to projet da bez problemu....mala spala i pres to kodrcani... Porovnavala sem s abc design viper a majitelka rikala ze zezacatku meli kocar desne tvrdy..ted jim doslava houpe...to teda u b-smarta necekam..ale malinko mozna povoli.... Jinak pokud neco vrze tak doporucuju teflonovy olej ve spreji
@pablinka zkusila sem se skejtem vyjet a dobre...fungujeto tak jak ma...zatim jsem nenafotila,nicmene se neboj ze byste skejt mit nemohly. nejjednodusi budes mit zajit s kocarkem do obchodu at personal poradi...

@janijacek no když už je těch -8 a víc, tak chodíme spíš krátce a pěšky nebo jezdíme s autem, ale když je do -5, tak v pohodě i v golfkách, bez fusaku, s dekou a nánožníkem (ten mám Emitex univerzální)