Britax-Romer B- smart 4. Vaše skúsenosti
Ahojte, dnes som sa zalubila do kocika B smart 4 od Britaxu. Viem, ze je to novinka roku 2010, ale budem rada, ak sem hodite postupne Vase skusenosti, ak ho mate. Druhe dieta planujem tak o rok a pol, tak snad o nom dostanem za tento cas nejake referencie.
Ešte som zabudol, a by som si ja osobne mal vybrať, išiel by som do Britaxu
@tonko_babymarket , ok, ja sa nehadam ;) neviem preco by to niekto ale robil.. odhovarat drahsi kocik ael tak vsetko je mozne ..
a pokial ide o to korytko, tak ja som ho neohovarala ako take (ked to niekomu vyhovuje nech sa paci, este som aj pisala ze je to podla neakych novych vedec vyskumov, vraj...), ak si vimnes vysssie som pisala ze chceli napodobnit drahsie kociky (tie co si vymenoval) len sa im to nepodarilo, ta sedacka pri ethose nieje ako pri jane alebo bugaboo, je tam sedacka v akomsi sklone ktora to korytko chce napodobnit, ale niesom odbornik, kazdy nech si kocik okukne a rozhodne sa sam 😉
@cikudia
...presne, každý nech si vyberie podľa svojich kritérií 😉 ...len občas netreba zavádzať neoverenými informáciami...
Jané je porovnateľné s Giordani, dokonca aj kvalitou a apropó Bugaboo by som nechcel ani zadarmo, veď aj klesá ich popularita v celej Európe, nuž už sú na trhu aj lepšie...
A aby som dal aj trošku k téme, na Britaxe je fajn, že sa dá strieška nadstaviť a zmestia sa tam aj vyššie deti a je priestranný podobne ako Peg Pérego GT3 a v konečnom dôsledku aj cena je prijateľná
@tonko_babymarket ja som urcite nechcela zavadzat, len poradit, co bolo poradene mne v obchode 😉
podla teba je teda britax kvalitnejsi ako Jane ked by si vybral medzi giordani a bsmartom, smart?
britax b-smart - kočárek je prostě úžasný! Vysoký, lehce se s ním manipuluje,otočná sedačka. Nevadí mi plastová kola, spíš naopak, ukázkou toho,že se mému synovi líbí je to, že mi v kočáru po dlouhé době usnul, neřval,nebyl protivný, jen koukal. Jeli jsme na sněhu, drncalo to – ale to i s gumovými koly drncá – ale spokojensot u dítěte je mi odměnou! Vyzkoušela jsem pár kočárů,každý má své nej a každý má své proti,ale Britax je NEJ pro nás🙂 Líbí se mi skladný koš,lehce dostupný, úžasná velká boudička,do které nefouká,neprší. DOPORUČUJI! :potlesk:
@tonko_babymarket chtěla bych se zeptat, když se v těch kočárkách a doplňcích vyznáte... který skejt (stupátko) za kočárek je vhodný pro Britax B-Smart 3 2010? Plánujeme ho v létě využívat na druhé mimčo a zároveň na něm vozit na tom skejtu starší, nyní 15kilové a 2leté dítě...
ja som obehala uz dost obchodov s kocikmi a co sa tyka nasich potrieb, velkosti kocika a ceny, tak vyhrava stale ten b-smart. Pri strasne vela kocikoch som si vsimla ze vyrobcovia robia mensie predne kolieska ako zadne. ma to nejaky dovod? mne to nepride zrovna prakticke, ale ziadny kompaktne skladatelny kocik bez tych zmensenych prednych koliesok som nenasla.
keby som mala velky kufor auta, tak sa mi pacia gessleiny a inglesiny s takymi tymi poriadnymi kolesiskami 🙂 ale zase...gesslein ktory je zlozitelny do maleho kufra je F4 buggy a ten ma tiez tie predne kolieska male...... preco to tak je?
Ahoj,prosim o radu, chtela bych si koupit trikoleckovy britax smart-moc se mi libi,ale zarazi me, ze je o tolik levnejsi, nez 4 koleckova varianta.Mate nekdo zkusenosti? Mam strach,ze se mi s nim bude spatne jezdit ve meste, ze se bude vyklapet, nebo ze je poruchovy...Poradi nekdo?dekuji...
@tonko_babymarket muzu se zeptat jake vylepseni ma bsmart 2012 oproti starsim modelum?????moc dekuji za odpoved
@pablinka @tonko_babymarket ja ma na inglesinu skejtik Lascale a obavam se ze na smartika mi pridelat napujde,nemylim se ze?....syn bude muset chodit pesky,na 3roky je pekne linej :-\
@pablinka Dekuji za reakci...Chtela bych se jeste zeptat, jak se Ti v kocarku vozil maly letosni zimu? Vejde se tam jeste? Chtela bych ho pouzivat jako sportak tak od 10 mesicu az do dvou roku, u me dcerky to vyjde na dve zimy....Myslis, ze dvoulety dite s fusakem se tam vyda v podhode? Mame teda v rodine docela cvaliky mimca 😀
@janijacek my ho v něm měli letos naposledy asi kolem toho září/října, tedy ve 2 letech přesně, to se vešel v pohodě, ale to byl jen s podzimním fusakem, zimní už jsme letos ani nevytahovali, Vítek má navíc už přes 15 kg, tak už jsme kočár schovali na druhé mimčo a vozíme v golfkách s vyšší nosností

@cikudia
autorizovaný servis= miesto, kde sa vybavujú aj reklamácie, no a ten servis osobne poznám, prečo ťa v predajni zavádzali netuším, možno ti chceli nanútiť niečo iné, a tak ohovorili tento...
...suma sumárum, kočík je v absolutnom poriadku a "korýtko" majú aj iné kočíky napr. Jané, veľmi obľúbené Bugaboo...niektorým deťom práve to "korýtkové" tvarovanie vyhovuje a sú v nich pokojnejšie