Britax-Romer B- smart 4. Vaše skúsenosti
Ahojte, dnes som sa zalubila do kocika B smart 4 od Britaxu. Viem, ze je to novinka roku 2010, ale budem rada, ak sem hodite postupne Vase skusenosti, ak ho mate. Druhe dieta planujem tak o rok a pol, tak snad o nom dostanem za tento cas nejake referencie.
no tak som rozhodnutá na tých 99%,že britax to vyhraje 😵 hej hej majka_k dilema pracovala na plné obrátky,už mi z toho harašííííí 😀 no a keďže nie je v žiadnej predajni tento kočiar,tak z akej stránky ste si ho vy objednali kočky??dajte tipy 😉
Zdravím vás, "Britaxačky" 🙂
Mám jeden dotaz. Dá se někde zakoupit potah, který je vyjímatelný v hlubokém kočárku? Dost se mi kočárku drží malé děcko, a tak potah peru častěji a myslím si, že za chvilku už nebude bílý... Nebo je tu schopná maminka, která by to dokázala za rozumnou kačku ušít?
Díky za vaše názory.
Baby ja som tiež strašne túžila po Britaxe... len som sa niekde dočítala , že nie je odpružený. Hne´d som nabehla do obchodu ku kamošovi čo predáva Britax kočíky. Takže verzia 2011 nie je odpružená.. ale verzia 2012 už odpružená je.. ale zasa v 2012 vyhodili tú krásnu fialkovú farbu.. majú len chlapčenské farby... ☹ u mňa nakoniec vyhral Tako Captiva Mohican (zatiaľ) 😀 😀 😀
tak ještě nějaká kočárová fota 🙂... místo plínky jsem tam teď vymyslela barevný šátek, tak zas kočár vypadá trochu jinak... na dno kočárku na matraci jsem dala vložku I´coo do kočárku, z jedné strany letní, z druhé zimní, měla jsem ji na golfky a do korbičky pěkně pasuje 🙂, malá to tam tak bude mít ještě měkčí 🙂
ahojte baby, prosim vas vie mi dat niektora navod na plastenku na sportak?? ako rozdumujem, tak rozdumujem, mne tam nejak nesedi.. nemate niekto foto ako to tam ma byt?? uz si pripadam ako polodementna.... 😒
neviete mi poradit - chcela by som vymenit plastove kolieska na Bsmarte4 (dve mensie a dve vacsie) za gumove nafukovacie. Kde by som ich mohla zohnat, aby sedeli rozmerom?
@tulina77 skus napisat do babymarketu, ja mam odtial Britax, mne zohnali nahradny diel, co som potrebovala z Nemecka. urcite ti povedia, ci take nedodavaju a co tam pasuje. ja som sa stretla z ich strany s velkou ochotou... http://www.babymarket.sk/sk/kontakt
Netušíte prosím, zda a kde se dají ty gumový kolečka sehnat v ČR? Díky!
Ahoj holky, moc Vám děkuji za tuto diskuzi 🙂 ! Právě si ji pročítám. Potřebuji ale Vaši radu a zkušenost.
Nevím zda kočárek 3 nebo 4 kolečka - co bude lepší pro zvládnutí terénu a hlavně budu potřebovat dát na kočárek skate pro druhé dítě. A nevím zda s kočárkem 3 kolečkama nebude moc vratký třeba při nájezdu na chodník atd.
Moc Vám děkuji!
@edit1 mám trojkolku z r. 2010 a v pohodě jezdím s malým (cca 16,5 kg, 3 roky) na skejtu 😉... zvládáme vyjet na obrubníky i z obrubníků 🙂 Mám tam skejt takový ten jednoduchý, menší... tenhle to je: http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=48434574&tab=9
@edit1 s konstrukcí netuším, podle mě je B-Smart rok od roku propracovanější, ale co se týče kompatibility se skejtem, to nevím... obecně moc na terén B-Smart není, nebrala bych ho třeba pro bydlení na vesnici a na kamenité cesty... občas to zvládne, ale mimčo se tam víc natřásá, je to opravdu kočárek spíš do města, do MHD, na chodníky... kdysi jsem na stránkách Britaxu četla, že trojkolka je víc na terén a 4kolka víc městská... že ta trojkolka má to přední kolo větší, než má čtyřkolka ty přední 2 kolečka...
tady dokumentace z víkendového 8km pochodu lesem 🙂... kočárek se nerozpadl 😀 ale opravdu bych tudy nechtěla jezdit každý den 🙂
@edit1 Ahoj. Tak já mám Britax B-Smart verzi 4 kola a rok 2012 a jezdíme se skejtíkem v pohodě, máme Lascal Buggy Board maxi. Žádný problém, sedí perfektně. Já jsem trojkolku nechtěla, nějak mám pocit, že čtyřkolové kočárky jsou stabilnější, ale možná je to jenom můj pocit, nikdy jsem trojkolku neměla. A jinak jsem slyšela, co psala Pablinka, že snad ta trojkolka je do terénu lepší. A souhlasím i s tím, že kočárek do nějakých velkých terénů není, není to teda žádná tragédie, my denně jezdíme po štěrkové cestě a po louce a zvládá to dobře, jak kočárek, tak malá, ale v lese po kořenech bych s ním moc často jezdit nechtěla, je tvrdší, takže se tam miminko opravdu pak víc natřásá. Jinak jsem s kočárkem spokojená, ale my jezdíme teprve 3 měsíce.
holky a co sporták? uvažuji o něm jako o sportáku..o té 4kolce,můžete doporučit?
@luckap123 my jsme koupili B-Smart 2010 tenkrát jako sporťák pro roční dítě, ale máme teda trojkolku... a spokojeni tak, že jsem si ho nechali i na druhé dítě, jen dokoupili korbičku 🙂, do sporťáku se nám krásně vešel na podzim i dvouletý syn. Jde do lehu, tak se tam i na dovče v létě v pohodě vyspal.
@pablinka fotky jsem našla a super 🙂 a myslíte že je lepší 3 nebo 4kolka.Té 3-kolky se bojím aby byla v zimě stabilní.....a to odpružení,myslíte že se dají srovnat kolečka třeba s kočárkem concord fusion? ten mám a kolečka mi nevadí jsou taky trdší http://povazskabystrica.olx.sk/kocik-concord-fu...

@123nikus123 já mám trojkolku, spokojená jsem taky, na té fotce měl malý zhruba rok a 4 nebo 5 měsíců... ono hlavně je potřeba si uvědomit, že pak už ty děti tak rychle nerostou, od toho roka a půl... 😉