Britax-Romer B- smart 4. Vaše skúsenosti
Ahojte, dnes som sa zalubila do kocika B smart 4 od Britaxu. Viem, ze je to novinka roku 2010, ale budem rada, ak sem hodite postupne Vase skusenosti, ak ho mate. Druhe dieta planujem tak o rok a pol, tak snad o nom dostanem za tento cas nejake referencie.
baby neviete ci sa dá kupiť nahradná strecha na b smart ak ano tak kde prosím, dakujem
@bazoskaa nam ukradli kociar a ked ho niesli po schodoch tak im odpadol podvozok aj strecha sa odopla. Je mi zbytocna mozem ti ju poslat. Kedze sedatko ukradli
@danka.chomka tak to mi je luto ..smutne co sa deje ..nechapem ako moze niekto taku vec spravit :( v akej farbe ju mas ? kolko by si za nu chcela ?
@bazoskaa ciernu mam. Nic za nu nechcem. Mam ale verziu 2010 tak neviem ci ti to vyhovuje
Prosim o radu - niekde som citala, ze na kolesa Smart-u niekto nalepil plaste z nafukovacich kolies, aby tak nehrkal. Ale uz to neviem najst ☹
Nevideli ste to tiez niekde, alebo nemate osobnu skusenost?
Mate niektora skusenost s Bsmart 3 s auto-vanickou baby safe sleeper? Myslite, ze je to vhodna kombinacia uz aj pre novorodeniatko (najprv auto-vanicka, potom sportak)? Chcela by som nejaku 3kolku kedze v okoli mame vela kopcov a nie prave najupravenejsi teren a toto je jedna z alternativ nad ktorou rozmyslame. Male sa ma narodit koncom jula, tak este v zime by sa malo zmestit do vanicky aj s fusakom...
@evkapen my sme to tak mali no my sme nosili iba nakoniec. Kociar nam strpel az po roku. Auto tiez neznasal. Ale ako autosedacka to bolo fajn len ak mas este jedno dieta dalsia sedacka sa k nej do zadu nezmesti. Mam nazvys baby safe sleeper kedze ho nepotrebujeme ak by si chcela ozvi sa.
Dievčata,ja mam b-agile a tie plastove kolieska sa znicili asi po pol roku,objednala som si kolieska na b-motion 4 a sedia,len na zadnych sme vymenili osky,z tych starích...Teraz je to pre mna ten super kocik,priestranny,malej hlavicka nesucha o striesku,na zamkovej dlazbe ide tichucko 😉 a uz by som ho nemenila 😉 to som len chcela
@bendy
@kozicka
@kozicka uz mam aj ja 3-kovy motion braun 😉 no neni o com veru 🙂,tesim na zimu
Kocky, na konstrukciu 4-kolky Britax B-Smart 2010 sadne vajicko aj novsich modelov ako 2010? Mate s tym skusenosti?
Baby, chcem sa spytat, ci neviete ci predavaju nahradny potah na striesku, nieco podobne ako ma affinity ten farebny set. vybledla mi a chcem pouzivat aj pri 2.dietati. dakujem!
Ahojte mám kočiar britax b smart 2012 s pogumovanými kolieskami a chcela by som ich vymeniť za nafukovacie tak či by tom pasovalo a ešte koľko by takého kolieska stály. Ďakujem za info.
Ahojte. Tie čo máte b-motion mohli by ste mi prosím vas zmerať plochu na ležanie až po spodok noziciek? Ďakujem
@pablinka ahoj to mate aky skeit na kociku? Je to britax b smart vsak???
Ahojte dievčatá prosím vás mam B-smart 4 kolieskový a neviem dá sa poskladať športová časť spolu s konštrukciou?... ved som to aj skúšala že som mala športovú časť k sebe otočenú ale nešlo mi to :( mam ho mať nejako špecialne poskladany či musím proste tú sedačku odkliknuť a poskladať potom konštrukciu? 😖 dakujem kupila som z druhej ruky a teraz neviem :(
@zuzanka264 ahoj neviem ci si uz na to prisla ale aj tak da sa poskladat aj so sportovou castou ale musis ju mat v smere jazdy cize nie k sebe ale odseba 🙂
Ahojte 🙂 mam britax b smart 4 a paci sa mi affinity vanicka len ci je mozne ju nasadit na smart podvozok skusal to niekto ? A este tie plastove kolesa su take tvrde pasovli by nam nan nafukovacie kolesa ?
@mariannas74 ahoj citala som tvoj prispevok ako si vymenila kolieska za nafukovacie myslis ze by pasovali na b smart strasne ma stvu tie umele kolieska . Dakujem 🙂
Ahojte,prosim,nevite kde bych sehnala madlo na B-Smart? Diky ;)

Dakujem @bendy, ale ten b- motion mal vyssiu striesku, ako b-smart aj s nadstavcami🙂
Vonku som zatial s b-motion nebola, takze v terene este nemam odskusany, ale je super skladny, mam sice male auto, ale ostava mi pri nom este pol kufra volna, co som doteraz mohla len snivat, lebo drzi aj na stojaka. Takze dakujem moc za tip.