Camarelo Sevilla 2013 verzus Cam Dinamico 2013
Pozitivne aj negativne. dakujem
hm a nevadi ti ,ze to nema odvetravacie otvory? ani vanicka sa neda otacat
Ahoj, tiez vyberamekocik, dietatko sa nam narodi v maji, takze v zime uz bude chciet sediet, takze hladam kocik, ktory ma sportovu verziu vhodnu do zleho pocasia. Nazivo som videla Cam dinamico 2013 aj Camarelo Sevilla 2013. Cam na fotkach aj na videu na youtube vyzeral dobre. Nazivo verzia s vanickou OK. Zo sportiaku,kedze ho potrebujem na zimu som bola velmi sklamana. Strieska bez vystuzenia, bez moznosti odvetravania, plocha na podlozenie noziciek sa mi zdala kratka. Strieska latkova kombinovana na okraji s niecim ako sustiak, ale velmi jemny, asi vela oderu nevydrzi. Malaga je lacnejsia a pacila sa mi ovela viac. Strieska vhodna naozaj do zleho pocasia, vacsia ako u Cam, vystuzena, na druhej strane je mozne cast rozsipovat a pouzit odvetravanie so sietkou. Aj nanoznik sa mi zdal lepsi. Pri camarele moze dojst k sitiuacii, ze sa predne kolesa oproti sebe skrizia (na cam su od seba dalej, takze to mozne nie je ani teoreticky), kocik sa tym padom zastavi, ale staci kocik posunut dozadu a kolesa sa same upravia do spravnej polohy (modelovo sme to skusali, kedze sme na nasli na nete, ze jedna baba sa na to stazovala, ze sa jej to stalo). Malago lahko skladatelna, Cam som skladat neskusala, kedze som z neho bola sklamana. Keby som si mala vybrat na zaklade toho, co som videla a odskusala, tak Cam si urcite nevyberiem, ale ked sportovu verziu nebudes vyuzivat v zime, moze Ti vyhovovat. Camarelo by som jednoznacne brala, keby som na MK necitala negativne skusenosti s jeho predchadzajucou verziou q12. (asi po 6-9 mesiacoch problemy s konstrukciou) Skusenosti s novsimi verziami je tazke najst, lebo vacsinou ho kupovali baby z MK na jar, takze predpokladam, ze zatial sluzi dobre a az dalsie mesiace ukazu, ci je novsia verzia kvalitnejsia ako q12. Na dalsi tyzden si idem pozriet Bebetto Niko plus, je to tiez polsky vyrobok, dokonca trosku lacnejsi ako Camarelo, len asi o 0,5 kg tazsi, podla fotiek a videi s mne vyhovujucou sportovou verziou. No ale chcem to vidiet na vlastne oci.
No to Cam som bola pozerat a teda suhlasim s @vlockasnehu . NAkoniec sme zobrali Camarelo Malagu , nova verzia ma aj striezky odvetracacie a pod. Co som citala recenzie boli ich len par zlych na sevillu koli kolieskam,ale to je tiez vec toho ,ako sa pouzivaju a ako sa o ne stara 🙂
Tak rozhodne Camarelo je vhodnejsi na zimu ako Cam Dinamico 2013 (sportiak). Ak by som nechcela zatepleny sportiak, tak pred cam dinamico by som uprednostila bebetto Niko.
@choka ahoj, chcem sa ta opytat ci uz mas ten kocik cam dinamico 2013 doma a ci si spokojna 🙂
ano mám ho doma a som spokojná, kupila som ho najlacnejšie ako sa dalo, uvidíme používaním...odporúčam...

Ja som sa rozhodla pre Cam dinamico 2013 jednoznačne. Najlacnejší www.miminkovo.sk 540€