Caretero Compass 2v1 - kombinovaný kočík
Chcela by som sa opýtať, či má niekto tento kočík a či s ním ma niekto skúsenosti. Píšu že je k nemu aj novorodenecká vložka, ale že je vhodný až od 1 mesiaca dieťaťa a ja by som ho chcela teoreticky používať od narodenia, aj keď predsa prvý týždeň strávim v pôrodnici a druhý sa budem asi zotavovať, tak snáď keď ho použijem o dva týždne skôr tak to nebude bábätku tak veľmi vadiť. Však aj tak by to boli len krátke prechádzky. A neviem nikde nájsť či je k tomu aj vajíčko a či sa dá pripevniť ku kočíku, lebo to by bola tiež dobrá alternatíva na ten prvý mesiac, ale hlavne by som to chcela aj preto, že sme sa presťahovali do lokality kde nieje obchod a musíme chodiť autom do mesta, tak by to bolo praktickejšie keby som nemusela nosiť aj vaničku/šport. časť.... Alebo keby niekto vedel o podobnom kočíku by som bola rada, lebo nechcem už kupovať trojkombináciu, lebo už jeden malý športiak mám doma, a starú trojkombináciu by som chcela predať.
Ahojte 🙂 Viete mi prosim tie co uz tento kocik mate , napisat pre a proti? Vidim, ze uz po par mesiacoch ci po roku uz predavate, tak asi az taka spokojnost nie je. Ci? Vnimam ho ako velmi lacny, tak sa obavam na ukor coho je ta cena taka nizka :-/
Tak tento kočík nikdy viac!Cely sa nam pokazil,reklamaciu neuznali!Škoda vyhodenych penazi!Keby som vedela investujem do inej značky!
@silvuska47 ako to myslis "cely sa pokazil"?
@buburka no kolesa sa rozisli teda sa rozostupili a ako je tam ten kosik tak tam tie niti sa uplne odtrhli cize sa nedal pouzivat a reklamaciu neuznali..Takze sme ho vyhodili na smetisko!Keby som vedela ze takto to dopadne s nim tak kupim lepsi kocik.
@silvuska47 no ci pana. Tak ostava mi dufat, ze si natrafila na nejaky super vadny kus. :-/
@buburka on vyzera pekne na fotke ale akonahle ho mm zložil hned som vedela že to budú vyhodené peniaze!A mala som pravdu!
@silvuska47 uvidim teda. Do konca tyzdna by mal byt doma.. Za tu cenu vela neocakavam, ale verim, ze keby bolo tolko reklamaciek a vsetkeho tak by nerozsirovali ponuku o vajicko atd. Nasla som aj velmi vela pozit. odoziev na nete. uz som zvedava.
@buburka ved uvidíš.hlavne aby si bola spokojna 🙂 každemu sa páči niečo iné..snád budeš spokojná!
No dievcata ktore ste mi radili a aj tie co sa este neviete rozhodnut. Kocik je uz dnes doma. Odpadaaaavam🙂 a aj vsetci naokolo🙂 Je nadherny, ziadna presvitajuca strecha ziadne chybne sitie. Prave ze je super spevneny, idealny pre zimne dieta, nanoznik je zatepleny, a strieska super velka. Predcil moje ocakavania. Som nadsena
@ajka2251 nie vobec. Ja som tiez tie videa videla, ale aj na stranke pisu ze tieto nove aj s autosedackou uz maju spevnenu striesku, konstrukciu, sitia a naozaj.. Je skvely a material super, ovladanie lahunke. Ja som uplne unesena. Nanoznik je super zatepleny co je vyhoda na zimu a rucky moze dietatko mat vonku ako v mufe☺️
@buburka tak super, na 90% som aj ja rozhodnuta pre tento 🙂 vajicko sice mam po synovi ale chceme aj tak komplet takze tiez s vajickom kupime..kocik som predtym mala Bebecar ale bol hrozne tazky a maly sa mi narodil v lete a v zime s fusakom sa mi tam uz nezmestil tak som musela kupovat sportak..tu sa mi hlavne paci ze vanicka a sportiak je v jednom a nic netreba skladovat
@ajka2251 ja vyslovene s vajickom som chcela.. U syna som vyuziva na 100% vajicko na konstrukcii, kedze s vanickou kamarat nebol ale v aute ihned zaspal a aj po lekaroch ci na nakup som len supom pripla ku konstrukcii a islo sa. Ja by som vajko v rukach nevladala vlacit po porode 😅
@buburka no tak sa asi vylepšili 😉nech hlavne dobre slúži!!!a aby ste nabehali veeeeela veeeela km😊
@silvuska47 Dakujem 🙂

Nie cez podlozku to nieje cítiť len celý ten kocik je z takej uplne akoby presvitnej ľahkej látky pre také letné babo v zime prefukne hrozne veľmi tenký materiál až cenho vidno