Caretero Compass 2v1 - kombinovaný kočík
Chcela by som sa opýtať, či má niekto tento kočík a či s ním ma niekto skúsenosti. Píšu že je k nemu aj novorodenecká vložka, ale že je vhodný až od 1 mesiaca dieťaťa a ja by som ho chcela teoreticky používať od narodenia, aj keď predsa prvý týždeň strávim v pôrodnici a druhý sa budem asi zotavovať, tak snáď keď ho použijem o dva týždne skôr tak to nebude bábätku tak veľmi vadiť. Však aj tak by to boli len krátke prechádzky. A neviem nikde nájsť či je k tomu aj vajíčko a či sa dá pripevniť ku kočíku, lebo to by bola tiež dobrá alternatíva na ten prvý mesiac, ale hlavne by som to chcela aj preto, že sme sa presťahovali do lokality kde nieje obchod a musíme chodiť autom do mesta, tak by to bolo praktickejšie keby som nemusela nosiť aj vaničku/šport. časť.... Alebo keby niekto vedel o podobnom kočíku by som bola rada, lebo nechcem už kupovať trojkombináciu, lebo už jeden malý športiak mám doma, a starú trojkombináciu by som chcela predať.
@mayusik som velmi spokojna a mala ma len par dni ale uz nam kocik aj pochvalili 🙂 Vanicka je v podstate najvacsia, lebo z nej potom robis sportiak cize ma 87-88cm. Neviem ci este nejaky kocik ma tak velku vanicku... netusim. 😅 a ano. Mam napolohovany chrbatik do pololahu lebo syn bol refluxny a hoci dcerka neni , tak nezaskodi 😂Spravis to tak, ze spojis pracky ako na sportiak dole pod hlavickou z vonkajsej strany. Dam foto. Ale to uvidis ako ho budes mat. Za tu cenu vobec nie je o com rozmyslat .. ja by ho kupila aj v drahsej verzii uz teraz 😅 a na zimne babo je ako stvoreny. Pre mna nadherny a prakticky. Urcite nebudes lutovat. Neviem ci bude to polohovanie na foto dobre vidiet, ale snazila som sa 😊
@buburka Dobry den, zvazujem kupu tohto kocika, nechcem vela investovat a celkom sa mi pozdava...mohla by som poprosit o informaciu, ci sa da vanicka vybrat z konstrukcie a polozit napr.aj s dietatkom samostatne na zem? Napr.ked dieta zaspi, ci sa da v tej vanicke preniest bez konstrukcie... velmi pekne dakujem za odpoved.

@dena9999 dakujem 😉 a vanicla sa da tiez polohovat? Myslim ci sa da vydvihnut hlavicka trosku hore.