icon

Caretero Compass 2v1 - kombinovaný kočík

zuzka0306
13. jan 2015

Chcela by som sa opýtať, či má niekto tento kočík a či s ním ma niekto skúsenosti. Píšu že je k nemu aj novorodenecká vložka, ale že je vhodný až od 1 mesiaca dieťaťa a ja by som ho chcela teoreticky používať od narodenia, aj keď predsa prvý týždeň strávim v pôrodnici a druhý sa budem asi zotavovať, tak snáď keď ho použijem o dva týždne skôr tak to nebude bábätku tak veľmi vadiť. Však aj tak by to boli len krátke prechádzky. A neviem nikde nájsť či je k tomu aj vajíčko a či sa dá pripevniť ku kočíku, lebo to by bola tiež dobrá alternatíva na ten prvý mesiac, ale hlavne by som to chcela aj preto, že sme sa presťahovali do lokality kde nieje obchod a musíme chodiť autom do mesta, tak by to bolo praktickejšie keby som nemusela nosiť aj vaničku/šport. časť.... Alebo keby niekto vedel o podobnom kočíku by som bola rada, lebo nechcem už kupovať trojkombináciu, lebo už jeden malý športiak mám doma, a starú trojkombináciu by som chcela predať.

Caretero Compass 2v1 - kombinovaný kočík
Strana
z3
mayusik
4. nov 2016

@dena9999 dakujem 😉 a vanicla sa da tiez polohovat? Myslim ci sa da vydvihnut hlavicka trosku hore.

buburka
5. nov 2016

@mayusik som velmi spokojna a mala ma len par dni ale uz nam kocik aj pochvalili 🙂 Vanicka je v podstate najvacsia, lebo z nej potom robis sportiak cize ma 87-88cm. Neviem ci este nejaky kocik ma tak velku vanicku... netusim. 😅 a ano. Mam napolohovany chrbatik do pololahu lebo syn bol refluxny a hoci dcerka neni , tak nezaskodi 😂Spravis to tak, ze spojis pracky ako na sportiak dole pod hlavickou z vonkajsej strany. Dam foto. Ale to uvidis ako ho budes mat. Za tu cenu vobec nie je o com rozmyslat .. ja by ho kupila aj v drahsej verzii uz teraz 😅 a na zimne babo je ako stvoreny. Pre mna nadherny a prakticky. Urcite nebudes lutovat. Neviem ci bude to polohovanie na foto dobre vidiet, ale snazila som sa 😊

dena9999
5. nov 2016

@mayusik ano ;)

mayusik
5. nov 2016

@buburka dakujem krasne a blahozelam k malinkej.hlavne vela zdravicka

grenka
14. jan 2017

@mirinka85 dobry mate ten kocik este na predaj?

dena9999
15. jan 2017

@grenka dobrý,no mám 🙂

grenka
15. jan 2017

@dena9999 farba je.aka?spokojna s nim?

dena9999
15. jan 2017

@grenka ja mám čiernočervený a áno veľmi spokojná,len už nám kočík netreba,možno nejaký golfáč kúpim ;)

zabicka27
18. mar 2017

@buburka Dobry den, zvazujem kupu tohto kocika, nechcem vela investovat a celkom sa mi pozdava...mohla by som poprosit o informaciu, ci sa da vanicka vybrat z konstrukcie a polozit napr.aj s dietatkom samostatne na zem? Napr.ked dieta zaspi, ci sa da v tej vanicke preniest bez konstrukcie... velmi pekne dakujem za odpoved.

buburka
18. mar 2017

@zabicka27 da samozrejme. Ked je v polohe vanicky, tak normalne chytite za stred a dvihnete z konstrukcie a prenesiete ako tasku.

dena9999
18. mar 2017

@buburka tak ako píše @zabicka27
...ja ho mám stále v ponuke v prípade zaujmu mi napíšte,neni poškodený ani nič😉

zabicka27
18. mar 2017

@dena9999 dakujem pekne, ak sa pren rozhodnem, urcite dam vediet... ten Vas je tiez z tej novej kolekcie? Spevneny? Ako som citala, tie novsie su uz trosku pevnejsie... dakujem za odpoved.

dena9999
18. mar 2017

@zabicka27 no je pevný určite a je este v zaruke 🙂

zabicka27
18. mar 2017

@dena9999 ok dakujem, zvazim urcite a poradim sa s mm a ked tak dam vediet...

dena9999
18. mar 2017

@zabicka27 jasné v pohode 🙂

buburka
19. mar 2017

@dena9999 mas aj s vajickom?

dena9999
19. mar 2017

@buburka nie,bez vajka,ja som ho využívala len ako športový 🙂

buburka
19. mar 2017

@dena9999 ja vajko mam, ale neviem ako z neho dat dole striesku.. ani v navode to nie je, tak som myslela ci nahodou nevies ty. Co uz. 😒

dena9999
19. mar 2017

@buburka neviem moja ozaj,skús na yotube 😉

cheerry33
21. nov 2019

@dena9999 stará debata ale skúsim sa opýtať, cez zimu ste boli spokojná? Na snehu v pohode? Nemáte náhodou fotky ci ta látka skutočne pre svitá alebo nie? Chcem ho kúpiť a rozmýšľam keďže niektoré mamičky sú úplne nespokojné

dena9999
22. nov 2019

@cheerry33 veru stará😁viete čo na zimu sme ho nemali ale myslím že by bol v pohode len už by som ho nechcela ani zadarmo😁

cheerry33
22. nov 2019

@dena9999 prečo? Bol zlý?

dena9999
22. nov 2019

@cheerry33 ťažký pre mňa...teraz robím v detskom obchode a máme tieto kočíky na tento štýl ale s odlahčenou konštrukciou a sú fakt peckové oproti tomu...je to značka Lorelli

cheerry33
22. nov 2019

@dena9999 ale inak ste bola spokojná? Áno? Tak pozriem

dena9999
22. nov 2019

@cheerry33 aj hej,mala som ho len asi 3mesiace😁

Strana
z3