Caretero Monaco verzus Quatro Caddy 2013
Poprosim kocky ktore mate skusenost s tymito kocikmi, napiste svoj nazor. Pomoze mi to rozhodnut sa. Dakujem velmi pekne
@bunkacik1 ja mam uz 3 rok a nie nezakopovala. Je to super kocik. Vozila som syna 18 kg a v pohode... Len babka minule poriadne nedvihla tak sa konstrukcia zlomila... Skoda. Ale dennodenne sme ho pouzivali, byvame na dedine cize cesty nie najlepsie. Maleho som tam vozila od roka a pol. Teraz som chcela pre dceru. Zial stalo sa co sa stalo tak musim kupit novy... Je opraveny ake uz to nie je to prave. Bojim sa ze sa zlomi dalsia strana.
@drobcek26l ahoj tiež uvažujem že kúpim tento kočiarik ozaj si spokojná?
@malinka231 Ajoj, ja som ho používala pred 5 rokmi pri synovi. Bola som naozaj spokojna, vyhovoval mi asi vo všetkom. Samozrejme nieje to Britax ale za tu cenu je naozaj super.
Teraz mam 5 mesačnú dcérku a urcite ho este zúžitkujem aj pri nej
@drobcek26l a ak sa môžem opýtať aj v zime sa dá použiť,
@malinka231 myslím ze hej, dáš deku alebo fusak, nanoznik a ideš. Kolieska to tiež zvládnu. Ked som vozila ja bola mierna zima.
@drobcek26l dakujem

Ahojte,hoc je to starsia diskusia,mozno niekto zareaguje,rozmyslam nad kupou careto monaco,len on ma dole vzadu brzdu pozdlz celej sirky,tak sa chcem opytat ci pri chodzi ste o nu nezakopovali,🙂