Cena kočíkov z Poľska. Oplatia sa?
ahojte oplatia sa cenovo kociky s polska?kolko vas vysli?
V tesine viem ze pri trhoch je taky dom pred nim kocikya vo vnutri taky pan predava vselico od postielok kocikov ja som tam kupovala v roku 2006 teraz som kupila v Nowom targu
Žienky ja som mala dva poľské kočíky a už nikdy v živote!!!! prvý som si kúpila už používaný, kolesa sa križovali, kočík ťahal do strán, postupe sa nedal skladať atď, ale fajn bol používaný, tak sa nebolo až tak čo diviť, druhý sme išli kúpiť nový priamo do Poľska, po mesiaci sa mi pri jednej fľaši vody odtrhol ákupný košík - dobre to je v pohode nepodstatné ale keď sa vám športová časť z jednej strany odlomí a zdrazu padá jedna časť aj s dieťaťom, tak to teda s bezpečnosťou nemá nič spoločné!!! Podotýkam dieťa bolo ľahúčke ani nie ročné s 8 kg !!!! a nehovoriac o opierke chrbta, ktorá už pri ročnom dieťati je sotva do polovice chrbáta..... u mňa jedna veľká katastrofa, postieľka takisto a trojkolka už po hodine vonku osmičky na kolesách 😀 ja už z Poľska nič pre deti, čo si vyžaduje nejakú konštrukciu a bezpečnosť nekupujem 😀 takisto myslím česká zopa - horor..... radšej si kúpim používaný kvalitnejší.....nedám dopustiť na mamas and papas sola, ktorú som kúpila za nejakých 150 eur, aj ked na to nevyzerá v pohode sa tam vyspí aj trojročné dieťa a potom pre veľké deti je to ešte concord fusion a to som tých kočíkov mala požehnane 🙂 snáď som niekomu pomohla pri rozhodovaní 🙂
lenkavrananova prosim ta a kee tam? su tam aj normalne kamenne obchody s kocikmi? chcela by som sa tam ist pozriet zaciatkom februara.
Dobry den poradi mi niekto kam sa oplati najlepsie na kociky do Polska ?
a priblizne ceny vybavicky plienok a podobnych veci ci sa teda ozaj oplati zobrat vela eur a kupit vsetko.
A teda ci je lepsie ist uz vymene zloty alebo mi stacia eura
Baby oplati sa ist kupit kocik do Krosna ????
kupila som 2x camarello vzdy o stovku lacnejší a spokojna som nadmieru vzdy bola sice sme reklamovali brzdy ale vzdy s ochotou na mieste vymenili 🙂
Maminčky, neviete náhodou za akú cenu by sa dal v Poľsku zohnať kočík Tako Extreme? U nás stojí dosť veľa.
@nickye aká to bola značka kočíka???
Bola som v Poľsku (Krosno) , mali tam kociare baby merc,aj nejake take menej zname znacky. Ja som zhanala napr. Bebetto Murano. Mali jeden ks na ukazku ale ostatne farby na objednavky. 50-60€ lacnejsie ako na SVK.
No, ja mám z kocikov tiež jednu veľkú španielsku dedinu. Čakáme prvé bábo a z tych dnešných kocikov (značiek) som trošku paf. Tiež plánujem ísť do Poľska (niekedy v novembri), lebo sú tam vraj dobré ceny, ale jediné, čo viem je, že chcem priestranný kočík. Ktoré značky sú naj a čo si všímať na kočiari a príslušenstve, o tom nemám ani páru. Len kamoška si chváli, že má ich kočík predné kolieska menšie, vraj sa s kočíkom lepšie manipuluje. :-/ Ale som dosť v pokušení aj pri obzerani našich internetových stránok. Tak neviem.
@evkaiska aj tak su na Slovensko dovazane kociky s Polska ked pozeras teda aj internetove stranky ja mam s trhu v Nowom targu som spokojna stal ma 300 eur 3 kombinacia velka vanicka ma 85 cm
@lenkavrananova Wau, Leni, aká je to značka? Keď vravis, že je veľký, tak super. A 300€ za trojkombinaciu je oveľa lepšie ako u nás na nete. A o tom, že sú tiež z Poľska, nepochybujem. U nás by inak nič nebolo za prijateľné ceny. :-/
Je to znacka cleo podlem ti fotku ale uz mam nasadenu sportovu cast vanicka je uz schovana na povale maly mi tam nechcel lezat
@lenkavrananova ďakujem 😉
@vladko1 všetko je z Poľska , totiž to aj keď kúpite kočík na Slovensku , tak aj ten je dovezený s Poľska len pýtajú o 100-200 eur viac ako Poliaci.
@mariannocka123456789 presne
Ja som kupovala este v r.2010 Casualplay v Krakove...v tom case stal u nas 920 € v Krakove v specializovanom obchode 4Kids necelých 600 € .... proste je to oveľa väčšia krajina, väčší trh a tým pádom aj iná cenotvorba.... napr. dovozca Casualplay pre SR kúpi ročne zo Španielska z výroby 1000 kočiarov ale Polský dovozca kupi 50000 a tým pádom aj s inou odberateľskou cenou a maržou....
@klaudy2803 tiež hľadám bebetto murano , ale moc sa mi nedarí na poľských stránkach, a výchadza to približne to isté ako aj na SR možno 80eur rozdiel..
Nas kocik je z Noweho Targu, stal nas 250 €, je maximalne vyuzity, poriadne sme ho otestovali na dovolenke v Tatrach a som velmi spokojna☺. Zatial ziadne chyby, syn bude mat pomaly rok. 3 kombinacia.
@evulka2203 veru aj my mame s targu
@mariannocka123456789 V Krosne na trhu ho maju za 380€ . U nas za 430€ ja pockam po novom roku ci klesnu ceny. Ak nie tak idem do Polska a objednam tam.
@klaudy2803 za 3- kombináciu? ja som písala do poľských obchodoch čo som našla na internete, ale veľký rozdiel tam neni, no vyhliadla som aj iný rafpol white lux, len neviem aký je .. a našla som 3kombináciu za 280eur.
@mariannocka123456789 ja som pisala cenu za 2kombinaciu.
@klaudy2803 bola som v NR, tam ho majú,tak som bola zvedavá aký je v skutočnosti atď, je veľmi ľahky, dá sa rýchlo zložiť , má dobré funkcie, ale je menšia vanička.. (a zas som našla iné kočíky tak som zvedavá čo nakoniec vyberiem)
@kacurka3
Prosím vás a kde v poľsku ?
ahojky prosim vas srasne by som chcela staru klasiky retro kocarik mate skusenost aj taku v poslu ze kocik toho tipu tam bude taky lacny ? lebo na nete ich maju po 800 a visie a samozrejme ze nie trojkombinaciu..... Dakujem za kazde info
Ahojte chcela by som sa spýtať či sa mi oplatí ísť kúpiť kočík do targu chcela by som taký z veľkými kolesami a najlepšia by bola trojkombinacia

Dobrý den..neviete mi poradiť kde ísť na nákup? Vo februari chcem ísť kúpiť kočík aj s postielkou do cieszynu (tesinu). Ďakujem