icon

Chcem červený kočík, no všetci ma odhovárajú

baska1930
7. máj 2019

Helou baby som v 16.tt a ešte nevieme čo to bude no napriek tomu som si nasla krásny červený kočík len veľa ľudí má odhovára že čo keď bude chlapec a zas ta druha polka hovorí že červená je univerzálna farba. Skúste napísať vy vaše názory!

Strana
z2
bubinko1506
14. máj 2019

Ja som mala pre chlapcov cerveno-sedy kočík. Aj keď boli mali oblečení v modrom sa každý pýtal, či sú to chlapci, hneď po tom, ako sa opýtali, či sú to dvojičkami alebo či sú obaja moji. Jedna hláska lepšie ako druha😂

kikundela
14. máj 2019

Ved je to tvoje dietatko...tvoj vkus, tebe sa to paci vy to budete mat doma. A dietatku to bude suma.fuk akej farby ma.kocik....tak preco pocuvas inych a pytas sa na radu cudzich ludi na konikovi? Nic v zlom 😊
Ja len nechapem taketo diskusie....aky kocik?ake.meno?ake.neviem co...pre boha je to TVOJE...teraz ozdaj nebudes robit to co ti naoise vacsina...ked.ti napisu kup modru kocik ked bude chlapec kupis modry? Aj keby si si vybrala oranzovopindzovy tak sa aj na hlavu mozu vsetci postavit...ked ty taky chces kup cerveny a hotovo

mysenac
14. máj 2019

@baska1930 pri synovi som mala cerveny kocik, pri dcere tmavomodry, tak to vyslo, take sa nam pacili, nikto to neriesil 🙂

reni1512
14. máj 2019

Ja by som prave pre chlapca cerveny...Top top 👌a kup si taky aky je tvojmu ♥️najblizsi...aky je pre teba krasny a vyprdni sa na cely narod
Moja dcera mala hnedy..a syn svetlucko bezovy a teraz cierny..nejde o farbu ale o pohodlie

eliskapa
15. máj 2019

@baska1930 nenechaj si radit co sa tyka farby. Ved najcastejsie s tym kocikom aj tak budes chodit ty. Ja som chcela strasne ruzovy oyster (pisem znacku preto lebo kto ho pozna vie aka tam je krasan syta ruzova) a sestry ma odhovorili a prehovorili na sedy/strieborny ... a dodnes den lutujem ze som si ten ruzovy nekupila ☹

marienka4
15. máj 2019

@baska1930 úplne nerieš , kúp si aký sa páči vám ako rodičom riešila by som skôr kolesá , odpruženie atď .... Aj my sme mali červený pre chlapca a bol krásny , vidieť nás bolo na kilometer takže aj z bezpečnostných dôvodov 😉 a ak si poverčivá tak ďalšie plus lebo sa mu / jej "nestane z očí" ☺️ príjemné tehulkovanie 🤰

lenqua_12325
27. máj 2019

Brala by som to len z praktického hľadiska. Červenú rýchlo vytiahne slnko.

katrin21
27. máj 2019

cerveny kocik kludne pre chlapca , dve zname mali.. a ak sa dobre pamatam, aj Aneta Pariškova mala pre prveho cerveny kocik 🙂 pohodaaa , cervenia nie je predsa ruzova.. a dievcata sa mozu v modrych a ciernych vozit? 🙂 neries, ked sa ti paci, kup

eliska13
27. máj 2019

@baska1930 určite by som taký kočík kúpila mám rada červenú pre chlapca.moj syn je teeneger a má často na sebe oranžove, červene oblecenie

majcika
27. máj 2019

Kamoška kočíkov ala syna v cukríkovo ružovom 😎a dnes uy ten syn kočíku je svojho syna ale v kavovom

orieskova
27. máj 2019

Ja som si kupila pti synovi cerveny a bola to ta naj volba.mne sa pacil a ostatnych nazor ma nezaujimal.

dzina007
27. máj 2019

ja mam dvoch chalanov a kociky som kupovala len cervene... ta farba sa pacila aj mne aj muzovi aj detom... vobec nemam pocit zeby to bola dievcenska farba... a keby som mala kupovat zas tak zas kupim cerveny kocik.. 😀

petulda333
27. máj 2019

Ja som svojho kocikovala v takomto,kupila som ho od svagriny za 50€,mal polroka (vanicka a sport.) a vobec ma nezaujimal nazor inych. Teraz sa v nom bude vozit princezna

michala11111
30. máj 2019

@baska1930 v prvom rade je to na tebe s manzelom. Za mna cerveny kocik pre chlapca nie

rainbow82
4. jún 2019

Na kočík ešte čas tak do 7 mesiaca.Ale ja som mala hlboký červený aj športový.Hodi sa aj aj.Neutralna farba.Hlavne si kupte čo sa Vám páči.😜

Strana
z2