Chicco multiway evo verzus Peg perego si
Ahojte maminy. Plánujem kúpiť golfáč, prečítala som už všetky možné názory a recenzie a väčšinu mojich požiadaviek (aspoň čiastočne odpružené kolesá, polohovanie nôh a chrbátika, pláštenka, nánožník vo výbave, nízka váha) spĺňa kočík Chicco multiway evo a Peg perego si. Je však u nich dosť veľký cenový rozdiel a tak teraz neviem, že ten PP je naozaj o toľko lepší ako Chicco, že sa mi oplatí tie peniažky zaň zaplatiť.
Samozrejme dizajnovo je krajší PP, u chicca sa mi nepačia moc tie kolieska a nemá polohovanie ručiek ale čo som čítala skúsenosti mamičiek tak ten PP sí sa zasa dosť rýchlo rozhegá. Problém je v tom, že si ich nemôžem nikde pozrieť naživo a recenzie na Chicco Evo som ešte nenašla lebo je to novinka. Máte ho už niektorá? Ak áno ako ste spokojné? A nemá niekto skúsenosti s obidvoma kočíkmi zároveň? Ďakujem vopred za vaše názory. 🙂
@anicka245 dnes som bola v predajni Pre deti a ned som ho aj kupila, velmi sa mi pacil, je naozaj dost velky a tie kolieska su superne velke a naozaj aj to odpruzenie je dobre, malemu sa v nom velmi pacilo tak som ho hned aj zobrala, cena bola fantasticka, predavac ho velmi odporucal ze je to kocik ktory vydrzi vsetko. zajtra ho vezmem na prvy vyjazd tak uvicim ako to pojde po realnom terene
@chjulia ja nemam Si ale ma ho kamoska a je fajn lahky ale je aj na take prilezitostne pouzivanie, fakt neprejde ziadny teren a musim povedat ze je uzucky a dost hrkoce, ja mam PP Book a tiez to nie je neaka super vyhra ale aspon je priestrannejsi. Este moja dobra kamoska ma PP easy switch drive a teda ten je katastrofalny, kolieska vybocene a je to strasne hrkalka, nevydrzi ani lahky teren, kocik je po roku pouzivania v dezolatnom stave a to oni nechodia po ziadnych terenoch a maju este iny kocik na zimu. takze po tychto mojich skusenostiach PP viac nechcem
@zuzuj Aha, som asi zle čítala, myslela som, že len plánuješ kúpiť 🙂 Mne sa značka Peg Perego veľmi páči, napr. náš športový kočík je ľahký, priestranný a skladá sa ako golfáč - nemusím sedaciu časť oddeľovať od podvozku, keď ho chcem narvať do auta 🙂 Práve Peg Petego je možno jediná značka, ktorá vyrába tzv. golfáče s plnou rúčkou: kmart.sk/peg-perego/9718-aria-completo-2013-8005475334676.html
@mimikas aj nášmu sa v nom veľmi páčilo vyskúšal asi 7 a ako som ho posadila do tohto úplný kľud a úsmev od ucha k uchu 🙂 najprv sme pozerali či nám aj nejaký lacnejší nebude stačiť ale keď sme porovnali konštrukciu nebolo o čom... Toto proste drží ani sa nepohne je pevny nič netrasie. Zajtra ideme na skúšobnú jazdu 🙂
ja mam PP Sí a je to pre mna super kocik, aj kosik ma velky, ma nanoznik, poohuje sa ,buda je super,aj skladanie, iny by som nechcela, tie kolieska nezavadzaju,nehrkocu, iba po velmi hrbolatej ceste sa cely hrkoce ale to kazdy golfac, ja odporucam SI
@standu ahoj, no to som počula o tých pukliciach že dosť vypadávajú, ja by som ich asi mala preč hneď, lebo u nás máme také chodníky - teda ak sa to tak dá nazvať - betónové pozostatky z ktorých dokonca trčia také kovové roksory, no hrôza, mám čo robiť prejsť tak kočíkom s veľkými nafukovacími kolesami 😠
Tak som sa rozhodla, že počkám ešte týždeň, to by mi mal prísť nový športový kočík (to som objednala hlavne na zimu a do terénu tak "tank") a uvidím aký bude na vozenie a podľa toho sa rozhodnem či pohodlnejší,pevnejší ale väčší a ťažší Chicco alebo elegantný, ľahký a menej pevný PP Sí. 😉
No a skúsim asi vyraziť do Žiliny, pozerala som že aj tam je predajňa predeti.sk, takže snáď by tam to Chicco mohli mať tiež .... i keď na www stránke ho zatiaľ nemajú.
@chjulia my sice nemame PP Sí ale jeho vernu kopiu Baby Luxe Palermo a nemozem teda povedat ze by nebol pevny 🙂 pravidelne ho nakladam riadnym nakupom plus este na palice vesiam tasky a aj prebalovaciu tasku, zvladol aj narocnu a drsnu dovolenku v chorvatsku cesty tak kameniste ze strach 🙂 a ani tu na sk ho veru nesetrim, chodievame kade tade, mala uz bude mat 2 roky,je dlha jak hrom a vpohode v nom spáva kazdy den 🙂 a kocik nie je vobec rozhegany a to mame ten lacnejsi, PP Sí je urcite este z kvalitnejsich materialov 🙂 vzhlad si porovnaj, je to uplne to iste az na par detailov 🙂
@chjulia no ak sa mi podari, to ako vnutorny rozmer kde dieta lezi ? chicco by som nechcela ani zadarmo, ja na perego nedam dopustit, ma vsetkych pat P jak sa hovori, kazdy ti bude ine radit ,niekto aj otrasny mc laren , ja mam moje perego dokonca uz po jednom dietati tu z bazaru a stale je super bez chybicky, ved kup tu na koniku ojazdeny aj za stovku

@chjulia inak my sme na predajni uvažovali nad este jedným tiež chicco nepamätám si už ktorý konkrétne a tiež bol super taký este šikovnejší mal len jedinú chybu že nemal opierku na nohy a tým pádom žiaľ nebol viac zaujímavý tak si pozri či má kazdy jeden všetko čo potrebujes