icon

Chicco multiway evo verzus Peg perego si

chjulia
5. sep 2013

Ahojte maminy. Plánujem kúpiť golfáč, prečítala som už všetky možné názory a recenzie a väčšinu mojich požiadaviek (aspoň čiastočne odpružené kolesá, polohovanie nôh a chrbátika, pláštenka, nánožník vo výbave, nízka váha) spĺňa kočík Chicco multiway evo a Peg perego si. Je však u nich dosť veľký cenový rozdiel a tak teraz neviem, že ten PP je naozaj o toľko lepší ako Chicco, že sa mi oplatí tie peniažky zaň zaplatiť.
Samozrejme dizajnovo je krajší PP, u chicca sa mi nepačia moc tie kolieska a nemá polohovanie ručiek ale čo som čítala skúsenosti mamičiek tak ten PP sí sa zasa dosť rýchlo rozhegá. Problém je v tom, že si ich nemôžem nikde pozrieť naživo a recenzie na Chicco Evo som ešte nenašla lebo je to novinka. Máte ho už niektorá? Ak áno ako ste spokojné? A nemá niekto skúsenosti s obidvoma kočíkmi zároveň? Ďakujem vopred za vaše názory. 🙂

Strana
z3
tinkax
7. sep 2013

ale predavaju ved pozri bazar,aj nitru aj poprad som videla, niektory aj poslu, no odmeram a napisem

chjulia
autor
7. sep 2013

@tinkax inač ja viem, že každý bude radiť iné, lebo každý kočík má svoje prednosti aj chyby a každému vadí niečo iné...... mňa zaujímajú tie skúsenosti s Chiccom Evo - keďže je to novinka a to, či má PP Sí tú hodnotu, za akú ho predávajú t. j. cca 250,- €, lebo zohnať sa dá golfáč už možno za nejakých 70 € a tento je teda dosť drahý oproti tomu ........ Chicco stojí cca 160 € a myslím, že aj tú hodnotu má, len neviem či aj ten PP Sí 😒

chjulia
autor
7. sep 2013

@tinkax ja viem, že pošlú - ale aký? Ja mám všelijaké skúsenosti tuto s bazarikom - čo je pre niekoho super dobré, tak pre druhého je už v zlom stave, takže najlepšie si takúto vec pozrieť. A ešte k tomu sa mi páči ta farba oceano 2013 😉 🙂

chjulia
autor
9. sep 2013

Tak som včera videla PP Sí - jedna pani s ním išla na ulici rovno oproti mne a teda som bola prekvapená že ako vyzeral strašne úzko a čo sa týka dizajnu, tak na tých fotkách u predajcov vyzerá veru lepšie 😒

tinkax
9. sep 2013

32 cm sirka sedacky, na dlzku v lahu ma 86 cm, mala sa zmesti vpohode,je pohodlny, na fotkach nafotene vyzera vsetko lepsie 😖

tinkax
9. sep 2013

@chjulia ja uz nebudem pisat nikomu lebo kazdemu vyhovuje nieco ina, PP je pre mna naj a ked uz to chicco neni o nic sirsie

chjulia
autor
9. sep 2013

@tinkax ďakujem za premeranie, píšem len že vyzeral úzko, ono často skresľuje aj to ako je konštrukcia robená 😉 a inač videla som aj chicco multiway - len ten starší model a ten nechcem teda určite, nie je to môj štýl

chjulia
autor
9. sep 2013

Keby tak výrobcovia písali ku každému kočíku rozmery - vonkajšie, aj vnútorné, aj váhu 🙂 tak to by bolo super, nemuseli by sme takto zháňať údaje o veľkosti .

tinkax
9. sep 2013
tinkax
9. sep 2013

@chjulia kludne si ho kup, budes spokojna si myslim, ziadny kocik neni uplne dokonaly, ja uz iny golfac ani nechcem, mne vyhovuje, totiz tieto kolieska su lepsie ako tie zdvojene na pliku, vcera som isla po polnej ceste ,hrkalo to ale presli sme, a na polnu cestu neni ziaden golfac stavany, len sportaky s gumovymi kolesami

chjulia
autor
9. sep 2013

@tinkax veď ja na polnu cestu ani golfáč nechcem - to som písala, že na to mám taký "poľský tank" s nafukovacími kolesami 😉 🙂 , inač sa mi strašne páči aj tá PP Borsa taška ku tomu kočíku 😎

tinkax
9. sep 2013

@chjulia aha to ani neviem, pozrem to ,ale ja mam na rucky od babylove dm tasku a ta mi staci

jankaluk
25. okt 2013

ahojte maminy. chcem kupit pre malu golfovy kocik. tolko som hladala aj rozhodovala medzi kocikmi a vzdy vyhral golfovy kocik multiway evo. mne osobne sa paci. ma odpruzene kolesa, polohuje sa do uplneho lahu... len sa neviem rozhodnut medzi dvomi farbami je to cervena a modra. uz to chcem aj pri druhe dietatko tak neviem. viem ze aj cervena sa hodi ku chlapcekovi ale mne skor cervena pride dievcenska. a videla som tu co jedna mamina pridala fotku s modrou farbou a zapacila sa aj aj tato farba. tak teraz neviem. pomozte mi rozhodnut sa. dakujem

jankaluk
26. okt 2013

@dika prosim vas tato farba je v skutocnosti taka bledunka lebo na nete je dost tmava. chcem pre dievcatko golfovy kocik a chcem ho vyuzit aj pri druhe dietatko. chcela som cervenu farbu kocika ale paci sa mi aj tato modrunka. dakujem vam za odpoved.

dika
26. okt 2013

@jankaluk nie je bleda,prave naopak je to sýta modra farba

jankaluk
26. okt 2013

@dika dakujem velmi pekne za info. uz som sa rouhodla beriem cerveny.

lulubka28
26. dec 2013

@mimikas, @anicka245 Prosim vas, ako dopadla ta skusobna jazda? Uvazujem nad kupou tohto kocika. Mame vsak dost rozhegane chodniky, tak sa obavam, aby sa mi nerosypal po ceste. Takto na obrazku sa mi to celkom pozdava, neviem vsak ako je to v realy. A aky mate pocit z tych dvojitych kolies? Je to podla vas vyhoda oproti tym jednoradovym? Chicco ma vacsinou tie dvojite, tak to asi nejaku vyhodu ma, ci?

anicka245
27. dec 2013

@lulubka28 ja som s nim maximalne spokojna, aj my mame rozbite chodniky a do takeho terenu je idealny, je odpruzeny takze to nie je hrkalka... mame ho od septembra a je rovnaky ako ked sme ho kupili, aj skladanie je super, pre mna je lahky a v zime dobre padol nanoznik ktory bol k tomu. Inak kupovali sme ho v predeti.sk a tam maju aj spraveny taky akoze chodnik s roznymi terenmi kde si mozte vyskusat ako reaguje ten kocik na napr zamkovej dlazbe, na kamienkoch a podobne... tie dvojradove plne kolieska su fajn, hlavne kvoli snehu som to chcela aby sa nedostaval do otvorov ale zatial som to nemala moznost vykusat lebo nebol taky sneh 🙂 je to proste sikovny golfac dostanem sa s nim kamkolvek nemam problem ziadny... takze ja len odporucam, vsetci mi ho chvalia, kazdy kto ho vezie hovori ze aky je pevny vobec sa "nehegle".. skus ist do predajne, vyskusaj si ho tam, posad dieta a uvidis... nasho sme posadili do roznych ale len v tomto bol spokojny a hned nam dal najavo ze toto chcem 😀

nasta2011
29. jan 2014

Ja som si ho prave vcera objednala uz sa na neho tesim a dufam ze budem spokojna este stale nelutujes? Objednala som si zeleny 🙂 vdaka za info

patka1984
18. júl 2014

@chjulia ja mám presne tento a som s ním spokojná veľmi veľká sedacia časť malý má 1,5 a spinka sa mu fajn a celý tam je nohy mu netrcia von ani nevisia strieška je ozaj veľká zatiaľ super

15lucinka
19. feb 2015

@anicka245 prosim ta, ako si s nim bola spokojna? Uvazujem nad jeho kupou. Je ta zelena taka svetla, alebo tmavsia. Nemas real. fotku?

15lucinka
19. feb 2015

@anicka245 prepac, az teraz som citala vyssie o tom, ze si spokojna :D som na mobile a akosi ma to posunulo dole a prehliadla som. Chcela som vediet tu farbu. Lebo niekde na nete uvadzaju tmavo, niekde svetlo zelena :( a mne sa paci taka svetlucka ziariva.

anicka245
19. feb 2015

@15lucinka ahoj 🙂 zajtra ti ju na dennom svetle odfotim 🙂 ona nie je ani tmavo zelena ani svetlo zelena..taky stred.. Odfotim a posudis sama 🙂 inak spokojna som s nim stále, práve som včera premyslala že ani za nič ho nepredam, pekne pocka aj na druhé bejby ak raz bude :D

anicka245
24. feb 2015

@15lucinka prepac ja som úplne zabudla včera večer som si spomenula že mam odfotit.. 🙂 mam ho zložený preto takto ale farba je taká jasnejsia, nezachytil mi to fotak dobre..

15lucinka
24. feb 2015

Dakujem @anicka245 Je to krasna farba, vau 🙂 Uz som ho aj objednala vcera, nemohla som vydrzat 😀 a zajtra ho mam doma. Tesim sa jak mala 😀

anicka245
24. feb 2015

@15lucinka tak daj potom aj ty vedieť že ako sa ti pozdava 🙂

Strana
z3