Čierny kočík, je to dobrá voľba na leto?
Ahojte chcela by som sa spýtať máte prosím niektorá čierny kočík je to zlá voľba? Hlavne cez leto keď bude moc teplo ťahá to moc slnko prosím o radu a skúsenosti ďakujem 🙂
@veroni_21 suhlasim a hlavne bola odpoved @sunyrose mimo otazky. My mame jeden z tych ,, znackovejsich,, kocikov, ale nie preto aby som sa nim chvalila po ulici a dieta v nom cez to vsetko trpelo, ale preto ze splnal nase poziadavky, ci uz je to pohodlie babatka, bezpecnost a funkcnost. A ciernu mame radi, tak sa na nu radi pozerame every day, ked ideme von.
@sunyrose doba sa zmenila asi tak ze nemame na vyber tri typy kocika ktore ma cela republika ale asi skor v stovkach moznosti. Dovolim si povedat ze kazda mamicka vybera pre svoje dieta to najlepsie a samozrejme v ramci svojich financnych moznosti. Ked si mozem vybrat farbu kocika podla mojich osobnych preferencii a ked to moje dieta nijako neobmedzuje tak to samozrejme urobim. Napisat, ze na zaklade farby kocika, o com tato diskusia je, nevychovavame my mamy s ciernymi kocikmi deti k “ k slušnosti, ohľaduplnosti, empatii a ľudskosti” ale k "hmote" je hodne cez ciaru, toto by si asi nedovolil kazdy povedat.
Presne tak nenechajte sa odradiť čiernym kočíkom keď sa Vám páči tiež sme sa rozhodli pre čierny úplne nečakane 😉 proste sa nám zapáčil , bábo sa ma narodiť v júni a tak budu najhorúcejšie mesiace pred nami... keď je horúco tak je jedno v akom farebnom kočíku bábo je... aj tak ho dáte radšej niekde do tieňa keď v ňom bábo bude spinkať 🙂 😇 a presne tak doladíte farebnou dečkou ,krásnym bábom 😇 ❤ a je to!

@sunyrose A kde je napísané že dnes mamičky s originálnymi vecami nevychovávajú svoje deti k slušnosti, ohľaduplnosti, empatii a ľudskosti? Vieš, ja som napr. ročník 1991 a keď sa obzriem okolo seba tak vidím nie len drzú mládež ale aj drzých starých ľudí ktorý mám pocit že su viac nevychovaní ako dnešná mládež. Si predstav že ja mám kočík ktorý na Slovensku nie je až tak známy a má ho len pár mamičiek a nemá to nič spoločné s tým že moju dcéru nevediem k slúšnemu správaniu, že sa jej nevenujem a pod.