Concord neo
Mamicky mate niektora skusenosti s kociarom concord neo 2011?
@ellysa to je hlupost...vsak ked je nejaky problem...vyssi kopcek staci zdvihnut predne kolieska a tlacit velke...ziadny problem...ja som mala velmi rada tento kocik...len ma jedinu chybu...sportovy je korytko...vsetkym kamoskam tam deti spia super ale mne nie...☹ tak ho predavam...museli sme kupit kocik ktory sa da dat do roviny...:-\
@ellysa ani my sme nemali s terenom problem, aj ked je jasne, ze to nie je terenny, ale mestsky kocik. My sme ho raz tahali ku kamosovi na zahradu (cez nepokosenu divocinu) a to uz bolo na neho moc a skoncili sme s defektom. Ale to bola nasa chyba, inak sa nestazujem. Aj korytkove sedenie nam vyhovuje.
@cherryblossomgirl ďakujem, no jasné je to kočík do mesta, len sem tam sa človek nevyhne nejakej tráve, poľnej cestičke, a zasa kupovať kvôli tomu ďalší kočík sa mi nechce, mám ešte golfáč maclaren XT a ten neskôr zvládne terén v pohode, no ale budem ho používať až tak od 6m
ahojte, a ako je to teda v zime s tymi malymi kolieskami?
Baby mate aj dlhsie neo? Nevrzga ako Jane rider? tak myslim po roku-dvoch. 🙂
Ahojte, aj mna by zaujimalo ako sa s nim ide v zime ked je sneh... nie je problem s prednymi kolieskami?
kočky a aký je ten košík? Nie je moc malý? Zmestí sa tam okrem peňaženky aj niečo iné? Lebo na fotkách vyzerá moc maličký 😖
maminky, neviete mi prosim poradit, ci sa da na Concord nakliknut Maxi Cosi Cabrio?
Viete mi povedať,či na concord neo nakliknem aj autovaničku jané?
@home1 mozem sa opytat aku vanicku ste msli? Scout,proton ci sleeper?
@zuzu83 Dakujem, uz to nie je aktualne
@onestar
@suzanne77
@strihalka
Dievcata, co mate concord neo, uvazujem, ze kupim tento kocik z druhej ruky, taky, co ma cast striesky priesvitnu. ale chcem sa opytat, je to prakticke? nesvieti cez to dietatku slnko v lete?
S tymto vobec nemam skusenosti,prepac neporadim..
@blondi2 Ja som kupovala nakoniec Concord Fusion, bola som s ním veĽmi spokojná 🙂
@suzanne77 ja mam Concord Fusion po starsom synovi, tiez som s nim velmi spokojna, len mi strasne vadilo, ked sme presli do sportaka a nemohla som si ho otocit k sebe, iba v smere jazdy. zachilu ma prechod do sportaka caka aj pri mladsom synovi a preto chcem kupit Neo z druhej ruky, ze na tych par mesiacov mi staci aj pouzity. Inak Neo je maly, moji synovia su dlhi, takze iba s Neom by sme si nevystacili.
Presne toto som riesila aj ja pri novsom fusione preto som si kupila fusion so strieskou co mal foliu..s nim som nebola vobec spokojna, lebo strieska sa nedala stiahnut dole a na malu mi dost fukalo, aj som lutovala ze som novsi fision predala 🙂..teraz mam Peg perego P3 compact a s nim je pohoda lahoda jazdit 🙂
Mala som neo - staršiu kolekciu ( tuším 2009 ) a bola som veľmi spokojná. Skladný, ľahký, štýlový. V zime som nemala problém a to bývame pod Tatrami, a terén zvládal v pohode.

@asimon tak to som rada, lebo je to favorit a jedna kamoška mi povedala, že už aj s trávou má problém, tak ma to trochu schladilo 😉 -však to by sme ani na ihrisko nemohli ísť