icon

Concord neo

onestar
2. jan 2012

Mamicky mate niektora skusenosti s kociarom concord neo 2011?

ellysa
4. júl 2012

@asimon tak to som rada, lebo je to favorit a jedna kamoška mi povedala, že už aj s trávou má problém, tak ma to trochu schladilo 😉 -však to by sme ani na ihrisko nemohli ísť

asimon
4. júl 2012

@ellysa to je hlupost...vsak ked je nejaky problem...vyssi kopcek staci zdvihnut predne kolieska a tlacit velke...ziadny problem...ja som mala velmi rada tento kocik...len ma jedinu chybu...sportovy je korytko...vsetkym kamoskam tam deti spia super ale mne nie...☹ tak ho predavam...museli sme kupit kocik ktory sa da dat do roviny...:-\

ellysa
4. júl 2012

@asimon ja som pri malej mala korýtko a práve mi to viac vyhovovalo, tak dúfam, že druhé nebude iné 😉 , no škoda, ja sa chystám kupovať až na jeseň

asimon
4. júl 2012

@ellysa hadam bude...ved ako som pisala väcsina babätiek korytka doslova miluju 😉 tak nech sa potom drobcovi dobre vozi 😉

cherryblossomgirl
4. júl 2012

@ellysa ani my sme nemali s terenom problem, aj ked je jasne, ze to nie je terenny, ale mestsky kocik. My sme ho raz tahali ku kamosovi na zahradu (cez nepokosenu divocinu) a to uz bolo na neho moc a skoncili sme s defektom. Ale to bola nasa chyba, inak sa nestazujem. Aj korytkove sedenie nam vyhovuje.

ellysa
4. júl 2012

@cherryblossomgirl ďakujem, no jasné je to kočík do mesta, len sem tam sa človek nevyhne nejakej tráve, poľnej cestičke, a zasa kupovať kvôli tomu ďalší kočík sa mi nechce, mám ešte golfáč maclaren XT a ten neskôr zvládne terén v pohode, no ale budem ho používať až tak od 6m

evadru
23. júl 2012

ahojte, a ako je to teda v zime s tymi malymi kolieskami?

mimi321
1. aug 2012

Baby mate aj dlhsie neo? Nevrzga ako Jane rider? tak myslim po roku-dvoch. 🙂

innka09
31. aug 2012

Ahojte, aj mna by zaujimalo ako sa s nim ide v zime ked je sneh... nie je problem s prednymi kolieskami?

strihalka
31. aug 2012

@mimi321 ja mam z druhe ruky a vrzga uz😀
@innka09 co se tyce snehu, netusim, cekma na letosni zimu:-d

mimi321
31. aug 2012

@innka09 Ty máš neo??? 😅 som nevedela. 😉

zlatat
20. sep 2012

kočky a aký je ten košík? Nie je moc malý? Zmestí sa tam okrem peňaženky aj niečo iné? Lebo na fotkách vyzerá moc maličký 😖

mirina5
27. sep 2012

maminky, neviete mi prosim poradit, ci sa da na Concord nakliknut Maxi Cosi Cabrio?

zuzka71
5. nov 2012

Viete mi povedať,či na concord neo nakliknem aj autovaničku jané?

strihalka
9. nov 2012

@zuzka71 urcite ano, lebo jane a concord je jeen a ten isty vrobce🙂

strihalka
9. nov 2012

@mirina5 rela bych ze ano🙂

strihalka
9. nov 2012

@zlatat je to maleeeee☹

zuzka71
9. nov 2012

@strihalka ďakujem veľmi pekne 🙂

ragazzza
8. feb 2013

Ahojte ak by niekto predával športiak Neo v dobrom nevyblednutom stave ozvyte sa, do 250 eur. Košice a Prešov. Ďakujem Luuucka20@azet.sk

beatka1988
25. máj 2013

@home1 mozem sa opytat aku vanicku ste msli? Scout,proton ci sleeper?

zuzu83
Odpoveď bola odstránená
cherryblossomgirl
29. máj 2013

@zuzu83 Dakujem, uz to nie je aktualne

blondi2
4. máj 2014

@onestar
@suzanne77
@strihalka
Dievcata, co mate concord neo, uvazujem, ze kupim tento kocik z druhej ruky, taky, co ma cast striesky priesvitnu. ale chcem sa opytat, je to prakticke? nesvieti cez to dietatku slnko v lete?

onestar
autor
4. máj 2014

S tymto vobec nemam skusenosti,prepac neporadim..

suzanne77
9. máj 2014

@blondi2 Ja som kupovala nakoniec Concord Fusion, bola som s ním veĽmi spokojná 🙂

blondi2
9. máj 2014

@suzanne77 ja mam Concord Fusion po starsom synovi, tiez som s nim velmi spokojna, len mi strasne vadilo, ked sme presli do sportaka a nemohla som si ho otocit k sebe, iba v smere jazdy. zachilu ma prechod do sportaka caka aj pri mladsom synovi a preto chcem kupit Neo z druhej ruky, ze na tych par mesiacov mi staci aj pouzity. Inak Neo je maly, moji synovia su dlhi, takze iba s Neom by sme si nevystacili.

suzanne77
9. máj 2014

Presne toto som riesila aj ja pri novsom fusione preto som si kupila fusion so strieskou co mal foliu..s nim som nebola vobec spokojna, lebo strieska sa nedala stiahnut dole a na malu mi dost fukalo, aj som lutovala ze som novsi fision predala 🙂..teraz mam Peg perego P3 compact a s nim je pohoda lahoda jazdit 🙂

blondi2
27. máj 2014

@onestar
@asimon
@strihalka
@home1 Dievcata, prosim vas, da sa oprat sportova cast concordu neo? uz ho mam rozobrany, len su tam take dosky. ta opierkova doska mi isla vybrat, ale ta na ktorej sa sedi, sa vybrat neda. da sa to oprat aj s tym? dakujem

asimon
27. máj 2014

@blondi2 fuuu neviem ale myslim ze ano...ja som prala vajicko tiez to slo dole vsetko...oprala krasne ale zlozit som to nedokazala...este ze mam sikovneho manzela ;)

annulikb
27. máj 2014

Mala som neo - staršiu kolekciu ( tuším 2009 ) a bola som veľmi spokojná. Skladný, ľahký, štýlový. V zime som nemala problém a to bývame pod Tatrami, a terén zvládal v pohode.