icon

Cybex Balios M 4

vever_ka
15. feb 2015

Ženy čo vravíte na túto novinku?
Chcela by som vedieť či si ho už niekto z vás objednával. Viem že je to novinka 2015 a v predaji by mala byť až od polky marca takže zatiaľ k nemu nie je ani žiadny spot ani nič konkrétnejšie ako toto http://cybex-online.com/cz/pushchairs/baliosm.html
Podľa mňa vyzerá super. Zvažujem jeho objednanie.

Cybex Balios M 4Cybex Balios M 4
ninahu
17. máj 2015

@smirujuca a ako dopadol pokus?

smirujuca
17. máj 2015

@ninahu Konecne ide potichu🙏🏻🙏🏻🙏🏻

ninahu
17. máj 2015

@smirujuca jeej tesim sa...tak želám veľa veľa šťastných kilometrov...uz sa tesim na nášho tátoša

ninahu
15. jún 2015

@smirujuca ahojky!tak ako si po dlhšom používaní spokojná?som zvedava aj na + aj -...zajtra sa chystám aj ja objednávať tak som zvedava....dakujem krasne

smirujuca
17. jún 2015

@ninahu minus mam len to klepanie. Kolieska maju taku volu. Tesnenie sa po case stisne a zas to robi. Inak je fakt super. Prezil aj piesok na plazi, aj cestu lietadlom. Sportak je priestrany a dobre tieni.

ninahu
17. jún 2015

@smirujuca tak nic nieje dokonale...😉...tesim sa...my ho ideme dnes objednať...tak som zvedava...dakujem...

smirujuca
17. jún 2015

@ninahu vsak to, nie je to nic hrozne. Podobne mi to robil aj PP. Len som cakala, ze za tie peniaze to nebude robit,kedze ma byt do kazdeho terenu. No v Nemecku maju asi ine chodniky 😀 🙄

ninahu
17. jún 2015

@smirujuca aj ja som ho dnes objednala tak som zvedava

smirujuca
17. jún 2015

@ninahu super. Potom napis, ked pride. Som zvedava hlavne na vanicku 🙂

ninahu
17. jún 2015

@smirujuca jasne...je tam čakacka tak to bude aj mesiac...potom aj pofotim

janka33
10. júl 2015

Pekny den zelam 🙂
mate este nejake skusenosti ci uz pozitivne alebo negativne s tymto kocikom a aj s vanickou?dakujem za postrehy a nazory 🙂

kattulka
28. júl 2015

@ninahu prisiel ti uz kocik? zistujem, ci sa este stale tak dlho caka...

@smirujuca ahoj spolujunovka 🙂 chcela by som ta poprosit o zopar info ku kociku: chrbtova opierka sa da dat uplne do sedu? a nozicky sa polohuju zvlast? bola som rozhodnuta pre callisto, ten toto splnal, ale kolieska ma odradili, tak by som chcela skusit balios... diiik!

smirujuca
28. júl 2015

@kattulka ahoj 🙂 sed nejde do 90stupnoveho uhla. Je to taky sikmy sed. Nozicky sa polohuju zvlast do troch urovni. 🙂

kattulka
28. júl 2015

@smirujuca dakujem za rychlu odpoved 😉 nemas nahodou foto z boku, ako maximalne to ide do sedu prosim ta?

gamitu
2. okt 2015

Ahojte, rada by som prispela svojou skusenostou. Napriek tomu ze som si citala upozornenie od @smirujuca, riskla som to a Balios som si objednala. Bohuzial, u nas to iste, cely kocik je fajn, az na tie predne kolieska, neviem si pomoct ale stale mi to vadi, cakala by som od Cybexu a najma prave od tohto kocika viac, ved je vraj stvoreny pre nerovny teren... Celkovo je dost tvrdy a ani odpruzenie na nom ja osobne vobec necitim. Poslala som na predajcu moju staznost/reklamaciu, som zvedava aka bude reakcia. Prosim ta, @smirujuca, ako sa spravaju kolieska po case? Nie je to o nic lepsie? Stale aplikujete tesnenie? 😀 my sme este neskusali, inak dik za tip, ak nic ine, skusime aspon toto...

smirujuca
2. okt 2015

@gamitu ani si nevies predstavit,aka som rada, ze mas rovnaky nazor ako ja. Pisala som aj do Cybexu, odpisali mi, ze si mam nastriekat kolieska WD sprejom. Nepomohlo, nie je na klepanie 🙂. Tesnenie pouzivame stale. Treba ho cca raz za mesiac vymenit. Pod vahou dietatka sa stlacia klepanie sa vrati.

gamitu
2. okt 2015

@smirujuca je dost smutne, ze na klepanie ti odporucili WD sprej, ved oni nevrzgaju :-/ je tam zjavne vola, a to nielen na spoji kolieska s kostrukciou, ale mam pocit, ze aj samotne koliesko ma volu v tom pante co ho drzi (neviem ako to nazvat 😀), akoby robilo take mierne osmicky pri chodzi... Inak skusila som tvoj tip, prave sa prechadzame, je to o nieco lepsie, dik moc za radu 😉 ale stale tam pocujem nieco co tam podla mna nema byt. Tak neviem, ci sme prilis narocne? Vraj vela golfakov hrkoce, ale aj tak, dufala som ze tento prave nebude ten pripad ☹

smirujuca
2. okt 2015

@gamitu presne aj nas to robi a to sme utahovali kolieska. ☹

gamitu
2. okt 2015

@smirujuca aj my, keby boli viac utiahnute tak sa uz netocia 😀 ale inak musim povedat, ze sa mi kocik tak paci dizajnovo aj vsetkym okrem tych kolies, ze by som momentalne nemenila 😉

smirujuca
2. okt 2015

Ja tiez nie, hoci furt nadavam na tie kolesa.

pehana
1. nov 2015

@smirujuca
@gamitu baby to nieeee...to mam zrusit objednavku? Ja priam nenavidim klepotajuce kolieska...mam ho objednany...ale po precitani tychto riadkov som velmi na rozpakoch...momentalne jazdime s Briom a ten je tichucky, odpruzeny...obavam sa, ze mu ostanem verna dalsie roky...do kelu...ten balios je dizajnovo tak nadherny 😱 ale tie kolieska ja nezvladnem...ja som vsade (golface) vkladala podlozky aby isli potichu...a stale klepotali...tak som ich predala...teraz co??? Asi vazne zrusim predobjednavku 😔

gamitu
1. nov 2015

@pehana mrzi ma to, ale musim uznat, ze napriek tomu co som pisala ako poslednu spravu, ze by som ho nemenila, som ho nakoniec vratila predajcovi a on bol tak ustretovy, ze nam vratil peniaze. Mna Balios velmi sklamal, cakala som od neho po tejto stranke ovela ovela viac ☹ mame od Cybexu autosedacku a ta je top, aj preto som verila ze bude aj kocik kvalitny. Aj mne sa velmi pacil dizajnovo, ale ten hrkot som nezvladala ☹ niekomu by to zrejme neprekazalo, ale podla toho co pises si presne ten typ co ja, alergicka na akykolvek neopodstatneny rusivy zvuk 😀 my sme nakoniec kupili Valco Snap Ultra s nafuk.kolieskami, dizajnovo je celkom podobny Baliosu, navyse je lacnejsi a hlavne ide potichu, takze u mna uplna spokojnost 🙂

pehana
1. nov 2015

@gamitu dakujem. Takze ostavam verna Briu. A do auta mame skladny druhy kocik. Este raz dakujem. 😘

gamitu
2. nov 2015

@pehana nie je vobec zac, rada som pomohla 🙂

katatina
5. dec 2015

Babenky, nepredavate niektora tento sportovy kociar?

luciac
8. apr 2016

prosim vas nepredavate niektora cybex balios?

zuzkarapka
27. apr 2016

Ahojte ake mate skusenosti s hlbokou vanickou, my sme ju dnes nasadili a cela sa ako keby hojda na tych adapteroch, myslim ze by to malo byt pevne.

smirujuca
28. apr 2016

@zuzkarapka vanicky na tychto adapteroch sa zvyknu vzdy hojdat. Museli by byt osadene na vacsej ploche.

zuzkarapka
28. apr 2016

@smirujuca Nam sa to hojda asi az pri velmi, ved to rozpetie od normalu teda vykyv je asi 5cm... zda sa mi to privela, zajtra uvidime co nam povedia na reklamacii..

luciac
28. apr 2016

@smirujuca tak dnes som mala prvu jazdu a tie kolieska naozaj dost hrkaju, oproti briu co som bola zvyknuta na ticho, prosim ta vedela by si mi odfotit ako a kde mam dat to tesnenie a ako?a potom to nehrka?inak je naozaj super paci sa mi, ze dietatko je vyssie ako na briu a celkovo je naozaj super..este rozmyslam, ze si na neho dam usit striesku a namiesto tej sietky bude plne.