icon

Cybex kočík

10. nov 2022

Mate niektora skusenost z minulych rokov prosim, ci sa v nejakom obchode najde akcia aj na cybex priam?
V feedo/brendone mavaju 20% off, ale vzdy okrem cybexu 🙈 tak ci je nejaka sanca ze by bola nejaka vianocna/povianocna zlava alebo netreba na to cakat? Dakujem

diaalex
•
10. nov 2022

Min týždeň mali v brendone za 650€ kočík 2021

queen_mary
•
10. nov 2022

Ja som kupovala v brendone cybex trojkombi s 20% zlavou, 2019. Asi ale teda uz nemavaju tie zlavy na nich

andy57
•
10. nov 2022

skús pozriet babyplace stranku ja som tanasla kocik ovela lacnejsi ako tu na SK kupovala som maxi cosi lila xp co stoji tu vyse 1000e

autor
•
10. nov 2022

@diaalex dakujem, chcela by som priam 2022ku. Mali aj na feedo super akciu asi 2 tyzdne dozadu, 2021ku matt black s vanickami limitkami za 540, aj som rezervovala hned ale pisali mi ze uz nemaju 😑 tak ci reku nebyvaju v zime akcie
@queen_mary nemavaju teda aspon odkedy tp ja sledujem, aj mi chodia newslettre lebo vsade som zaregistrovana 😀 a bolo zopar akcii -20% (vajicko sme tak objednali uz), ale ked su na kociky tak na letaciku dole stale pise ze okrem Cybex a este neviem jednej akej znacky 🙈🙈🙈
@andy57 babyplace pozeravam tiez, zatial na ten nemali akciu

Nevadi, vo feedo mame aspon 10% klubovu zlavu ked uz nic ine 😀 len vaham ci kupit alebo cakat aj po vianocne vypredaje, ci zvyknu davat akcie
Dakujem baby 🙏❤️

andy57
•
10. nov 2022

este pogoogli, ja som tiez tolko googlila, nakoniec mam zo stranky childhood kde mi pan dal kocik za tu cenu ako v babyplace cize som usetrila skoro 400e treba poskusat

amalia1010
•
19. nov 2022

Ja som si prave dnes objednala z Babetkova. Velmi sa tesim❤️bol to moj vysnivany😊 Maju tam tusim dozajtra nejaku spec. akciu -12% s kodom CYBEX12. Porovnala som ceny a vysiel najelpsie.