icon

Dali ste už fusáky do kočíkov?

nikolet_89
8. okt 2012

Ahojte dcera ma 7 mesiacov a rozmyslam ci este nieje skoro, ale zda sa mi byt zima...

hradnapani
8. okt 2012

@nikolet_89 ano, taky tensi jarno-jesenny (flisovy) od emitexu

zebra41
8. okt 2012

@nikolet_89 my sme mali fusak ked bolo pod 5 stupnov, inak deka a nanoznik

kinna
Odpoveď bola odstránená
moon1979
8. okt 2012

@nikolet_89 ten prechodný jarno-jesenný kludne môžeš ... nič tým nepokazíš, hlavne dnes aká je zima a fuka sprostý vietor ... v činžiaku už začalo vykurovanie ...

wieruska1
8. okt 2012

Ja teda neviem odkial si, ale v ba je 15 stupnov takze moja mala ma body s dlhym rukavom, hrubsiu mikinu alebo tensiu bundu a ak nahodou zaspi tak ju prekryjem dekou. Fusak? A ked bude pod nulou pouzijes co?

skoricaxx
8. okt 2012

ak daš teraz fusak, čo budeš davať ak bude minus??? nie ešte len tenku deku

babajaga
8. okt 2012

@nikolet_89 kludne fusak,tiez som davala,len som hoi menej potom obliekla....a uz nedavaj potom nanoznik...

majka99999
8. okt 2012

Cez vikend bolo v BA chladnejsie, tak bol v spanielskej deke, ale dnes je pekne, tak staci bundicka a prikryt dekou.

nikolet_89
autor
8. okt 2012

mam fusak, ktory nieje uplne zimny, a nedavam nanoznik...a neobliekam ju jak cibulu, len som chcela vediet, ci uz niekto dava, lebo som s nou bola rano vonku a teda som sa triasla jak osika

moon1979
8. okt 2012

@nikolet_89
ty si poznáš dieťa, ty najlepšie musíš vedieť ... a treba vedieť aj to, že fusaky nie sú len v zimnom prevedení ako sa niektoré domnievajú, ale aj na prechodné obdobie, kedy nie je už teplo ale ani extremne zima 🙂 ja som použila tento prechodný fusak ked bolo vonku pod 12 stupnov ....

eeffka
8. okt 2012

ano, ale som ju zasa menej obliekla, behala som dnes po obchodoch (vystupit/nastupit/nalozit do kocika/ v obchodoch teplo) tak mi to prislo jednoduchsie ako obliekat decko do 3vrstiev

daniela242
8. okt 2012

Ja dávam len nánožník bez deky,Malý má na sebe body rifle a prechodnú bundičku. u nás bolo dnes okolo 12 stupňov 🙂

lienkan
8. okt 2012

Uz veru chodime s fusakom - lepsie akoby by mala ochoriet 🙂

brisilda
8. okt 2012

rano sme mali 5 C takze ano v kociku sme mali uz fusak ale Lodger , zimny fusak este nedavam

lienkan
8. okt 2012

@brisilda Lodger je super aj my mame 🙂

vanes10
8. okt 2012

my tiež zatial len deku.ale zaleží aj v ktorej časti SK bývate.ved dnes v Tatrach snežilo.no u nás bolo rano tiež len 5 stup.

lutia
8. okt 2012

@nikolet_89 je to len na tebe, ak chces dat dieta do fusaka uz teraz tak ho tam kludne daj, nemusis ho velmi naobliekat ked bude vo fusaku a uvidis....a ze niekto bude pozerat a krutit hlavou...je to jeho vec a ty si pekne vykracuj dalej...

aknel1985
10. okt 2012

@nikolet_89 ono treba brat do uvahy to, ze male babo sa v kociku velmi nepohybuje ...cize daj to podla seba ja som malej davala ked bola v takom veku, teraz malej nedavam ani deku teplejsie ju obleciem a chodime vonku peso popri kociku .....je aj rozdiel ked ides skoro rano ..vcera som videla v BA 4 mesacne babo a bolo v zimnom overali oblecene a v tensom fusaku

vanes10
10. okt 2012

ja ked idem s dcerou do škôlky tiiež musím maleho viac obliecť.rano o 7 je dosť zima.už aj rukavičky sme si dali. 🙂

bambinitrnava
Odpoveď bola odstránená