icon

Detský kočík Dada Paradiso Carino 3 v 1

bielikova
9. mar 2012

Chcem tento typ kočiara a chcem sa opýtať či má s nim niekdo skúsenosť aký je a podobné veci. A hlavne chcem ho kúpit cez internet či je to spoľahlivé a chceme bielu farbu z ktorej mam obavu. poradte mi ak ma niekdo skusenosť Dakujem

soroda
1. apr 2013

Ďakujem za odpoveď

soroda
10. apr 2013

ahojte, ešte by som sa chcela opýtať, či mi neviete poradiť, kde by sa kočík carino biely v blízkosti BA dal pozrieť naživo, lebo som ho videla zatiaľ len na internete 😢 a ešte tie čo ho máte, nie je problém s kočíkom, že by bol nejaký rozheganý po viacerých skladaniach a rozkladaniach kočíka? ďakujem

alabla
11. apr 2013

@shia ahoj, vcera mi prisiel tento kocik...nevies mi poradit ako sa da nastavit tak, aby sa hojdal? Treba tam nieco "odistit"? Ten moj sa teraz vobec nehojda, co ma dost mrzi, lebo to bolo jedno z KO kriterii pri kupe...dik za info

shia
11. apr 2013

@alabla Ahoj, mne zo začiatku tiež nebol taký mäkký, ako je teraz (to sa časom vyhojdá uvidíš, keď som ho kúpila, tiež bol tvrdý a moc nehojdal, ale používaním sa krásne vyhojdal, teraz sa hojdáme 🙂 ) No a po ďalšie - nastavuje sa aj tvrdosť pruženia, možno to máš na to tvrdšie - mne to teda nastavoval manžel, tak neviem ti to presne popísať, ale dole pri tých väčších koleskách sa to odblokuje...teraz práve v ňom malinká spinká, tak cez deň to pozrem a potom popíšem 🙂

alabla
12. apr 2013

@shia Dakujem, si velmi zlata 🙂 ja s tym tiez cakam na manzela, len je na sluzobke... 🙂

alabla
13. apr 2013

@shia tak uzsme na to prisli, resp. odpisal nam predajca - ako su tie pruziny pri vacsich kolieskach, tak pod nimi su packy...tymi sa nastavuje tvrdost (to ak by to niekoho este zaujimalo 🙂 )

marcelka229
3. máj 2013

@katrin20 ahoj 🙂 v KE je normálna predajňa alebo sa tieto kočíky predávajú na blšáku??? ďakujem za odpoveď ...

kiakocikovsvet
3. máj 2013

@marcelka229 vy ste s Košíc?

katrin20
3. máj 2013

@marcelka229 maju predajnu na blsaku

marcelka229
5. máj 2013

@kiakocikovsvet ano bývame v ke 🙂
@katrin20 Ďakujem pekne za odpoveď 🙂

kiakocikovsvet
5. máj 2013

@marcelka229 pošlite tel. kontakt a poradíme

monika2210
30. jan 2014

Ahojte,my mame tmavo hnedy kociarik a som maximalne spokojna,velka vanicka,sportiak sa da otacat na obe stramy. Kupovali sme ho v polsku za 300e tam som ho videla prvykrat a hned sa nam zapacul,tak sme ho zobrali.

staga
29. apr 2014

Ahojte, my mame biely a je krasny, kazdy ho obdivuje ale hlavne ze nam dobre sluzi, maximalna spokojnost. Mozem iba odporucit.

jackie17
31. aug 2014

Niekto s novými skúsenosťami? 🙂 uvažujeme nad týmto kočíkom, ako ste boli spokojné? Kolesá nehrkajú?

mo77
17. sep 2014

my ho mame tiez, je super, ale uz ho predavam, pretoze maly uz je "velky" , uz ma 2 rocky, ale akurat bol malicky ,ked bola zima a vanicka je super priestranna, mala som tam fusak aj hrubu deku a bolo tam este miesta, nebol ako sardinka, co prave kvoli tomu som ho kupila, keby ste mali niekto zaujem, rada ho predam🙂

soffi
19. sep 2014

@mo77 ja by osm ho velmi chcela 🙂 odkial si?

mo77
20. sep 2014

@soffi ja som z BJ- Bardejov

soffi
20. sep 2014

@mo77 to naozaj? to je super pisem ti ip

salome51
27. feb 2016

Mamičky ktoré máte kočík značky Dada Paradiso, chcem sa spýtať či nie je príliš vysoký a robustný. Ja som totiž dosť nízka. Meriam len 157 cm. Ďakujem

nezabudka8
27. feb 2016

@salome51 Vysoký nie je. Ja som tiež malá a je mi super. Kínštrukcia i vanička a vajíčko skvelé.Len športová časť sa mi nepáči. Kúpili sme preto po pol roku iný športový - Britax.

salome51
27. feb 2016

@nezabudka8 a čo sa ti konkrétne nepáči na tej športovej časti?

nezabudka8
27. feb 2016

@salome51 neviem ako je to pri nových verziách. Ja mám spred dvoch rokov a nepáči sa mi hlavne ako v ňom malý leží. Je to také divné nestabilné. Je dosť aj úzky. A nemá zo zadu žiadne pripevnenie. Ani suchý zips ani obyčajný. Cez boky som sa bála že mu bude doň fúkať. Myslím že na sedenie je fajn av lete ho možnovyužijem. Malý má 7 mesiacov. Do vaničky sa mi nevojde. Tak preto som ete aj britax kúpila. Tak pekne ležká.

salome51
27. feb 2016

@nezabudka8 aj na videách čo som videla sa mi zdalo že tá látka zo striešky nie je vzadu nijak upevnená. Vyzeralo to akoby bola len natiahnutá na sedačke. A keďže predpokladám že malé budem voziť v športovej časti niekedy na jar tak je to pre mňa dosť nevhodné. Vďaka za skúsenosť.

ika2020
9. jún 2016

ahojte...neviete mi poradiť kde by som zohnala lacné predné kolieska??..dakujem 🙂

carmen238
4. feb 2017

Nepredávate niekto tento kočík v bielej farbe?

zdenka366
Odpoveď bola odstránená
doriss_po
Odpoveď bola odstránená
zdenka366
Odpoveď bola odstránená
zuzana0409
6. mar 2017

@carmen238 ja mam na predaj biely carino