icon

Do akého veku ste mali dieťa v kočíku?

anjika44
25. feb 2019

Pokiaľ cestujete s dieťaťom MHD a viete, že budete prestupovať, prípadne dlhšie čakať, do koľkých rokov dieťaťa používate kočík? Lebo vo veku tri a štvrť je dosť blbé, aby sedel v kočiar, ale vzhľadom k tým dvom bodom v otázke a k tomu, že dieťa je divoké, je to bezpečnejšie. Len aby sme s tým kočiarom nevyzerali jak pakovia. Ďakovia.

Strana
z2
nika898
26. feb 2019

@sisaka no ja mam oboch synov zivych nadmieru ale v kociku a v nosici su blazeny. Samozrjme musim vzdy vykonavat daky pohyb takze aj ked cakam u doktora alebo na uradoch tak kocikujem kocik a pohupujem sa 😀

zuzuliennka1
9. jún 2021

syn ma 3,5r a az teraz zaciname trenovat aj bez kocika dlhsie trasy, syn je extremne zive neposedne hyperaktivne dieta, on nekraca - on vsade stale uteka, kto nezazije - nepochopi.
Kocik mam velky priestranny a stale v nom sedi pohodlne, ale teda ideme trenovat…
pohlady a reci mam na salame - aky je velky a este v kociku blabla…. moje dieta… ked mi ho zrazi auto, budu zodpovedni ti mudrlanti vonku? alebo ja

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
childrensplay
24. sep 2021

@zuzuliennka1 presne viem o čom píšeš, aj my máme hyperaktívne dieťa, má 3,5 roka, kociar máme už iba golfac, ale jej jej už mali, rozmýšľam kúpiť väčší, vyslovené len na výlety.,. Aký máte, viete odporučíte pre väčšie deti?

zuzuliennka1
25. sep 2021

@childrensplay mam trojkolku jane slalom pro, robustny kocik, ktory v pohode unesie aj takmer 4r dieta

gurags
25. sep 2021

@anjika44 3r 6mes a este pouzijem ked ideme niekam a chcem sa rychlo presunut, veziem kym sa necha ale stieda to teda s chozou. Napr na jarmoku povinne edela, lepsie ako ju ustazit tom dave ludi.

Strana
z2