Dor Jan verzus Tako
ahojte kocky.......mate niektora skusenosti s tymito kocikmi? ktory by ste si vybrali? dakujem za vsetky rady a odpovede, pekny den 🙂.
@georgia333 1.pripomienka nebola ironická 2.nikomu sa nevysmievam,odpovedala som na položenú otázku,z odpovedí si každý vyberie čo chce 3.všetci si vieme vybrať v čom budeme kočíkovať 🙂
Riesime rovnaku dilemu. Pre aky kocik ste sa nakoniec rozhodli a ake mate uz s nim skusenosti a prve dojmi? Ja sa rozhodujem medzi dorjan dany sport prestige 3 line 5 a este sa mi pozdava tako baby haven line alu. Pripadne ak by ste mi vedeli niekto povedat aky medzi nimi rozdiel v konstrukcii, velkosti, praktickosti bola by som velmi rada. Tiez by ma zaujimala vyska tychto kocikov (vanicky od zeme a rucky)
@mimisk záleží ktorý typ konštrukcie od značky DorJan porovnávate, lebo niektoré typy sú vyššie ako baby heaven, predávame obidve značky tak viem Vám to porovnať a pomerať pokiaľ by ste mala záujem o presné rozmery
Ja mám Tako Captiva Mohican a nemala som žiadny problém. Vaničku sme využila 7 mesiacov a teraz mám športovú časť. Som spokojná 🙂
chcela by som vediet rozmery kocikov dorjan dany sport prestige 3 line 5 a Tako baby haeven line alu. najma by ma zaujimala výska kocika ( vanicky a nastavenie riadenia ) a tiez velkost hlbokej korbicky a sportoveho kocika. a tiez ako je to s kvalitou a reklamaciami pri tychto typoch. resp. ktory z nich sa viac predava.

no presne, nie vsetko drahe je aj dobre, ja byvam na rodinnom dome, paci sa mi velka vanicka a ze je vhodny na tie nase dedinske chodniky 😀. este ho kupeny nemame, ale podla vsetkeho si ho vyberieme. a vsetky kolekcie su fajn ??