icon

Dvoj alebo trojkombinácia pre dievča

katymt
5. máj 2022

Ahojte,poprosila by som radu,ze aka 2 alebo 3kombinacia pre dievca je pre nas vhodna. Zaklad je,aby cena bola max 750eur a farba nie uplne cierna/siva/modra/zelena. Rozmyslala som medzi Baby Active musse rose a Bebetto New holand pink.Lenze potom sme zacali obchadzat obchody s kocikmi a uplne ma odradili,ze to su nekvalitne. V jednom obchode nas tlacili do Cybexu,v druhom do Anexu.Aj ked cenovo boli drahsie a v tmavych farbach. Teraz som uz zufala,ze co kupit. Ide mi o kocik do mesta,nic specialne.

melanta
•
5. máj 2022

Základ je kúpiť dobré vajíčko, kombinácie do 700 eur určite nemajú kvalitné vajíčka. To by som kúpila jednoznačne zvlášť.

bbebe
•
5. máj 2022

ja osobne by som kupila vajicko do auta uuuplne zvlast. cybex aton M. vanickovy kocik uuuplne hociaky to je len na pol roka. a potom kvalitny sportovy. za mna. konkretne neporadim 🙂 ked kupis dvoj teojnkombinaciu nemusis byt spokojna a potom budes banovat ze musis este aj sportovy pouzivat... + tieto kombinovane kociky sa deeebilne skladaju do auta. sportovu cast nezlozis jednou rukou ale musis odcvaknut tu cast kde dieta sedi, zlozit konsteukciu a sedaciu cast polozit na to

katymt
autor
•
5. máj 2022

@bbebe sportovy mame Britax po 1.dcere a som spokojna. Vajicko mozeme kupit zvlast kvalitnejsie,len potom musim najst nejaku sikovnu 2kombinaciu. Este som rozmyslala nad Petit a Mars Rover. V tych obchodoch ma uplne domotali,ja chapem,ze tie drahsie znacky su kvalitnejsie,ale ked rozpocet nepusti,co mam robit😔

surama
•
5. máj 2022

@katymt Idealne je vyhliadnut si nejaky kocik na nete a potom ho ist pozriet na predajnu. Ked pojdes rovno na predajnu, tak ti ukazu jeden, mozno 2 a vyberu ti take, ze sa budes za hlavu chytat (cenovo). Aspon teda takto to robia v Babatkove a Maderne.

katymt
autor
•
5. máj 2022

@surama ja som z Ba a takto som to spravila.Dosli sme pozriet Baby active a predavac len krutil hlavou,ze aky je nekvalitny. A stale len ospevoval Anex,aj ked je nad nas rozpocet a farby sa mi nepacili.

jankka1981
•
5. máj 2022

@katymt Ja súhlasím s @bbebe, kúpiť iba hlboký kočík, kvalitné vajíčko a potom neskôr samostatný športový kočík. Keby mám znovu kupovať, už by som nešla do 2/3-kombinácie

dominidi
•
5. máj 2022

@katymt anex myslim do 750e kupis, urcite napr na babymerci.sk a predajnu maju aj v ba..aj v bezovej napr..ale chapem, ak mas svoju predstavu inu, nedaj sa nasilu znechutit, poskusaj si ich nazivo a ak ti budu vyhovovat ber..ved ak sa nieco pokazi, reklamacie existuju..

katymt
autor
•
5. máj 2022

@dominidi ano v babymerci sme boli,ale mne sa tie farby Anexu nepacili+s vajickom sme boli skoro na 900 euro. A Bebetto nikde v Ba nemaju,tak nemam kde vyskusat😔

dominidi
•
5. máj 2022

@katymt to vazne? Ved my sme u nich kupovali anex ale aj s isofixom v januari a vysli sme na 830e..bez neho sme boli niekde na 700..
A neskusala si predajne mimo ba? Trnava napr?

banalu
•
5. máj 2022

Ja mam Bugaboo Chameleon a som spokojna, ak ti ide aj o farbu, vies si kupit ruzovu striesku, alebo dat urobit na mieru.. mne napr cybex priam vobec nesadol a kazdy mi ho ospevoval 🤷🏻‍♀️ strasne som chcela thule urban glide, ale ten nam tiez absolutne nesedel...

katymt
autor
•
5. máj 2022

@dominidi 3kombinacia+isofix na Anex nam dali 880 po zlave,bezova farba😔

surama
•
5. máj 2022

@katymt Ja som tiez nechcela ist do nejakeho extra draheho a ukazali mi jeden a za 900e. Nakoniec som kupila v Poprade v jednom obchode, ale to tiez take bolo, ze ,,ved vy nie ste vysoki, to vam bude stacit" a teraz ked idem so sportiakom, tak vyzeram akoby som isla s detskym kociarikom... Nie sme vysoki, ale ani nizki 😃 Takze velmi dobre si popozeraj aj sportovu cast a hlavne ci sa da dat do uplneho lahu.

sashabb
•
5. máj 2022

@katymt ak máš športový po prvej dcére, tak nevieš dokúpiť iba vaničku? príp. vložnú tašku?

katymt
autor
•
5. máj 2022

@sashabb no mali sme objednanu vanicku a teraz nam zavolali z toho eshopu,ze sa neda objednat.maju uz len ciernu/sivu a modru😔

dzejsik
•
7. máj 2022

@katymt ja by som vzala vajicko bazarove po 1 dietatku kvalitnejsie Cybex/Maxi Cosi, ako hlboky tiez bazarovy do mesta asi Cybex Balios alebo Moon Resea, popripade Hauck Vision X, a potom by som si kupila sportak podla predstav novy

erikama8
•
Odpoveď bola odstránená
•