icon

Dvoj verzus trojkombinácia kočíka

deya123
26. aug 2020

Ahojte mamičky, viete mi prosim poradiť či ísť do dvoj alebo trojkombinácii kočíka, a či využijem vajíčko aj na kočíkovania (februárové babo).
Alebo kúpiť všetko zvlášť?
Ďakujem za rady 🙂

mimik79
•
26. aug 2020

@deya123 jednoznačne trojkombinacia ak máte a chodíte aj autom.Vajicko na kocikovanie vhodné nieje,ide o to že ako autosedačka je potrebné.aj z praktickej stránky...napr idete autom napr k lekárovi,do obchodu...dieťatko si doma pripravíte do vajíčka,prenesiete do auta a do kufra len konštrukciu kočíka a potom nakliknete a chvíľu prejdete tak... záleží však či chodíš aj autom

ivkazba
•
26. aug 2020

3 kombinácia, ale iba v tom prípade, že ide o kvalitné vajíčko

dzejsik
•
26. aug 2020

no ja by som si vybrala kvalitný šporťák, ku ktorému by sa dala nakliknúť vanička a vajíčko nejaké maxi cosi, cybex, joie, ktoré sa tiež bude dať nakliknúť na konštrukciu cez adaptéry

ajka0207
•
26. aug 2020

@deya123 vajíčko na kocikovanie využijes ak chodíte autom, ale ja už by som trojkombinaciu nechcela. Z tých čo poznám buď majú zlú vaničku alebo športovú časť. Takže za mňa radšej dvojkombi - vajíčko, vanička (ak jazdíte veľa autom). A potom športovy iný.

deya123
autor
•
26. aug 2020

Rozhodnutá som pre cybex priam tak zvolim tu trojkombináciu. Ďakujem baby 🙂

svettii
•
26. aug 2020

@deya123 to pri trojkombinácii je podľa mňa veľmi dobrá voľba. Kamarátka si ju tiež tak objednala a je spokojná

lucinka1988
•
26. aug 2020

@deya123 pri prvom som kupovala 3-kombináciu, teraz pri druhom ani za svet, kúpim hlboký kočík a športový so vyriešim zvlášť. Často chodíme autom, ale vajíčko som nezvykla pripevňovať na konštrukciu, nie je to pre dieťa dobré. Tá športová časť pri 3-kombináciách je zväčša tak nemotorná, že máloktorá mamička ju ďalej využije.

tosomja
•
26. aug 2020

Ja mám dcéru letnú, prevažne sme boli vo vajíčku, až do zimy, kedy sme prešli rovno na športový. Čiže hlboká časť nevyužitá vôbec a športová bola taká ťažká, že sme kúpili nakoniec golfový. 😄
Teraz mám 3v1, zase, ale hlboká sa prerába na športovú časť, je ľahký a vlastne už ako 5mesacny je v športovej. Vajíčko využívame len do auta.

dzejsik
•
26. aug 2020

@deya123 to si si vybrala dobre, pri nom vraj jedine mensie minus je trosku tvrdsie pruzenie, ale ak s nin neplanujes chodit po lese tak pohoda