icon

Espiro Magic 4, Lira 4, Britax B-Agile 3, Quinny Zapp Xtra

syja19
17. mar 2013

Mamičky chcem vas pekne poprosiť a dobru radu a pomoct mi pri vybere kocarika. Potrebovala by som nieco co sa lahko zloží naj jednou rukou ,je ľahký a zaberie malo miesta v kufri auta, nakoľko to moje je strašne male. ;0) , chcem aby sa polohoval aj do lahu, nakoľko dcérka bude mat 10 mes. a aby bol aj na kazdodenne vozenie, bol stabilny, moc nehrkal ;0) a aby som to zvládla aj v zime, najskor som chcela Quinny Zapp Xtra ale pisete ze v zime je to hrôza s nim po ceste a nie je moc stabilny ale lubi sa mi ze sa da aj dat do protismeru , no prežijem to aj bez toho ;0) a este uvažujem nad Britax B- Agile 3 aky je ked sa zlozi? Je maly? Alebo medzi Lira 4 a Espiro 4, pripadajú mi rovnake ci? Aky je tam rozdiel? Ale ak viete o inom dobrom, ktory hlavne sa da polohovat, je maly a ľahký ked sa zloží a stabilny a na každodenné jazdenie a zvládne aj horsi povrch na ceste poradte ;0) aspon mi pomozete pri mojom zložitom rozhodovaní ;0)....dakujem pekne vsetkym co poradia.... 🙂 🙂 🙂

Strana
z2
e_kociky
17. mar 2013

@syja19 medzi Lira 4 a Espiro Magic 4 nie je rozdiel, ide o iného výrobcu, ale funkcie aj kvalitou sú na tom rovnako 😉

syja19
autor
17. mar 2013

Dik asi teda rozhodne len farba...

kitty88
17. mar 2013

@syja19 b-agile zlozeny vyzera takto:

kitty88
17. mar 2013

a este dodam, ze naozaj sa zlozi aj rozlozi jednoducho jednou rukou 😉

syja19
autor
17. mar 2013

Parada 🙂 nad tym fialovym aj rozmyslam, ste s nim spokojna
? Dik

eminkac
Odpoveď bola odstránená
kitty88
17. mar 2013

@syja19 prisiel mi len v piatok, este som ho neskusala (len doma v obyvacke), ale zatial spokojnost 😉 vyzera super (farba ovela krajsia ako na foto, je taka tmava cyklamenova), lahko sa ovlada a sklada, uz sa tesim, ako ho vyskusame aj von, ale az ked sa otepli, zatial sa stale vozime v hlbokom kociku.

syja19
autor
17. mar 2013

No super a kde ste ho kupilu? Na nete? Je k tomu aj plastenka, fusak? Je krasny idem ho este pokukat 🙂

kitty88
17. mar 2013

@syja19 kupila som ho tu: http://www.quinny.sk/znacky/Romer--autosedacky-... bohuzial k nemu nie je ani plastenka, ani fusak, ani ine prislusenstvo, len madlo a adaptery na autosedacku. prikladam este foto pre predstavu, len skoda, ze ta farba neukaze na fotkach tak ako v skutocnosti...

syja19
autor
17. mar 2013

No krasna farba, no musim teraz rozmyslat, no skoda ze k nemu nic neni a musela by som dokupovat nanoznik, plastenku...aky nanoznik sa k nemu hodi neviete?

kitty88
17. mar 2013

@syja19 pozrite do temy britax b-agile, tam pisu aj o nanoznikoch, ktore sa k nemu hodia https://www.modrykonik.sk/forum/na-kocikovanie/britax-b-agile/

syja19
autor
27. mar 2013

Tak aj ja som uz od dnes majiteľkou tohto kočárika 🙂 🙂 ....je krásny, no este ho treba aj odskúšať 🙂 🙂

leelyanah
5. apr 2013

@syja19 @kitty88 mozete mi prosim niektora premerat dlzku chrbtovej opierky, t.j. aka je vysoka? Diky moc.
Nozicky sa tam polohovat nedaju?

syja19
autor
6. apr 2013
syja19
autor
6. apr 2013

@leelyanah to so stiahla z inej diskusie na MK je tema konkretne len na Britax B-Agile....no a nozicky sa polohovat nedaju ale da sa ta latka pod tymi nozickami tak vystrcik a tak je to fajn, to myslim ze staci... 🙂 🙂 🙂

monika15
6. apr 2013

@syja19 MILUJEM BRITAX>>>> akurat nas odlkadam uz sme skoncili a je mi velmi smutno :((((((((((((

SUPER SUPER SUPER KOCIK>>>>
vratila som 6 kocikov kym som ansla britax 🙂))))))

leelyanah
6. apr 2013

@syja19 super, dakujem 🙂

laraska
23. apr 2013

@syja19 ...mozem Vas poprosit...do kolkych dni od objednania Vam kocik prisiel?..dakujem!

syja19
autor
23. apr 2013

Asi 7 dni....

leelyanah
29. apr 2013

@syja19 mozes mi prosim ta poslat do IP, odkial si objednavala kocik a za kolko? Dik

brisilda
29. apr 2013

@kitty88 waaaw naaadherny !!!

leelyanah
11. máj 2013

inac ked vam chyba polohovanie noziciek, tak da sa kupit taku podlozku ku kociku easywalker, ktora nahodou pasuje aj do b-agile. 😉
Skuste si to vyguglit, ak vas to zaujima.

macka012345
Odpoveď bola odstránená
trinity333
6. júl 2013

🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 úžsasnýýýýýý chcem hoooooooooooooooo

sfingaaa
12. sep 2013

@syja19 smiem sa opytat, to mate na tej fotku v tom kociku fusak aleno nanozniK?

simonasla
8. nov 2013

@syja19 Dobrý deň, uvažujem nad týmto kočíkom, chcem sa spýtať ako ste sním spokojná? Veľmi pekne ďakujem 🙂

strihalka
8. nov 2013

Iba detail
@syja19 zapp xtra se neda slozit jednou rukou...takze bych ho vyradila jeste pred zalozenim teto diksuze...🙂

zuzfor
8. jan 2014

@e_kociky chcem sa spytat na liru a espiro. maju obydva tu vetraciu striesku zo zadu lebo na videu to ukazuju len na lire. dakujem

e_kociky
8. jan 2014

@zuzfor okienko má len Lira.

zuzfor
8. jan 2014

@e_kociky Dakujem 🙂

Strana
z2