icon

Existuje kočík s úplným sedom?

simib
13. mar 2013

Baby poradte,existuje vôbec športový kočík s úplným sedom v pravom uhle?Všetky som našla len s 90 stupňovým uhlom.

Strana
z2
simib
autor
14. mar 2013

@fukasova S malými mám hauck a nič s tým neprejdem.Aj ked prechádzam cez cestu tak obrobník už neprejdem.velmi ťažko.preto môžu byť aj pogumovane ale aspon väčšie.

janka_k
14. mar 2013

myslim ze aj teutonia ma taku moznost

mirka_aa
14. mar 2013

@janka_k ano ja mam teutonia a da sa dat do praveho uhla a som max spokojna so vsetkym 🙂

fukasova
15. mar 2013

@simib niektore kočiky s maličkými kolieskami su otrasne ☹

sarka9832
15. mar 2013

ja som mala chicco golfove palice a isiel do uplneho sedu,rucky sa dali otacat o 360stupnov bola som spokojna maximalne mala sa tam aj vyspala

simib
autor
16. mar 2013

@sarka9832 Ale boli tam menšie plastové kolesá,že?ja chcem najlepšie nafukovacie malé ako má booboo dorado.

sarka9832
16. mar 2013

@simib noboli plastove ale nieco ako gumene

sarka9832
16. mar 2013

@simib ale tento kok dufam nechces?mala som a aj som ho predala preco bol sice dost priestranny ale predne kolesa ked neboli zaistene tak na dlazbe dobre ale na chodniku a ceste ich normale akoby triaslo nedalo sa ist s nim rychlejsie,a na tom mojom chiccu boli len trochu mensie

simib
autor
16. mar 2013

@sarka9832 Nechcem ten booboo lebo nemá polohovaciu rúčku a ja som krpce a muž vysoký.Ale niečo na taký štýl,že menší športový a nafukovacímí kolieskami a výškovo nastavitelnou rúčkou 🙂

Strana
z2