Fusak na zimu. Je potrebný?
Ahojte maminky. aký máte názor na fusak? Je potrebný? rozmýšlala som či to nie je zbytočnosť, či nestačia deky a poriadne oblečenie,kedze tuto zimu bude ešte v hlbokom kočíku:Dbudem vdačná za každú odpoveď. Dakujem:D 🙂
jednoznacne ano ked deticky boli male mala s om teplejsi fusak z ovcieho runa potom klasicky velky az do 3 rokov super vec jednoznacne ano
fusak- my sme mali emitex...prisposobeny na male babo...a prizipsovanim lahko pratelnej dolnej casti i pre vacsie dieta s topankami...mohlo snezit, fukat, prsat...
pouzivali sme i do autosedacky, sanok...mali sme ho na dovolenke cez lyzovacku...."vychovavane" na nom i druhe dieta...
urcite som za multifunkcny fusak, je ovela praktickejsi, ci do hlbokeho, sportoveho, golfiek, sanok.... ale samozrejme si vystacis aj s dekami, ja som pohodlna, naco teperit velke hrube deky, ked staci sup sup zapnut a rozopnut fajnovy fusacik 😵
my sme mali stastie, ze malinka akurat v decembri minuly rok zacala sediet, lebo vo vanicke jej bolo vo fusaku tesno, fusak mame stale ten isty aj tento rok, da sa fajn prisposobit, je aj na spinave nozicky a do 3 rokov dietatka
ja myslim ze je potrebny, zalezi aj od toho ako casto budes s babatkom vonku - ci ti tam bude denne par hodin spat alebo len tak na chvilu na vzduch..Mne mala spala v kociari vonku v zime..fusak super, teraz ma rok, a budem ju davat aj do sportoveho kociara -- fusak a sup ju tam. ja myslim ze fusak je fajn, deku ti prefuka, a je lepsie mat jeden fusak ako 4 deky..
ono v podstate vselijake tie kozusinove a flisove overaly, kombinezy, fusakotašky ci zavinovacky v podstate fusak nahradzaju... clovek to musi dobre skombinovat, lebo neda sa dat vsetko naraz... ja som zatial pri kombinacii fusak + zimna bundicka, kedze pliecka babatku z fusaku vykukaju.
My sme kupili fusak kaiser, je velikansky a super. Dokonca ked sa v maji ochladilo, dala som ju tam, aj dnes sme ho mali. Deku mi ako male babo vzdy rozkopala, vo fusaku minuly rok spala na balkone aj 2,5 hodiny a bola teplucka. Najlepsia vec na svete.
mne sa mala narodi v januari a ja si len poziciam od kamaradky ktora mi ho nechce predat lebo by chceli este jedno dietatko. 😉
inak my sme dnes videli zimny fusak do sportoveho kocika v Mobelixe za 10 eur 😀 😀 vyzeral celkom kvalitny. My ideme do zimy urcite jedine s fusakom a nanoznikom 😉 🙂 😀 😵
Ja som mala obe deti v oktobri a veru som ho vyuzila, ja neviem ale deky podla mna nestacia, ked je riadna zima ako ma byt a babatko lezi bez pohybu v kociku musi mu byt zima...
Ja by som to radsej skusila s fusakom
Nnase dieta ma skoro rok a fusak doteraz nemame, mali sme len zimnu zavinovacku a pripadne deku a ked bola moc kosa, tak kombinezu. A to minulu zimu dva mesiace vkuse mrzlo. Vsak sa vsade odporuca vrstvit, tak sme vrstvili a v pohode 🙂
My mame zimnu zavinovacku z emitexu a ziaden fusak nam nebude treba... ale my zijeme v UK a zima tu teda moc neni...
@anjelicek26 v UK nie je zima???????????? tak to u nas potom asi v zime je jar 😀 😀 😀 😀
k otazke: moj nazor, ze rozhodne ano, porovnanie fusak a deky...jednoznacne fusak...a ked je este ten stary klasicky z ovcej vlny...waw...teplucko, vzdy ked som rozopla fusak, decka mali teple nohy, myslim tym nohavice, svetriky, bundicky...
😵 😵 😵 😵
jedine fusak...pri takom malom babatku sa cudujem otazke 😲 ti zamrzne len po dekou...neuveritelne 😠
urcite fusak treba, ak nechces vela investovat kup v bazare......
Tiež máme fusak a neviem si to vynachváliť. Keď bol ešte malilinký, tak sme si vystačili s dekou a krytom z kočíka. Ale keď sa už začal viac mrviť, tak sa odkopal. A fusak má po bokoch zips, tam ho zapnem a je v tepľúčku 😀
ahojte baby idem si po radu mam novorodenca a toto bude nasa ptva zima a chcela som sa spytat ze ked ho riadne obleciem do dlhych bodiciek , teplakov , overalu , ciapka a rukavice.... staci ho do kocika ulozit len do fusaka ? ci mu tam treba dat aj nejaky vankusik a deku ? dakujem za odpoved 🙂
Ja odporúčam tiež nadstavitelny fusak Emitex, využijete 2 roky aj do sanok a športového kočíka a na bazariku ho máš už od 10 eur, ja som mala pri oboch deťoch a super
@marrycvengrosova ono záleží podľa zimy a hrúbky fusaku, ja som dala bábätko len v pyzamku do overalu a potom fusaku a navrch ten kryt kočíka keď moc nemrzlo, keď bolo už okolo -5 a viac už som dávala aj deku, ale vždy boli spotení

ja som kupila na tuto zimu novy fusak s odzipsovatelnym spodkom mame 16M a neviem si predstavit zeby ho nemal ... aj moj muz ze ho babusim tak som mu povedala chod si lahnut na lavicku a ta prikryjem len deckou a potom uvidis...minuly rok sme este nechodili tak sme mali hruby ovci fusak este po mne mala som istotu ze mu zimusa nie je