icon

Fusak na zimu. Je potrebný?

lucadra
21. okt 2010

Ahojte maminky. aký máte názor na fusak? Je potrebný? rozmýšlala som či to nie je zbytočnosť, či nestačia deky a poriadne oblečenie,kedze tuto zimu bude ešte v hlbokom kočíku:Dbudem vdačná za každú odpoveď. Dakujem:D 🙂

Strana
z2
bmmz
22. okt 2010

ja som kupila na tuto zimu novy fusak s odzipsovatelnym spodkom mame 16M a neviem si predstavit zeby ho nemal ... aj moj muz ze ho babusim tak som mu povedala chod si lahnut na lavicku a ta prikryjem len deckou a potom uvidis...minuly rok sme este nechodili tak sme mali hruby ovci fusak este po mne mala som istotu ze mu zimusa nie je

evickapooh
22. okt 2010

jednoznacne ano ked deticky boli male mala s om teplejsi fusak z ovcieho runa potom klasicky velky az do 3 rokov super vec jednoznacne ano

brinzulka
22. okt 2010

fusak- my sme mali emitex...prisposobeny na male babo...a prizipsovanim lahko pratelnej dolnej casti i pre vacsie dieta s topankami...mohlo snezit, fukat, prsat...
pouzivali sme i do autosedacky, sanok...mali sme ho na dovolenke cez lyzovacku...."vychovavane" na nom i druhe dieta...

janka_pn
22. okt 2010

urcite som za multifunkcny fusak, je ovela praktickejsi, ci do hlbokeho, sportoveho, golfiek, sanok.... ale samozrejme si vystacis aj s dekami, ja som pohodlna, naco teperit velke hrube deky, ked staci sup sup zapnut a rozopnut fajnovy fusacik 😵

spalka
22. okt 2010

my sme mali stastie, ze malinka akurat v decembri minuly rok zacala sediet, lebo vo vanicke jej bolo vo fusaku tesno, fusak mame stale ten isty aj tento rok, da sa fajn prisposobit, je aj na spinave nozicky a do 3 rokov dietatka

jespera
22. okt 2010

ja myslim ze je potrebny, zalezi aj od toho ako casto budes s babatkom vonku - ci ti tam bude denne par hodin spat alebo len tak na chvilu na vzduch..Mne mala spala v kociari vonku v zime..fusak super, teraz ma rok, a budem ju davat aj do sportoveho kociara -- fusak a sup ju tam. ja myslim ze fusak je fajn, deku ti prefuka, a je lepsie mat jeden fusak ako 4 deky..

hori
22. okt 2010

ono v podstate vselijake tie kozusinove a flisove overaly, kombinezy, fusakotašky ci zavinovacky v podstate fusak nahradzaju... clovek to musi dobre skombinovat, lebo neda sa dat vsetko naraz... ja som zatial pri kombinacii fusak + zimna bundicka, kedze pliecka babatku z fusaku vykukaju.

katka1981
22. okt 2010

My sme kupili fusak kaiser, je velikansky a super. Dokonca ked sa v maji ochladilo, dala som ju tam, aj dnes sme ho mali. Deku mi ako male babo vzdy rozkopala, vo fusaku minuly rok spala na balkone aj 2,5 hodiny a bola teplucka. Najlepsia vec na svete.

pancake
22. okt 2010

mne sa mala narodi v januari a ja si len poziciam od kamaradky ktora mi ho nechce predat lebo by chceli este jedno dietatko. 😉

jankohrasko
31. okt 2010

inak my sme dnes videli zimny fusak do sportoveho kocika v Mobelixe za 10 eur 😀 😀 vyzeral celkom kvalitny. My ideme do zimy urcite jedine s fusakom a nanoznikom 😉 🙂 😀 😵

miracko
31. okt 2010

Ja som mala obe deti v oktobri a veru som ho vyuzila, ja neviem ale deky podla mna nestacia, ked je riadna zima ako ma byt a babatko lezi bez pohybu v kociku musi mu byt zima...
Ja by som to radsej skusila s fusakom

happyhappy
31. okt 2010

Nnase dieta ma skoro rok a fusak doteraz nemame, mali sme len zimnu zavinovacku a pripadne deku a ked bola moc kosa, tak kombinezu. A to minulu zimu dva mesiace vkuse mrzlo. Vsak sa vsade odporuca vrstvit, tak sme vrstvili a v pohode 🙂

anjelicek26
31. okt 2010

My mame zimnu zavinovacku z emitexu a ziaden fusak nam nebude treba... ale my zijeme v UK a zima tu teda moc neni...

hanka274
31. okt 2010

@anjelicek26 v UK nie je zima???????????? tak to u nas potom asi v zime je jar 😀 😀 😀 😀

k otazke: moj nazor, ze rozhodne ano, porovnanie fusak a deky...jednoznacne fusak...a ked je este ten stary klasicky z ovcej vlny...waw...teplucko, vzdy ked som rozopla fusak, decka mali teple nohy, myslim tym nohavice, svetriky, bundicky...
😵 😵 😵 😵

bibione
3. nov 2010

jedine fusak...pri takom malom babatku sa cudujem otazke 😲 ti zamrzne len po dekou...neuveritelne 😠

beaska
3. nov 2010

urcite fusak treba, ak nechces vela investovat kup v bazare......

jarunka111
3. nov 2010

Tiež máme fusak a neviem si to vynachváliť. Keď bol ešte malilinký, tak sme si vystačili s dekou a krytom z kočíka. Ale keď sa už začal viac mrviť, tak sa odkopal. A fusak má po bokoch zips, tam ho zapnem a je v tepľúčku 😀

marrycvengrosova
15. okt 2022

ahojte baby idem si po radu mam novorodenca a toto bude nasa ptva zima a chcela som sa spytat ze ked ho riadne obleciem do dlhych bodiciek , teplakov , overalu , ciapka a rukavice.... staci ho do kocika ulozit len do fusaka ? ci mu tam treba dat aj nejaky vankusik a deku ? dakujem za odpoved 🙂

oblecenie99
Autor odpoveď zmazal
barbie1981
15. okt 2022

Ja odporúčam tiež nadstavitelny fusak Emitex, využijete 2 roky aj do sanok a športového kočíka a na bazariku ho máš už od 10 eur, ja som mala pri oboch deťoch a super

barbie1981
15. okt 2022

@marrycvengrosova ono záleží podľa zimy a hrúbky fusaku, ja som dala bábätko len v pyzamku do overalu a potom fusaku a navrch ten kryt kočíka keď moc nemrzlo, keď bolo už okolo -5 a viac už som dávala aj deku, ale vždy boli spotení

barbie1981
15. okt 2022

Niečo taketo

Strana
z2