icon

Golfáč Lira 3 a Lira 4. Ste spokojná?

angie777
27. apr 2010

Ahoj maminky,mate niekto tento kočík,zda sa to byť novinka,neviem,prosím ak ho niekto máte,napíste aky je,či ste spokojne a tak.Hladam niečo také ako Zapp,Buggster,nasla som tento,super cena a vyzerá vyborne.

adka12
8. sep 2010

@schnek a ako si spokojná? koľko ťa vyšla? je polohovateľná na chrbátik aj nôžky?

schnek
8. sep 2010

@adka12 spokojená jsem, je to skladný a lehký, záda jdou sklápět, nohy ne, ale nějak mi to nevadí, ono jak to má tu opěrku, tak je to jinačejší než klasický golfky, no a půjde na to nasadit s příslušnýma adaptérama nejmenší sedačka. Mám je od kamarádky, takže za pár drobných 😉

adka12
8. sep 2010

@schnek ďakujem za info, musím porozmýšľať. Idem budúci týždeň do Poľska tak tam skúsim kuknúť tú Liru a uvidím, lebo tu u nás ju nikde nemajú a kedže je to polský kočík, dúfam, že ho tam niekde nájdem 😵

jankohrasko
21. okt 2010

Ahojte, neviete aky priemer maju predne a zadne kolieska na Lira 4 prip. Lira 3?
Dakujem 😀 😀 😀

dara29
29. okt 2010

@adka12 Liru by som aj ja chcela vidieť v skutočnosti ale zatial som nenašla. Ten Zapp v novej kolekcii 2011 je polohovateľný ale kedy sa dostane na trh neviem. Pozri si stránku bambini. Myslím, že by ho mali mať aj v predajni na ukážku

kosta123
25. dec 2010

Ja mám Liru a som veľmi spokojná 🙂

misicka455
21. jan 2011

Ahojky, našla jsem tento kočík a asi se zamilovala , ale chtěla bych slyšet nějaké názory od toho kdo ho má už nějakou dobu doma. Najde se někdo?

kosta123
21. jan 2011

@misicka455 - ja mám fialový Lira 4 a som veľmi spokojná,lahko sa skladá a je malý,zato pre dieťa priestranný, už sa teším kedy zmizne zima a budeme ho používať,zatiaľ sme v hlbokom 🙂

misicka455
22. jan 2011

@kosta123 díky, dneska jsu prolést pár obchodů tak snad na ni narazím abych jí mohla vyzkoušet a když bude vše OK tak obědnavám , taky chci tu fialovou 🙂

misicka455
28. jan 2011

Tak my dneska došela už jsme byla na půl hodky vyzjoušet a zatím bomba 😉

kosta123
29. jan 2011

@misicka455 - a kupila si ten fialový??

misicka455
29. jan 2011

@kosta123 jo koupila ten fialový a jsem tou barvou nadšená 😉

taaja
4. feb 2011

dobrý večer misicka455 natrafila som na túto stránku keď som zháňala informácie o kočíku lira 3 o ktorom píšete že vy ho máte. chcela by som vás poprosiť či by ste mi nemohli zaslať rozmery celkového lôžka na ktorom dieťatko sedí od hlavy až po päty a ešte rozmer len chrbtovej opierky lebo ja mám 2,5 ročné dieťa a neviem či je kočík vhodný aj pre väčšie deti.dúfam že ste ma pochopili 🙂 za skorú odpoveď vám velmi pekne ďakujem 😉

misicka455
4. feb 2011

Zítra změřím 😉

taaja
5. feb 2011

dakujem a cakam. 🙂

misicka455
6. feb 2011

Sory dneska jsem zapoměla a už s emi nechce lést do klepa, ale zítra se polepším myslím na to 😉

taaja
6. feb 2011

to nevadí tak počkám do zajtra 🙂

misicka455
9. feb 2011

Tak jsem se k tom ukonečně dokopala 😔

Celkové od nánožníku až po vrch má kočárek 90 cm, sedátko na kterém dítě sedí je 30 cm na 33CM od nánožníku po sedátko je to 50 cm a od sedátka skoro po vrch je to to 50 cm. Snad jsem to změřila dobře a je to pochopitelné kdyby ne tak tak to pokusím popsat lépe 😉

misicka455
9. feb 2011

Jinak jsme s kočárkem byla už na delší prochajdě a super, jak najiždění na chodníky atd... fakt perfetkně lehkej, taky jsem už cestovala autem a skladá se bombasticky 😉

kosta123
10. feb 2011

@misicka455 -ja ho mám ešte v skrini,rada by som ho vybrala len ma odrádzajú kamienky na zemi,aby sa mi hned koliečka nezničili,kočíkovala si s ním aj po snehu?? ako to ide??

taaja
10. feb 2011

ďakujem tie rozmery som potrebovala vedieť 🙂

misicka455
11. feb 2011

@kosta123 po sněhu moc ne to jsem nezkoušela, u nás sníh není .

miseles
Odpoveď bola odstránená
e_kociky
24. feb 2011

@miseles opierka chrbta je viacpolohová, reguluješ si to podľa toho ako ti to vyhovuje..
Ide takmer do úplného ľahu, opierka nôh polohovateľná nie je vôbec.. kočík je vhodný na príležitostné spanie..

miseles
Odpoveď bola odstránená
kosta123
24. feb 2011

@e_kociky - ja mám opierku na nohy,ale asi mám kolekciu 2011.

misicka455
25. feb 2011

Mě zatím kvalitou vyhovuje 😉 A Veru se v tom kočárku v klidu i vyspí.

e_kociky
25. feb 2011

@kosta123 kolekcia 2011 ešte nie je v predaji, bude v ponuke začiatkom marca, ešte ich nemá v ponuke ani sám výrobca, nemýliš sa? nemáš náhodou kočík magic 3 alebo 4? Tie mali v novej kolekcii opierku nôh polohovateľnú..

kosta123
25. feb 2011

@e_kociky - nie nemýlim sa,nemyslím ale že sa to dá polohovať do rôznych polôh ale dá sa to zdihnút a prilepiť aby nohy neviseli. 😉

e_kociky
25. feb 2011

@kosta123 už som to vygooglil, nie je to ale klasické polohovanie opierky..
Kolekcia 2011 bude dostupná niekedy v marci, budú aj nové farby