Golfáč Lira 3 a Lira 4. Ste spokojná?
Ahoj maminky,mate niekto tento kočík,zda sa to byť novinka,neviem,prosím ak ho niekto máte,napíste aky je,či ste spokojne a tak.Hladam niečo také ako Zapp,Buggster,nasla som tento,super cena a vyzerá vyborne.
Ahojte, neviete aky priemer maju predne a zadne kolieska na Lira 4 prip. Lira 3?
Dakujem 😀 😀 😀
Ja mám Liru a som veľmi spokojná 🙂
Ahojky, našla jsem tento kočík a asi se zamilovala , ale chtěla bych slyšet nějaké názory od toho kdo ho má už nějakou dobu doma. Najde se někdo?
@misicka455 - ja mám fialový Lira 4 a som veľmi spokojná,lahko sa skladá a je malý,zato pre dieťa priestranný, už sa teším kedy zmizne zima a budeme ho používať,zatiaľ sme v hlbokom 🙂
@kosta123 díky, dneska jsu prolést pár obchodů tak snad na ni narazím abych jí mohla vyzkoušet a když bude vše OK tak obědnavám , taky chci tu fialovou 🙂
Tak my dneska došela už jsme byla na půl hodky vyzjoušet a zatím bomba 😉
@misicka455 - a kupila si ten fialový??
@kosta123 jo koupila ten fialový a jsem tou barvou nadšená 😉
dobrý večer misicka455 natrafila som na túto stránku keď som zháňala informácie o kočíku lira 3 o ktorom píšete že vy ho máte. chcela by som vás poprosiť či by ste mi nemohli zaslať rozmery celkového lôžka na ktorom dieťatko sedí od hlavy až po päty a ešte rozmer len chrbtovej opierky lebo ja mám 2,5 ročné dieťa a neviem či je kočík vhodný aj pre väčšie deti.dúfam že ste ma pochopili 🙂 za skorú odpoveď vám velmi pekne ďakujem 😉
Zítra změřím 😉
dakujem a cakam. 🙂
Sory dneska jsem zapoměla a už s emi nechce lést do klepa, ale zítra se polepším myslím na to 😉
to nevadí tak počkám do zajtra 🙂
Tak jsem se k tom ukonečně dokopala 😔
Celkové od nánožníku až po vrch má kočárek 90 cm, sedátko na kterém dítě sedí je 30 cm na 33CM od nánožníku po sedátko je to 50 cm a od sedátka skoro po vrch je to to 50 cm. Snad jsem to změřila dobře a je to pochopitelné kdyby ne tak tak to pokusím popsat lépe 😉
Jinak jsme s kočárkem byla už na delší prochajdě a super, jak najiždění na chodníky atd... fakt perfetkně lehkej, taky jsem už cestovala autem a skladá se bombasticky 😉
@misicka455 -ja ho mám ešte v skrini,rada by som ho vybrala len ma odrádzajú kamienky na zemi,aby sa mi hned koliečka nezničili,kočíkovala si s ním aj po snehu?? ako to ide??
ďakujem tie rozmery som potrebovala vedieť 🙂
@kosta123 po sněhu moc ne to jsem nezkoušela, u nás sníh není .
Mě zatím kvalitou vyhovuje 😉 A Veru se v tom kočárku v klidu i vyspí.

@schnek a ako si spokojná? koľko ťa vyšla? je polohovateľná na chrbátik aj nôžky?