Golfáč Lira 3 a Lira 4. Ste spokojná?
Ahoj maminky,mate niekto tento kočík,zda sa to byť novinka,neviem,prosím ak ho niekto máte,napíste aky je,či ste spokojne a tak.Hladam niečo také ako Zapp,Buggster,nasla som tento,super cena a vyzerá vyborne.
@fuska kolesa Vám hrkať nebudú, sú to veľmi podobné kočíky
ja mam lira 3 a som maximalne spokojna, a na lire sa mi pači že sa daju polohovať nožičky do 2 polôh 😉
@kiakocikovsvet LIRA 4 od včera
Kočárky Euro Cart Lira 3 a 4 máme v nabídce na stránkách http://www.bebinka.cz/kocarky , tyto kočárky prodáváme již 4 rokem a co se týče reklamací tak na to kolik se jich prodalo bylo jen několik. Z tohoto důvodu jsme se pro tento rok rozhodli nabídnout záruku 2+1 tedy 3 roky. Cenu jsme schopni garantovat nejnižší jak na SK tak i v ČR.
@e_kociky
@kiakocikovsvet
kocky lira 4 sa sklada ako golfac...dazdnikovo?Dakujem
@janulap kočík LIRA sa skladá ako dážnik, uvolnením poistky v zadu ho sklopíte a uvolnením poistky na rukoväti ho stiahnete spolu, takže je z toho dážnik
@kiakocikovsvet
@e_kociky
nechapem..tak ako dazdnik alebo nie?Nemate niekde fotky poskladaneho?Dakujem 🙂
@atomica87 rozmyslam aj nad nou,ale akurat som pozerala video na youtube a odradza ma to polohovanie noziciek 😖 ked budem chciet aby mala mala ten pas medzi nozickami,tak poloha nozicky bude musiet byt hore...a to sa mi nejako nepaci.Ty tiez kupujes liru?a 3 ci 4 kolesovu?
Dalsie moje vyhliadnute kociky su Coto baby ferrara a Caretero gringo 😕 Sama neviem..... 😅
@janulap doma ju este nemam, prave sme ju objednali. 4 kolesovu...uplne nahodou z e-kociky 😀
@e_kociky a teraz kukam ze vy tu. Nesklada sa na placku, ale ako quinny zapp. Kukala som video 😀 A ked vas tu uz mam, viete mi jemne naznacit, ci mi ho dokazete dorucit do 18.12.?
@e_kociky teraz prejdem inam...a co hovorite na coto baby ferrara alebo caretero gringo?Dakujem 🙂
@janulap my maleho v kociku nepriputavame. Plastenka mi nevadi, ja som pasla po vzhlade a po tom, aby sa dal zlozit na co najmensi. Najskor som chcela quinny zapp ale ten sa nepolohuje tak ze xtra, ale ked som videla jak sa sklada ten tak som to zavrhla. A tento bol treti na rane. Kupili sme ciernosivy. Jasom chcela hnedy, ale mm ma prehlasoval....
@janulap a čo sa týka Gringo, momentálne dostupný len v modrej farbe.
Ide o golfový kočík, čiže s Lirou veľa podobného nemá. Je asi pohodlnejší pre dieťa, len na úkor väčších rozmerov po zložení. Lira je šikovný kočík vhodný práve na cestovanie a rýchle presuny, napr. do obchodného centra.
Mame liru a nedam dospustit, lahucka manupulacia, malicky po zlozeni a velmi priestranny. Dcera mala v lete 3 roky a stale sme ho vyuzivali, hlavne vylety, alebo dovolenka. Kedy nechcela dlho chodit. Sedela v nom uplne bez problemov, nebol jej vobec maly, ani nic. Ja by som ho kupila zas...
@81beruska81 dakujem 🙂

@kiakocikovsvet @e_kociky A ktory kocik je lepsi? Espiro magic 4 2013 alebo Lira 4 2013? Je medzi nimi vlastne nejaky rozdiel, ked ma lira teraz spojenu rukovat? Ja mam starsiu liru 4 a velmi rozmyslam o tom, ze si kupim novu kvoli tej rukovati. Aj ta starsia lira ma kolesa z tvrdenej gumy? Mne pripadaju ako gumene, bojim sa, ze kolieska na tom novom budu hrkat...