icon

Golfáč Lira 3 a Lira 4. Ste spokojná?

angie777
27. apr 2010

Ahoj maminky,mate niekto tento kočík,zda sa to byť novinka,neviem,prosím ak ho niekto máte,napíste aky je,či ste spokojne a tak.Hladam niečo také ako Zapp,Buggster,nasla som tento,super cena a vyzerá vyborne.

fuska
6. apr 2013

@kiakocikovsvet @e_kociky A ktory kocik je lepsi? Espiro magic 4 2013 alebo Lira 4 2013? Je medzi nimi vlastne nejaky rozdiel, ked ma lira teraz spojenu rukovat? Ja mam starsiu liru 4 a velmi rozmyslam o tom, ze si kupim novu kvoli tej rukovati. Aj ta starsia lira ma kolesa z tvrdenej gumy? Mne pripadaju ako gumene, bojim sa, ze kolieska na tom novom budu hrkat...

e_kociky
6. apr 2013

@fuska aj staršia Lira mala kolieska gumené, rovnaké ako sú na novej. Nie sú plastové, nebudú teda hrkať 😉
Rozdiel medzi Magic a Lira nie je žiaden, iba v značke a tiež vo farebnom prevedení, kočíky sú ináč rovnaké 🙂

kiakocikovsvet
6. apr 2013

@fuska kolesa Vám hrkať nebudú, sú to veľmi podobné kočíky

betuska22
6. apr 2013

ja mam lira 3 a som maximalne spokojna, a na lire sa mi pači že sa daju polohovať nožičky do 2 polôh 😉

poprad
12. máj 2013

@fuska rucka je dost vysoka vcera sme ko kupili

poprad
12. máj 2013

@kiakocikovsvet LIRA 4 od včera

bebinka_cz
14. máj 2013

Kočárky Euro Cart Lira 3 a 4 máme v nabídce na stránkách http://www.bebinka.cz/kocarky , tyto kočárky prodáváme již 4 rokem a co se týče reklamací tak na to kolik se jich prodalo bylo jen několik. Z tohoto důvodu jsme se pro tento rok rozhodli nabídnout záruku 2+1 tedy 3 roky. Cenu jsme schopni garantovat nejnižší jak na SK tak i v ČR.

janulap
8. dec 2013

@e_kociky
@kiakocikovsvet
kocky lira 4 sa sklada ako golfac...dazdnikovo?Dakujem

e_kociky
8. dec 2013

@janulap Lira sa skladá na placku, nie ako golfáče.

kiakocikovsvet
8. dec 2013

@janulap kočík LIRA sa skladá ako dážnik, uvolnením poistky v zadu ho sklopíte a uvolnením poistky na rukoväti ho stiahnete spolu, takže je z toho dážnik

janulap
8. dec 2013

@kiakocikovsvet
@e_kociky
nechapem..tak ako dazdnik alebo nie?Nemate niekde fotky poskladaneho?Dakujem 🙂

atomica87
8. dec 2013

@janulap aj ty kupujes liru?

janulap
8. dec 2013

@atomica87 rozmyslam aj nad nou,ale akurat som pozerala video na youtube a odradza ma to polohovanie noziciek 😖 ked budem chciet aby mala mala ten pas medzi nozickami,tak poloha nozicky bude musiet byt hore...a to sa mi nejako nepaci.Ty tiez kupujes liru?a 3 ci 4 kolesovu?
Dalsie moje vyhliadnute kociky su Coto baby ferrara a Caretero gringo 😕 Sama neviem..... 😅

e_kociky
8. dec 2013

V prílohe fotografia zloženého kočíka, mne to teda ako dáždnik nepríde 🙂

atomica87
8. dec 2013

@janulap doma ju este nemam, prave sme ju objednali. 4 kolesovu...uplne nahodou z e-kociky 😀
@e_kociky a teraz kukam ze vy tu. Nesklada sa na placku, ale ako quinny zapp. Kukala som video 😀 A ked vas tu uz mam, viete mi jemne naznacit, ci mi ho dokazete dorucit do 18.12.?

e_kociky
8. dec 2013

@atomica87 áno, doma ho budete mať budúci týždeň 🙂

atomica87
8. dec 2013

@e_kociky super, paradicka...chceme ho pouzivat ako cestovny, a hned ho aj odskusame 😉

janulap
8. dec 2013

@atomica87 potom ta poprosim fotkýýýýýýýý 😀 daj link,aku farbu si vybrala?Nebudet ti vadit to polohovanie noziciek?A co hovoris na tu plastenku,ze nie je na cely kocik?Ja uz som popozerala tolko fotiek,linkov,diskusii ohladom golfacov,ze uz mam v tom misung 😅

janulap
8. dec 2013

@e_kociky teraz prejdem inam...a co hovorite na coto baby ferrara alebo caretero gringo?Dakujem 🙂

atomica87
8. dec 2013

@janulap my maleho v kociku nepriputavame. Plastenka mi nevadi, ja som pasla po vzhlade a po tom, aby sa dal zlozit na co najmensi. Najskor som chcela quinny zapp ale ten sa nepolohuje tak ze xtra, ale ked som videla jak sa sklada ten tak som to zavrhla. A tento bol treti na rane. Kupili sme ciernosivy. Jasom chcela hnedy, ale mm ma prehlasoval....

janulap
8. dec 2013

@atomica87 no som zvedava co nan povies ked ti pride a poprosim fotky 😀

e_kociky
8. dec 2013

@janulap baby ferrara v ponuke nemáme, nemôžem sa teda vyjadriť.

e_kociky
8. dec 2013

@janulap a čo sa týka Gringo, momentálne dostupný len v modrej farbe.
Ide o golfový kočík, čiže s Lirou veľa podobného nemá. Je asi pohodlnejší pre dieťa, len na úkor väčších rozmerov po zložení. Lira je šikovný kočík vhodný práve na cestovanie a rýchle presuny, napr. do obchodného centra.

janulap
8. dec 2013

@e_kociky aj tak dakujem pekne.A ak mozem k tej lire,su aj reklamacie nan?

janulap
8. dec 2013

@e_kociky gringo je po zlozeni vacsi ako lira?
Ja sama sa neviem rozhodnut ci golfky alebo spojena rucka.A to zlozenie,aby nezapratal vela miesta v kufri...

atomica87
9. dec 2013

@janulap ked mi dojde ti ho nafotim aj zlozeny

81beruska81
9. dec 2013

Mame liru a nedam dospustit, lahucka manupulacia, malicky po zlozeni a velmi priestranny. Dcera mala v lete 3 roky a stale sme ho vyuzivali, hlavne vylety, alebo dovolenka. Kedy nechcela dlho chodit. Sedela v nom uplne bez problemov, nebol jej vobec maly, ani nic. Ja by som ho kupila zas...

e_kociky
9. dec 2013

@janulap Gringo sa skladá ako golfové palice, je dlhý, lira sa zloží určite do menších rozmerov. Gringo je klasický golfáč. Na Liru nemáme žiadnu reklamáciu. Takže určite odporúčam. Výhodou spojenej rúčky je, že sa dá ovládať jednou rukou.

janulap
9. dec 2013

@e_kociky dakujem krasne,tak pre liru som uz viac menej rozhodnuta.Co je k nej?Nanoznik,plastenka?
A este sa chcem opytat Lira 4 je od znacky Euro-cart alebo Easy go?Lebo som ju nasla aj pod tou znackou aj pod tou druhou.

janulap
9. dec 2013

@81beruska81 dakujem 🙂