icon

Golfáč Lira 3 a Lira 4. Ste spokojná?

angie777
27. apr 2010

Ahoj maminky,mate niekto tento kočík,zda sa to byť novinka,neviem,prosím ak ho niekto máte,napíste aky je,či ste spokojne a tak.Hladam niečo také ako Zapp,Buggster,nasla som tento,super cena a vyzerá vyborne.

Strana
z7
atomica87
27. apr 2014

@miska01nr nehrkocu, ale nas akoby mierne skripu kolesa. Asi sa tam dostal nejaky prach alebo co. Uz sme hoaj mastili, a nic...nevieme co s tym. Asi by som nemaka nervy to pocuvat dennodenne 😉

miska01nr
27. apr 2014

@atomica87 pojdem pokukat naživo a potom si ho asi objednam 🙂 dakujem za odpovede.

vladkaluckalukas
19. jún 2014

Dobry den, rada by som sa opytala, ci je nejaky dramaticky rozdiel v Lure 2013 a 2014 a ciste nahodou nemte tusenia, co je za kocik Baby desing Enjoy? Vyzera ako Lira..... Potrebujem to ako druhy kocik, lebo mam mega wanderera a ten mi do mojho micro auta nevleze ani ked mu zhodim kolesa......

veronikaprilepkova
25. apr 2015

Mám na ...........Predaj !!!!!!!................Líra 4
Bol by záujem???
90€

marianka3
23. jún 2015

@vladkaluckalukas Dobrý den! Kúpili ste nakoniec enjoy? Ako ste s ním spokojná? Uvažujem o nom ako o kočíku do auta, na krátke presuny...

petrahankova
13. júl 2015

prosím predávate niekto Liru3 či niečo podobné?A čítala som že stará Lira mala len niečo cez 6kg?Máte niekto starú?

aangie6950
13. sep 2016

Dievcata mam na predaj liru 4 najde sa tu nejaka? Kocik je cierny

Strana
z7