icon

Golfáč - šporťák na zimu

pondelnicka
23. feb 2012

Ja viem, trochu divná otázka, keď zima končí, ale chcem si spraviť prehľad a hlavne, našetriť do jesene.... 😉 Ale k veci. Momentálne mám trojkombináciu, ktorá mi maximálne vyhovuje - hlavne športová časť, ale v lete ju posúvam ďalej. Mám aj ľahučké golfky, ktoré sú ideál na leto. Len som si uvedomila, že malá bude mať na jeseň "iba" dva roky a ešte nejaký ten kočík by zniesla. No a moja otázka, existuje nejaký golfáč, alebo šporťák, ktorý je ľahký, skladný aj do menšieho auta, dosť veľký na malú žirafku a dostatočne vysoký aj pre dlháňov rodičov... 😎 Mal by zvládnuť dedinu aj cestovanie vlakom/busom, nejaký ten sneh a nezruinoval by rodinný rozpočet.... 😉 Je mi jedno, či to budú golfky, šporťák, či budú kolieska tri, či štyri. Len nech je funkčný.... Poznáte taký????

zuzikkaa
24. feb 2012

@pondelnicka koleso je lepsie iba jedno,,lebo zdvojene sa tazsie manipuluje 😉
ten tfk teda do snehu a terenu asi moc nebude 😅

katy1979
24. feb 2012

@pondelnicka tak ked buducu zimu bude tolko snehu ako tento rok tak s tfk prejdes. ak nasnezi tak sa narobis ako kon. na bazari sa da kupit za celkom slusnu sumu. a uz robia aj nafukovacie kolesa. ale v snehu to velmi nepomoze.

pondelnicka
autor
24. feb 2012

@simmi80 Mne je jasné, že veľký by bol pohodlný, hlavne pre malú, ale manželík by ma asi vyrazil z domu, keby som dotrepala ďalšie hovädo domov, ktoré by sa ešte aj nezmestilo do kufra auta.... 😒
@zuzikkaa som si tak aj myslela, že zdvojené nebudú bohviečo...
@katy1979 si to viem živo predstaviť, z tej našej zapadnutej uličky mám občas problém vyjsť aj teraz, nikde snehu, ale my sme od pola zafúkaní jedna radosť.... 😒

lenka311
24. feb 2012

@pondelnicka Moja dcérka má teraz 2 roky - máme šporťák a 3kombináciu /hlboký, športový/. Na šporťáku sa otáčajú koliečka - kupovaný tu v bazáre a v snehu sa s tým jazdiť nedá - s golfáčom už ani náhodou - radila by som Ti aby si si ešte na budúcu zimu nechala tú trojkombináciu... v tzv. športovom stave bude najvhodnejší aj najteplejší na zimu. Ja až po tejto zime posuniem tú trojkombináciu ďalej....
Do hlbokého v športovom stave jej dám teraz fusak, nohy jej dám po bokoch tie už by jej tam nevošli a je pevný, dobre sa s tým chodí po vonku a hlavne jej je teplúčko.... proste neľutujem že som si ho ešte túto zimu nechala.... hlavne keď prišli mrazy a nakydal sneh.

pondelnicka
autor
24. feb 2012

@lenka311 to by bolo ideálne, ale švagrinka čaká bábo a nemôžu si dovoliť investovať do kočíka. Tak im chceme s manželom pomôcť, preto sa toho môjho lieblinga "zbavujem"....

lenka311
24. feb 2012

@pondelnicka takto, som slobdná matka, všetko som ťahala za tehotenstva aj po pôrode sama... tú trojkombináciu som kúpila od kolegyninej dcéry za 100EUR a ten šporťák tu na modrom koníku za 50EUR. Preto je môj názor, že Tvoja švagriná si má kočík zohnať sama a Ty momentálne dbaj na svoje dieťa a na to, že kočík bude pravdepodobne potrebovať aj budúcu zimu.... nemyslím si že každý musí mať nový kočík za nejakých 1000EUR a švagriná si poradí keď jej odmietneš.... 😉 😉 😉 😉 😉 buď trošku sebecká pre svoje dieťa.... 😉 😉 😉

luba142
24. feb 2012

@pondelnicka my mame takyto ak by ti to slo otvorit ten odkaz 🙂
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=14479959...

luba142
Odpoveď bola odstránená
pondelnicka
autor
24. feb 2012

@lenka311 si ma pekne zotrela.... 😒 😀 Vlastne, manžel jej to sám navrhol, viac menej komplet výbavu jej dáme... Však do leta ešte času, tak možno si to mladí rozmyslia a nakoniec ho nezoberú... Uvidím. No a my sme tiež nekupovali drahý kočík, nový, ale poľský, takže tiež nestál tisíc eury... 😉

pondelnicka
autor
24. feb 2012

@luba142 pekný, oranžovú ja teda môžem.... 😀 😀 😀 Aj terajšiu trojkombináciu mám do oranžova.... 😉 Len ja chcem kupovať až niekedy v lete na jeseň, teraz si len robím prehľad... Ale vďaka... A ozaj, čo je to za značka?

cicimon
24. feb 2012

@pondelnicka suhlas s @lenka311 , ty si nechaj svoj kocik na jesen, urcite bude lepsi nez golfac a usetris 100e a viac a nemusis setrit dalsie prachy. takisto by sa mali o vybavu postarat..

pondelnicka
autor
24. feb 2012

@cicimon no, my to berieme tak, že švagrinka nám veľmi pomohla keď som bola tehotná, vďaka jej spolužiakom máme zdravého drobčeka... No a u nás viac menej nie je isté, či ešte budeme mať ďalšie bábo, tak preto sme chceli výbavu posunúť, a myslím, že je logické posunúť to rodine, keď to potrebuje a nie cudziemu...

cicimon
24. feb 2012

@pondelnicka jasne, ja tiez posuvam, ale az ked viem, ze tie veci uz nebudem potrebovat

pondelnicka
autor
24. feb 2012

@cicimon no, manžel si myslí, že na jeseň už kočík nebude treba, ja mám trocha iný názor, preto som vlastne začala túto diskusiu... A možno tak v kútiku duše si chcem ešte vyskúšať nejaký iný kočík, neviem, či ešte budem mať druhú šancu.... 😎 Nechám si to ešte prejsť hlavou, čas mám, tak to nebude zbrklé...

Idem, drobec sa zobudil, dnes napodiv vydržala spať nejak dlho... 😕 Dobrú noc všetkým, ktorí ešte ponocujú... 😀

mikina44
24. feb 2012

ahoj..ja by som ti poradila baby jogger city mini...je to taká varianta, ani malé ani veľké, nemala som mu naozaj čo vytknúť,možno iba to, že na obrubník ked si vchádzala, tak to chcelo väčšie úsilie, ale inak fakt super, priestranný, očistíš iba vlhkou handričkou, krásna striežka aj do veterného počasia...ale tiež by som na tvojom mieste považovala nad tým, či budeš kočík ešte potrebovať..ja som baby jogger kupila v septembri, malá mala 2 roky, tiež s tým, že ho budem na zimu potrebovať..ale omyl!!§ použila som ho asi 5 krát a v januári som ho predala:o)) teraz som si kupila iba golfky silvercross dazzle, aj to len kvôli dovolenke, na večerné prechádzky...

monique02
25. feb 2012

@pondelnicka ja ho pouzivam uz druhu zimu (mam k nemu aj tu vanicku) takze v pohode aj ked je sneh ale v podstate iba po meste 😉 ako som pisala po nejakych kopcoch by to asi nehrozilo, a urcite sa da ovladat aj jednou rukou, sice niekedy si musis pomoct aj druhou ked ti zatoci do jednej strany, tym ze je to trojkolka, ale ja som tak chodila ze malu v jednej ruke a druhou som tlacila kocik 😀 takze urcite sa da 😉

my mame cierny a kupila som do toho opicovu podlozku od pinkie 😉 prikladam foto

pondelnicka
autor
25. feb 2012

@mikina44 ten baby jogger som pozerala, vyzerá super, len ma odrádza trochu tá váha, má niečo cez 16kg.... 😒
@monique02 na tvojom obrázku tie kolieska nevyzerajú až tak malé, a vyzerá byť aj poriadne pohodlný...

Baby, čo poviete na tento, cenovo aj váhovo je super, len bohužiaľ nedostupný.... Čo si o ňom myslíte?
http://www.mall.sk/kociky-sportove-trojkolky/va...

mikina44
25. feb 2012

Ahoj..16 kg? to sa mi nezdá, myslím, že toľko určite nemá...nemám tu už k nemu papiere, ale 16 sa mi nezdá..ale možno sa mýlim..a kolieska sú naozaj akurát, úplne v pohode aj do snehu a je naozaj priestranný..fakt môžem len doporučiť..ak by sa ti dal niekde pozrieť osobne, tak určite by učaroval aj tebe 🙂

zuzikkaa
25. feb 2012

@pondelnicka 16 isto nema 🙂 ma do nejakych 9kg...je lahucky,lahko slozitelny ale cena je uz vyssia 😉

pondelnicka
autor
25. feb 2012

@mikina44 @zuzikkaa tak ja neviem, tú váhu mám odtiaľto...http://www.kocikovo.sk/product/baby-jogger-city... možno preklep... 😒

monikkka
25. feb 2012

Ja osobne som za 4kolky. Napr. velky sportak Jane nomad má váhu len 7kg a jednu z najvacsich sedacich casti. Robi sa aj ako 3kolka Jane Formula strata myslim. Jazdené sa dajú za celkom dobré ceny. Ja mám Peg Perego AT4 a to je perfektný kočík a do snehu ani nehovorím - taký malý tank. Ale je ťažký. Má až 10 aj viac kg. 😅 Ale zboznujem ho a bude mi za ním smutno ked maly vyrastie. Skoda ze uz sa nevyraba 😒

luba142
25. feb 2012

@pondelnicka momentalne je ulozeny v garazi, tak si nespomeniem ak sa vola ten kocik 🙂

monikkka
25. feb 2012

Toto je Perego AT4 (ešte aj s hlbokou vaničkou) perfektny do terenu a snehu.Dieta sa ti zmesti aj 3 rocne v pohode. Len ta vaha troska.. ak mas sama cestovat. Ale nikto nie je dokonaly 😎 Aj ja vazim trosku viac ako by som chcela 😀 😀 😀

pondelnicka
autor
25. feb 2012

@monikkka jane sú super kočíky, ale totál nad môj limit, teda nový... Ale tiež som na neho pozerala....
@luba142 však to nevadí... 🙂

pondelnicka
autor
25. feb 2012

@monikkka PP vyzerá fakt mohutne, a s váhou aj ja bojujem (a nielen pri kočíkoch)... Vidíš, teraz ma napadlo, však taký ťažší kočík je super na kondičku, tak prečo hľadám ľahký???? 😀 😀 😀

jankohrasko
25. feb 2012

@pondelnicka my mame dvojrocnu slecnu a ta uz moc ani nechce sediet v kociku, vlastne od cca nejakeho 1,5 roka sme kocik pouzili minimalne 😅 V lete sme mali golfky Hauck capri lime grey, ale tie do velkeho snehu nie su. Ale podla toho, aka bola tato zima... by nam urcite stacili 😀 Ja by som to asi riesila na jesen, ked to bude aktualne, ale myslim si, ze golfky Ti stacia a ked na 5,5 dna napadne sneh, slecna zvladne aj pesi 😉

monikkka
25. feb 2012

@pondelnicka to je tiez pravda 🙂 ale ta vaha je v podstate citit len pri prenasani, pri tlaceni je v poho 😉

pondelnicka
autor
25. feb 2012

@jankohrasko však ja to budem reálne riešiť najskôr až koncom leta, len už teraz viem, že niektoré trasy malá určite nezvládne po vlastných. A to nemyslím cestovanie, stačí lekárka či nákup na druhom konci dediny.... 😒

jankohrasko
25. feb 2012

@pondelnicka my sme este rozmyslali Coletto aveo, ale osobnu skusenost nemam 😉 No vsak jasne, do buducej zimy dost casu 😀 este pridu novinky 2012-13 😀 😀 😀 😝 😝 😝

pondelnicka
autor
25. feb 2012

@jankohrasko ty brďo, coletto má super cenu aj s výbavou... 😲 😵 Vďaka za inšpiráciu... 😉