icon

Golfáč - šporťák na zimu

pondelnicka
23. feb 2012

Ja viem, trochu divná otázka, keď zima končí, ale chcem si spraviť prehľad a hlavne, našetriť do jesene.... 😉 Ale k veci. Momentálne mám trojkombináciu, ktorá mi maximálne vyhovuje - hlavne športová časť, ale v lete ju posúvam ďalej. Mám aj ľahučké golfky, ktoré sú ideál na leto. Len som si uvedomila, že malá bude mať na jeseň "iba" dva roky a ešte nejaký ten kočík by zniesla. No a moja otázka, existuje nejaký golfáč, alebo šporťák, ktorý je ľahký, skladný aj do menšieho auta, dosť veľký na malú žirafku a dostatočne vysoký aj pre dlháňov rodičov... 😎 Mal by zvládnuť dedinu aj cestovanie vlakom/busom, nejaký ten sneh a nezruinoval by rodinný rozpočet.... 😉 Je mi jedno, či to budú golfky, šporťák, či budú kolieska tri, či štyri. Len nech je funkčný.... Poznáte taký????

jankohrasko
25. feb 2012

@pondelnicka len neviem ci sa este predava, ale tak na bazare urcite 😉 som rada, ze som dala dobry tip, urcite ich bude este vela :D Pekny vecer

pondelnicka
autor
25. feb 2012

@jankohrasko predáva, mne google vyhodil rovno obchody, a ako nový ma fakt dobrú cenu... Tuším sa musím lepšie popozerať po poľských kočíkoch. Trojkombináciu mám tiež poľskú a maximálna spokojnosť... No uvidíme, podumáme... 🙂

luba142
26. feb 2012

@pondelnicka vola sa RETRUS a dala som ho aj do bazarika , mozete pozret 🙂

pondelnicka
autor
26. feb 2012

@luba142 tak nech sa ho podarí rýchlo predať, vyzerá dobre... Ja ale hľadám niečo ľahké na cestovanie...

pondelnicka
autor
28. feb 2012

Baby, myslíte, že tento by zvládol trocha snehu??? Je malý, skladný, všetko sa dá vybrať a oprať, dokonca má integrované zväčšenie striešky proti slnku... Nie je to trojkolka, ale je pekný... Čo poviete?
http://www.babytrend.sk/kategoria/kociky/sporto...

timusenka
28. feb 2012

@pondelnicka ako tak pozerám tak Tebe sa tuším páčia tie isté kočíky ako mne 😀 aj na tento som pozerala...🙂 ale v obchode mali len hauck apollo...🙂

pondelnicka
autor
28. feb 2012

@timusenka vidíš??? Práve preto by si mala ísť na tú výstavu do Brna, aby si ma informovala, ktorý je ten naj.... 😀 😀 😀

timusenka
28. feb 2012

@pondelnicka nooo asi tak :D a ešte sa mi páááči tento kočík ROMER-BRITAX Kočík B-AGILE 2012 🙂

pondelnicka
autor
28. feb 2012

@timusenka Ty brďo, to má podobne jednoduché skladanie ako baby jogger citi mini... 😲 paráda 😵 Idem ho omrknúť na nete, zatiaľ som nenašla rozmery sedačky...

majal
28. feb 2012

@pondelnicka skus si pozret chicco multiway, ma dost velke kolesa, takze snad aj do terenu...aj ja nad nim uvazujem, a cena je super!

majal
28. feb 2012

a je aj dost priestranny , ja mam chicco liteway, ten je o dost mensi, a v pohode som s nim chodila aj po polnych cestach, aj v zime, samozrejme nie vo velkom snehu 🙂

pondelnicka
autor
28. feb 2012

@timusenka práve som zistila, že b-agile nemá polohovanie nožičiek... 😒
@majal ja mám golfky chicco, dosť podobné multiway na leto. Kúpila som ich nedávno tu na bazáriku. Len ja neviem, do zimy sa mi zdajú ako to povedať - labilné? 😒 Niežeby neboli kvalitné, ale ja neviem, mne sa zdajú "heblavé"... Jednoducho, sú to golfky, nemajú takú silnú konštrukciu ako šporťák. Na leto sú super, ale do zimy si ich fakt neviem predstaviť. Ale to je len môj názor, poviem pravdu, bola som s nimi síce už vonku, ale len keď svietilo slniečko. Proste, ja mám golfky spojené s letom... 😎 Ale to neznamená, že nie sú vhodné aj do zimy... Ovládajú sa perfektne, len ja sa musím naučiť ich tlačiť, pretože zakopávam do tých zdvojených koliesok. No, som čaptavá, musím sa znova naučiť chodiť ako dáma.... 😀 No a ešte mi trocha vadí košík, že nie je s pevným dnom...

majal
29. feb 2012

@pondelnicka tak potom daj vediet aky si si vybrala,lebo ja riesim podobnu dilemu ako ty... 🙂 ale ja asi kupim tie multiway, lebo tie liteway boli naozaj pevne, tak myslim ze aj multiway su...ten kosik sa ani mne moc nepaci, ale ani jeden kocik asi nesplni uplne nase predstavy...

pondelnicka
autor
29. feb 2012

@majal ja mám chicco z bazárika, tak možno aj preto sa mi nezdá taký pevný, ale pokiaľ si spokojná, tak prečo nie... 😉 No, dilemu mám riadnu, zatiaľ však mám čas na výber. Ja sa len bojím, že naša žirafka z kočíka vyrastie skôr, ako nejaký kúpim... 😒 Už teraz obliekame veľkosť 92 a to má len rok a tri mesiace... 😨 Inak, keď už sme pri tom, dieťa v kočíku (myslím šporťák, golfky) by malo mať podloženú/opretú celú hlavičku. Do akej výšky je to ešte schodné? Teda, aby som vysvetlila, ak hlavička trocha pretŕča, už by to chcelo asi iný kočík, čo???? Ja sa totiž bojím, že väčšina kočíkov má opierku štandard 40-45cm, tak aby nám nebol nový kočík hneď krátky... Podľa tu spomenutých kočíkov, tak asi jediný, ktorý má dlhšiu opierku je baby jogger. Dokelu a v akých kočíkoch sa vozia staršie/väčšie deti???

majal
6. mar 2012

ja vozim dceru v tom chicco liteway doteraz, uz ma skoro 4 roky, a hlavicku ma opretu v pohode, a to nie je ziadny drobec

pondelnicka
autor
2. apr 2012

Tak baby, nakoniec to vyzerá, že kúpime baby jogger city mini... ľahký, skladný, veľký pre dieťa... Cena síce trochu vyššia, ako som plánovala, ale pôvodný kočík nakoniec švagrinke predávame a manželík je celkom v pohode, čo sa týka kúpy nového kočíka, tak prečo to nevyužiť, že áno.... 😀 Ešte stále rozmýšľam, či investovať do GT, alebo mi stačí pôvodná verzia... Pokiaľ neobjavím v priebehu mesiaca nejaký extra úžasný iný kočík, tak objednávam baby jogger... 😉

jankohrasko
2. apr 2012

@pondelnicka super tip 🙂 aj my ho okukavame 🙂 ale este mame cas, potom napis ako si spokojna 😀 😀 😀

janet24
7. apr 2012

@1ivanka1 Ivanka co sa tyka velkej vanicku jednoznacne si kup baby smile .ostatok stoji sice za nic ako sportova cast ta sa mi nepaci ale mala v pohode do 8 mesiacov vo vanicke.

1ivanka1
9. apr 2012

@janet24 no ja by som skôr chcela niečo, kde bude lepšia tá športová časť lebo predsa tú využijem viac ako tú vaničku

janet24
9. apr 2012

@1ivanka1 ved si kupis sportovy kocik potom podla svojich predstav

lenkaga
24. apr 2012

baby, chcem trocha ozivit tuto temu....
chcela by som bud sportovy kocik alebo golfac.....ked pojdeme na dovolenku t.j. v juli, nechcem ist uz s nasim velkym a tak chcem dovtedy nieco pohladat a kupit..
mala bude mat 6 mesiacov, takze chcela by som, aby sa dal sklpit uplne do lahu a aby bol vhodny aj do snehu, kedze sme narodeny v zime a urcite ho budeme este potrebovat a aby bol aj dostatocne velky....prosim poradte mi, lebo uz sa mi pomaly o kocikoch aj sniva

babulina
25. apr 2012

@lenkaga ja mam mark q od babypointu, da sa dat do uplneho lahuiu, aj nozicky polohovat, fusak sa mi tam tiez zmesti, pokial je udupany sneh tak v pohode prejdem, ale v u nas BA to neni az take tragicke so snehom 🙂

lilitela
3. nov 2012

@pondelnicka Ahoj, tak ktory kocik si si nakoniec kupila?
@majal A k tym Chicco golfkam. Ja ich nemam doma a urcite je rozdiel mat ich doma a vidiet ich na predajni, ale skusila som si v predajni oboje - multiway aj liteway a rozhodne liteway boli pevnejsie, kompaktnejsie, dokonca sedacia cast vacsia, som si ich premerala. Tak som bola prekvapena, lebo som cakala prave od multiway ze budu pevnejsie "terennejsie". Neviem, ci ich mali zle zmontovane...

pondelnicka
autor
4. nov 2012

@lilitela nakoniec to vyhral baby jogger city mini a neľutujem... 😵 Perfektný kočík, strieška v lete na nezaplatenie. Dokonca aj manžel predýchal cenu a pochvaľuje si, že je vysoký aj pre neho. Zvládol aj terén v lese, tak myslím, že aj nejaký ten sneh bude v pohode. Kočík splnil všetky moje očakávania.... 😎

lilitela
4. nov 2012

@pondelnicka A mas city mni, alebo city mini gt? Nevadi ti, ze opierka sa polohuje pasikom a potrebujes na to 2 ruky?

pondelnicka
autor
5. nov 2012

@lilitela mám len klasické city mini, sme síce na dedine, ale chodníky a cesty v pohode, tak GT, som vypustila... No a opierku moc nepolohujem. Za celý čas, čo máme kočík, tak možno 5-6krát, aj to len keď malá zaspala na výlete. Takže nevadí.... 😎 Ono je to asi aj podľa veku dieťaťa, ak máš mladšie, tak polohuješ viac, naša už behá sama, kočík je "pre istotu" a hlavne, aby sme ju nenosili na rukách, keď je unavená.... 😉

lilitela
9. nov 2012

@pondelnicka Este som sa chcela opytat, ci sa ta strieska da stiahnut dopredu iba v sede, alebo aj v lahu. DIky

lilitela
9. nov 2012

@pondelnicka opierka noh sa prosim ta da polohovat? Lebo mne sa vidi ze nie, ale ked sa da dat chrbtova do lahu, tak to by mi nedavalo zase logiku. Dakujeeeeeem

pondelnicka
autor
10. nov 2012

@lilitela strieška sa sťahuje bez ohľadu na polohu opierky, je pripevnená ku kostre kočíka, takže je to úplne jedno, či dieťa sedí, alebo leží. Oficiálne sa opierka nôh polohovať nedá, ale zospodu sa dá vypodložiť. Z vnútornej strany je totiž niečo ako vrecko, niektoré baby tam vložia deku, alebo polonafúknutý balón a tým sa nožičky trochu nadvihnú, ale zas nečakaj, že to pôjde do vodorovnej polohy.... 😉

lilitela
10. nov 2012

@pondelnicka No stale viac zvazujem, ze si ho kupim. Prosim ta, nepremerala by si mi vysku chrbtovej opierky, a vnutornu sirku vo vyske ramien? Vyrobca sice udava nejake miery, ale radsej by som to mala takto z praxe. Dakujem ti velmi pekne. 🙂