Golfáč - šporťák na zimu
Ja viem, trochu divná otázka, keď zima končí, ale chcem si spraviť prehľad a hlavne, našetriť do jesene.... 😉 Ale k veci. Momentálne mám trojkombináciu, ktorá mi maximálne vyhovuje - hlavne športová časť, ale v lete ju posúvam ďalej. Mám aj ľahučké golfky, ktoré sú ideál na leto. Len som si uvedomila, že malá bude mať na jeseň "iba" dva roky a ešte nejaký ten kočík by zniesla. No a moja otázka, existuje nejaký golfáč, alebo šporťák, ktorý je ľahký, skladný aj do menšieho auta, dosť veľký na malú žirafku a dostatočne vysoký aj pre dlháňov rodičov... 😎 Mal by zvládnuť dedinu aj cestovanie vlakom/busom, nejaký ten sneh a nezruinoval by rodinný rozpočet.... 😉 Je mi jedno, či to budú golfky, šporťák, či budú kolieska tri, či štyri. Len nech je funkčný.... Poznáte taký????
@pondelnicka Takze to viac menej sedi co pise vyrobca. Ja si kupim asi to gt s nafukovacimi. MOzem sa ta este pytat? Ked ti budem liezt na nervy povedz. 🙂 Odpruzene su vsetky kolieska alebo iba niektore? Netrasie dietatko velmi?
@lilitela odpružené je iba predné dvojkoleso - mám trojkolku, myslím, že je to v pohode, žiadne veľké hrkoty. Ale ak pôjdeš po fakt nerovnom teréne, tak jasné, že to cítiť, ale to asi s každým kočíkom.... Poviem pravdu, mala som aj staršie golfky chicco a tam som bola ja vytrasená z tlačenia aj po rovnom teréne, nie to ešte malá.... 🙂
@pondelnicka Prosim ta a myslis, ze je vhodny aj na chladnejsie pocasie? Na zimu by sme mali fusak, ale napr. na jesen, takto ked fuka, tak by to chcelo nanoznik. Da sa tam niekde pripnut? Ja som to v eshope nevidela, ze by sa dal zakupit. Jedine univerzalny. Dakujem ti za pomoc.
@lilitela ja som si dala nánožník ušiť. Je pripnutý na madlo a dolu má gumičky. V pohode to zvládame, malú zabalím do deky a dám ten nánožník, ak treba. Je to super praktické, pretože je uložený priamo v madle, takže stále po ruke, ak treba, vytiahnem. Hodím foto, snáď to bude vidno.... 😉 Ale upozorňujem, je to len taká šušťáková látka, nepodšitá, takže to nie je teplé, ale zas praktické. Stačí to aj na nejaký ten slabý dáždik... 😉
@pondelnicka Aka si vynaliezava 😀
@lilitela to nie je môj vynález, ja som len našla na internete babu, ktorá to šije.... 😎

@lilitela výška opierky 50cm, šírka cca 33cm 😉