icon

Golfáče na leto. Poradíte?

labka1
3. mar 2008

Ahoj maminy, konecne sa po x-rokoch chystame s nasim 2-rocnym šidlom na dovolenku. A bez kocika si to neviem predstavit /napr. poobednajsi spanok/. Chcela by som kupit golface, ktore by som si potom len hodila cez rameno. Potrebovala by som ale vase rady a skusenosti: ak mate nejaky konkretny/ponuka na nete je siroka, ale kto sa ma v tom orientovat? /, s ktorym ste boli spokojna, bola by som hroooozne vdacna. 🙂

Strana
z4
lotty
9. jan 2009

Ahoj tyli, ja som si asi pred 2-3 týždňami kúpila Chicco Multiway. Potrebovala som ho hlavne na cestovanie (bývam na dedine a keď chcem ísť do mesta, nechce sa mi vláčiť veľký kočík - aj keď športový). zatiaľ som s ním celkom spokojná. Včera som s ním bola aj na pošte - v snehu, ale v pohode sme to zvládli. môj malý už hlboký kočík nechce ani vidieť, tak to riešim športovým a golfáčmi. Dá sa super poskladať do auta, je ľahký a ja v ňom vozím malého aj vnútri v dome - keď je vonku veľmi zima 😀 Takže zatiaľ som spokojná...

danulik
10. jan 2009

tyli - ja som akurat vcera hladala nejaky golfac a zapacil sa mi cosatto diablo - je super, ze sa da dat aj do uplneho lahu a ma pekny dizajn..

tyli
15. jan 2009

ahoj danulik, aj mne sa páči Cosatto diablo, má super dizajn, len trošku váham kôli váhe, 7,5kg 😕 tak neviem. Ešte som písala jednému predajcovi a ten mi odpísal, že najkvalitnejšie sú Silver cross a Inglasina, Cosatto je na objednávku a vraj to dosť trvá kým prídu. asi sa budem nakoniec rozhodovať medzi Silver cross a Inglasina kočíkmi. Za jednotku označil Silver cross. Ak budeš mať nejaké info, akékoľvek, budem rada ak napíšeš. Díky 🙂

danulik
15. jan 2009

tyli - ja som uz objednala ten cosatto, citala som aj recenzie na ang. strankach a chvalia ho, tak hadam budeme spokojni..
inac, ten silver cross pop sa mi celkom paci 😉

tyli
17. jan 2009

ahoj danulik,
dala by si mi potom prosím vedieť ako si spokojná s golfkami cosatto? Ja chcem kupovať až v marci/apríli, tak by mi to pomohlo v rozhodovaní. či tých 7,5 kg nieje veľa, priemer koliesok, šírka sedacej časti a tiež dĺžka by ma zaujmala ak by ťa to neobťažovalo. nikde v obch. ich nemajú a nevedia mi to povedať. Díky 🙂

luciaj
17. jan 2009

my mame moon fit a sme max spokojni, najviac ho pouzivam do auta, lebo velky sportak sa mi nechce skladat a davat do/z auta, najma do nakupnych centier a cez leto hlavne na dovolenky a cestovanie. uz sme s nim boli niekolkokrat lietadlom a celkom v pohode zvladol aj peisok na plazi pri mori 😉

aj ja som povodne rozmyslala nad cossato ale nema drzadlo a moja mala sa rada drzi, ked ide v kociku. ona totiz nemoze byt priputana, to ma z toho hned hisak, tak sme museli najst kocik s drzadlom, aby nam nevypadla🙂

kala713
28. aug 2009

Ahojte, je tu toho dosť popísané o golfáčoch až som z toho stratila prehľad. Ja hľadám golfky do auta, aby boli čo najľahšie a jednoducho sa skladali. Poradíte 😉 ?

standu
28. aug 2009

podla veku synceka usudzujem, ze by si mohla potrebovat aj polohovanie v pripade spanku. moje podmienky pre golfac boli: lahkost, skladnost, polohovanie do lahu, aj nozicky. vybrali sme Peg perego Sí a som maximalne spokojna 😉

galsyl
7. júl 2010

ja predavam uz po dovolenke svoj, espiro magic 4, cakala som este na nu, inak ho uz nepotrebujem, kupovala som ho kvóli tomu, ze tieto kociky - myslim ze este 4 dalsie znacky vyzeraju presne tak, su najmensie na zlozenie a fakt, osvedcil sa

zajo79
16. júl 2010
Strana
z4