Golfky na zimu Chicco Liteway

tyna1212
1. okt 2014

Ahojte zienky. S akymi golfkami mate skusenost na zimu? Maly ma 13m. A je veliky. Od 11m.sam beha a je aktivny potrebujeme nejake vhodne golfky na zimu rozmyslam na chicco liteway ale nie som si ista. Poradte. Hlavne v cenover relacii tak max.do 80 e nrmusia byt nove aj bazarove su dobre.

tinka9000
1. okt 2014

Ahoj, my sme mali chicco multiway a max spokojnosť. Akurát ho predávam, bo už sme veľký🙂

karollka21
1. okt 2014

ja mam liteway. A na popradske zimy (kde byvam) urcite nie je 🙂 - kolieska v snehu neprejdu. Na zimu som mala klasicky sportak, nakolko sneh a liteway sa nemaju velmi v laske 😉

iwesska
2. okt 2014

Liteway isto nie je na zimu. Tiez sme ho mali, ale len ako druhi kocik do obchodov a na cesty. Ale ako hlavny si ho na denne pouzivanie veru neviem predstavit.

renatka100
2. okt 2014

@tyna1212 do snehu nie je ale taraz aj tak casto uzsneh nebyva. My ho mame a je to naj kocik aky sme mali. Vobec nie je rozvrzgany ako ine golfky. A o sme ho mali na plazi. , v mori aj v snehu ale to islo tazsie - da sa iba ak ho budes tahat opacne. Na suchu zimu so zimnym fusakom idealny.

tyna1212
autor
2. okt 2014

Lite way sa mi strasne paci moc ho chcem. Len na predpovede tejto zimy...jaj sa neviem a ten multiway ma zase tie kolieska mohutne 😕

katrinka8
2. okt 2014

@tyna1212 - ahoj, my ich máme (pri dcérke sme mali), teraz ich má požičané brat. Prežili už 2. dovolenku pri mori (čiže aj piesok, slaná voda...), na jar ich berieme späť pre synčeka nášho zase 😉 Kúpené boli z bazára, čiže vozia už 3. dieťatko a čakajú na 4-té a stále sú super, čo sa kvality týka. Akurát brat menil na nich 2 kolieska, ale inak sú fakt ako nové. Ale v zime pekne odpočívali, pretože si skutočne neviem predstaviť, ako by som sa s nimi premávala po ľade, snehu či pľačkanici. To by nezvládli, si myslím. Na zimu pekne športiak 😉 Inak si myslím, že golfky ako také sú do snehu nie veľmi vhodný kočiar. Malé kolieska idú v snehu zle. Aj keď vyzerajú "mohutne", ono to je vždy len malé oproti klasickému šporťáku.