icon

Golfový kočík ABC Design Primo. Viac info?

enggie
25. feb 2009

ahojte maminky ,prosím o radu 🙂 ..potrebujem pre môjho drobca (4 mesiace) spratný golfáč, nemá niektorá skúsenosti s týmtohttp://www.malvik.sk/Kociky/golfove-palice/ABC-... 🙂 .......strááááášne sa mi páči , no nepoznám jeho plusy al . mínusy 😒 ´.........hlavne by ma zaujímalo z akého materiálu je poťah.........

enggie
autor
26. feb 2009

......prosím prosím naozaj nemá nikto skúsenosti s týmto golfáčom??????? ☹

zuzka1.
26. feb 2009

enggie ja ma skusenosti zo znackou ABC Design ako takou!!!
mozem len a len odporucit????

ooxy
27. feb 2009

ahoj, ja mam tiez kocik od ABC Design, ale dvojickovy...som s nim spokojna...sportova cast vyzera skoro tak isto ako na tom, co sa paci tebe...

jahodka11
27. feb 2009

enggie, my sme mali ABC Rodeo....hlboky bol super, ale sportovy bol maly a nedal sa dat uplne nalezato...co bol asi jediny problem.....neviem, ako je to v tomto tvjom type, ak sa da dat uplne nalezato, tak odporucam..ja som bola velmi spokojna 🙂

enggie
autor
27. feb 2009

🙂 🙂 🙂 🙂 ............maminky ďakujem za vaše odpoveďe, tak si ho teda zaobstarám 😉 ,malý má zatiaľ len 4 mesiace no myslím že na jar už budeme golfíkovať 🙂 ,keďže je až do ľahu..........ešte raz ďakujem

tobi08
27. feb 2009

Ja mám už druhý kočík ABC a som spokojná, len golfáč, by som si vyberala taký s normálnou rúčkou, toto neukaruješ ,keĎ prší a v jednej ruke držíš dáždnik a s jednou to nejde riadiť, moja skúsenosť. Alebo nosiť pršiplášť.

zuveru
22. nov 2014

Peknyve er, mozem vas poprosit ci ste boli spokojma s golfikom?